Kızlar cok sert görünüyorum sanirim

Olaganustuhal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
624
356
18
Kimse yaklaşıyor yanıma. Erkekler özellikle. Bugün örneğin dr a gittim.espri yapıyordu adam yanındakine ama bu hasta beni döver dedi bana bakıp. Bu adam aslında bana her gittiğimde bi yazar çıtırdan laf atar ama çok resmisin ya hu bişiy diyemiyorum ki der.
Herkes için geçerli bu tanımayan ya da az tanıyan tüm erkekler mesafelidir bana hep.bu iyi bişiy mi kötü bişiy mi çözemedim henüz. Ama pek çok bana yaklaşmak isteyen insanın cesaret edemediğini duyuyorum etraftan.bunu nasıl kirabilirim? Var mı böyle olan

Kimse yaklaşıyor yanıma. Erkekler özellikle. Bugün örneğin dr a gittim.espri yapıyordu adam yanındakine ama bu hasta beni döver dedi bana bakıp. Bu adam aslında bana her gittiğimde bi yazar çıtırdan laf atar ama çok resmisin ya hu bişiy diyemiyorum ki der.
Herkes için geçerli bu tanımayan ya da az tanıyan tüm erkekler mesafelidir bana hep.bu iyi bişiy mi kötü bişiy mi çözemedim henüz. Ama pek çok bana yaklaşmak isteyen insanın cesaret edemediğini duyuyorum etraftan.bunu nasıl kirabilirim? Var mı böyle olan
varım ama zamanla yumuşadım,biraz yumuşatıcı (özgüven,insan sevgisini göstermek,kasmamak)iyi gelir!

Kaç yasindasiniz?
Çıtırdan yazar ne demek?
Erkeklerin ve disarinin tehlikeli olduğu duygusu ile mi büyüdünüz?

bende böyleyim eşim de söyler sen yanaşmasam ben asla gelemezdim diye.
bence iyi bişey.

hatta şuan eşim o konuda çok rahat mahkeme duvarı gibisin ohh mis hiç kafam sende değil der :halay:
Yaa çok ilginç :))
Ben de mahkeme duvarı gibi surati olanlardan hoşlanmam.
Hele kimi insan vardır, sabahlari yüzü beş karış. Sanki allah belasını vermiş gibi. Sanki akciğer kanseri beyin metastazi yapmış, dünyanın sonu gelmiş...

Hayat güzel. Yaşamak güzel
Benim ilk izlenimim iyidir. Güler yüzlü ve pozitif bulurlar. Sonradan sevmeyenler olur elbette ama ilk tanıştığım an hep artidan başlarım. Karşımdakilerin de öyle olmasını isterim

Üç günlük dünyada asık suratla gezilmemeli. Kimse yanında suratsiz ev arkadaşı, eş, iş arkadaşı, akraba vs istemez. Güler yüz hem sizi güzel gösterir, ruh halinizi düzeltir, hem de kapılar açar.

Kaç yasindasiniz?
Çıtırdan yazar ne demek?
Erkeklerin ve disarinin tehlikeli olduğu duygusu ile mi büyüdünüz?
Çıtırdan yazar demek işte çıkalım ben gezdireyim seni gibi..sokakta oynayarak büyüdüm ben aslinda.erkek arkadaşlarım olurdu hala var samimi erkek arkadaşım. Kapalı bi çocukluk yasamadim

Yaa çok ilginç :))
Ben de mahkeme duvarı gibi surati olanlardan hoşlanmam.
Hele kimi insan vardır, sabahlari yüzü beş karış. Sanki allah belasını vermiş gibi. Sanki akciğer kanseri beyin metastazi yapmış, dünyanın sonu gelmiş...

Hayat güzel. Yaşamak güzel
Benim ilk izlenimim iyidir. Güler yüzlü ve pozitif bulurlar. Sonradan sevmeyenler olur elbette ama ilk tanıştığım an hep artidan başlarım. Karşımdakilerin de öyle olmasını isterim

Üç günlük dünyada asık suratla gezilmemeli. Kimse yanında suratsiz ev arkadaşı, eş, iş arkadaşı, akraba vs istemez. Güler yüz hem sizi güzel gösterir, hem de kapılar açar.
Ben konuşsam bile insanlar hep mesafelidir aslında saygılı da davranırlar. Yani yanımda arkadaşım var diyelim ona sen derler bana siz.hep bi resmiyet var.kimse yaklaşmaya cesaret edemiyor onun farkındayım.

Belki de ya haklisiniz
benim ikokuldan beri çok yakın 2 ark. var.ortaokul lise de beraber okuduk.biri uzun biri kısa boyludur.lakapları da küçük buzdolabı ile büyük buzdolabıdır mesela :):)
ama iş çevrelerinde olsun,ark. çevrelerinde sevilen insanlar.kendinizi olduğunuz gibi kabul edin..kimseye sempatik görünmek zorunda değilsiniz.

varoluşçuluk felsefesinin en büyük temsilcisi kabul edilen yazar Jean Paul sartre'nin ünlü cümlesi.insanların, yaşamlarını başkalarının değer yargılarına, toplumun genel geçer kurallarına göre düzenlediklerinde, mutluluklarını ve özgürlüklerini toplumun ahlak yasalarına feda ettiklerinde dünyanın esas o zaman gerçek bir cehenneme dönüşeceğini anlatır.

Yol değildir yaşamak,
Yolda olmaktır.
İçinde ben varsam bu yolun,
Bir anlamı vardır.

Başkaları cehennemdir,
Dikkat et!
Ve kendini yalnızca
Kendinde yok et.

Unutma!
Böyle oldun mu bulursun,
Gerçek huzuru elbet…

Yol değildir yaşamak,
Yolda olmaktır.

Her nerdeyse geçmişin,
Bir tekme savur.
Ve parçala,
Zamanla idrakına giydirilen
Deli gömleklerini bir çırpıda.

Kasketini başına örtüp
Hiç bakma etrafına.
Çek, git bu diyarlardan
Ve sakın unutma,
Ancak budur yaşamak!

Ölüm göğsüne bindiğinde,
Dönüp bakma arkana.
Bu ´korkaklık, döneklik´ tir, de kendine.
Yakılan gemiler aşkına
Geç tüm denizleri!

Ve unutma!
İşte ancak
budur yaşamak.

Ya yolda olmak
Ya yolda ölmek…

Başkalarının istediği gibi biri olmaya çalışırken,kendi ozunden uzaklaşır,çatışma yaşarsın,mutsuz ,huzur olursun.

Dr un hastasina citirdan yazmasi tuhaf geldi bana:deli:
Bende sert gorunurum tum suc kas larimda kavisli oldugu icin beni aert saniyorlar halbuki:halay:boyleyim:dondurma:

Back
X