Kızlar cok sert görünüyorum sanirim

pinoli ne ile ilgili olmadigi degil de ne ile ilgili onu soyler misin bana ya ben bu durumu degistirmek istiyorum

Çene, cilve.
Her kadın aynı olmadığı gibi her erkek de aynı değil.
Benim burnum da büyük yüzüme göre.
Ama kendime güvenim arşta maşallah.
Sen de özgüvenli bir kadına benziyorsun.
Evrene hep olumsuz mesaj mı yolluyorsun acaba?:işsiz:

Çene, cilve.
Her kadın aynı olmadığı gibi her erkek de aynı değil.
Benim burnum da büyük yüzüme göre.
Ama kendime güvenim arşta maşallah.
Sen de özgüvenli bir kadına benziyorsun.
Evrene hep olumsuz mesaj mı yolluyorsun acaba?:işsiz:
hem soguk hem nasil cilveli oluyorsun iste onu anlat bana:)cilveli olaydim sert olmazdim ki

Kimse yaklaşıyor yanıma. Erkekler özellikle. Bugün örneğin dr a gittim.espri yapıyordu adam yanındakine ama bu hasta beni döver dedi bana bakıp. Bu adam aslında bana her gittiğimde bi yazar çıtırdan laf atar ama çok resmisin ya hu bişiy diyemiyorum ki der.
Herkes için geçerli bu tanımayan ya da az tanıyan tüm erkekler mesafelidir bana hep.bu iyi bişiy mi kötü bişiy mi çözemedim henüz. Ama pek çok bana yaklaşmak isteyen insanın cesaret edemediğini duyuyorum etraftan.bunu nasıl kirabilirim? Var mı böyle olan

ben de öyleydim.
kikirdeyerek aştım sayılır.

hem soguk hem nasil cilveli oluyorsun iste onu anlat bana:)cilveli olaydim sert olmazdim ki

Ya tatlım sen kadın değil misin? Hoşlandığın adam olmadı mı hiç?
Onun yanında ister istemez kendiliğinden gelişir.
Ya bir de sende boşanmanın verdiği baskı var sanırım.
Şöyle yaparsam yanlış anlaşılır böyle yaparsam yanlış anlaşılır gibi kasıyorsun kendini.

Ya tatlım sen kadın değil misin? Hoşlandığın adam olmadı mı hiç?
Onun yanında ister istemez kendiliğinden gelişir.
Ya bir de sende boşanmanın verdiği baskı var sanırım.
Şöyle yaparsam yanlış anlaşılır böyle yaparsam yanlış anlaşılır gibi kasıyorsun kendini.
yoo ben rahat bi yerde yasiyorum oyle baski alyinda hissedecegim bi durum ya da psikolojim yok..ben hoslandigim adamin yaninda daha cok kasiliyorum birak cilveyi.horoz gibi dolaniyorum ortalikta

yoo ben rahat bi yerde yasiyorum oyle baski alyinda hissedecegim bi durum ya da psikolojim yok..ben hoslandigim adamin yaninda daha cok kasiliyorum birak cilveyi.horoz gibi dolaniyorum ortalikta

Ya ben de odun gibiyim ama ne bileyim sevdiğim insana da öyle odun gibi davranamam.
Şimdi şöyle yap böyle yap demekle de karakterin değişmez ki.
Bir arkdaş kikirde demiş ama mesela ben de onu yapamam.
Becerebiliyorsan onu dene bakalım.

Ya ben de odun gibiyim ama ne bileyim sevdiğim insana da öyle odun gibi davranamam.
Şimdi şöyle yap böyle yap demekle de karakterin değişmez ki.
Bir arkdaş kikirde demiş ama mesela ben de onu yapamam.
Becerebiliyorsan onu dene bakalım.
ahahah sagol pinoli;) iliskim olsa bende cilveli olurum da iliski baslayamiyo iste napalim dur ben yarin kikirdeyeyim ..bakalim..iyi geceler

ahahah sagol pinoli:KK66: iliskim olsa bende cilveli olurum da iliski baslayamiyo iste napalim dur ben yarin kikirdeyeyim ..bakalim..iyi geceler

E hoşlandığın adama karşı da mı içinden böyle yakın davranmak gelmiyor.
Mesela beğendin birini ilk adımı sen at ilk defa sonrası da gelir.
Yok onu da yapamam dersen :sopa::sopa:

E hoşlandığın adama karşı da mı içinden böyle yakın davranmak gelmiyor.
Mesela beğendin birini ilk adımı sen at ilk defa sonrası da gelir.
Yok onu da yapamam dersen :sopa::sopa:
atiyorum sonra adam geliyor ama ben utaniyorum, cekiniyorum.adama kotu davraniyorum e gidiyo o da napsin.ne bileyim ya hu

atiyorum sonra adam geliyor ama ben utaniyorum, cekiniyorum.adama kotu davraniyorum e gidiyo o da napsin.ne bileyim ya hu

Vallaha sen de bir değişik modelsin.Niye kötü davranıyorsun adama?
Ters bir hareketi olur o zaman kötü davran da durduk yere neden kötü davranır ki bir insan?:işsiz:

Sorun tam olarak ne duruşunuz mu yoksa ciddi oluşunuz mu ? Içinizden geldiği gibi davranın, arada bir (isterseniz) gülümseyebilirsiniz, espri yapabilirsiniz. Insanların size yaklaşmaktan çekinmelerinin sebebi olduğu gibi sizin de soğuk olmanızın bir sebebi var belki kırılmaktan korkuyorsunuz, üzülmek, güven sorunu vs.

Back
X