Kızlar cok sert görünüyorum sanirim

Hem usul adap bilip hem de güleryüzlü olmak mümkün hanımefendi. Pozitif bir kadın da gayet zarif olabilir.

Ben guleryuzlulukten bahsetmiyorum ki zaten o ayri birsey benim dedigim sey cok baska sey ve siz ne demek istedigimiz cok iyiu anladiniz , ve tabiki asit suratli olmayi savunmuyorum zaten dikkat ederseniz konu sahibinede adamlara dovecek gibi mi bakiyorsan sorun yok dedim.

madem bu kadar pozitif biriyiz ilimli yazalim degil mi?.bazen kendimizi savunmasak da olur.karsimizdakinin acisi varsa savunmayiverelim hatta...
Kendimi ifade etmezsem, "kanserlilere allah bela vermiş" demiş gibi olurum. Açıklamam lazım. Yoksa bu kişi yanlış anlaşılmama neden olacak.

Kendimi ifade etmezsem, Acısı olan insanların acısı hafiflemeyecek. Gereksiz bir pozitif ayrımcılık yapılmış olacak sadece..

Kendimi ifade etmezsem, "kanserlilere allah bela vermiş" demiş gibi olurum.

Kendimi ifade etmezsem, Acısı olan insanların acısı hafiflemeyecek. Gereksiz bir pozitif ayrımcılık yapılmış olacak sadece..
oyle demedim deyin gecin ya hu ben daha fazla sursun istemiyorum rica ediyorum konu disi bisey yazmayin

Kimse yaklaşıyor yanıma. Erkekler özellikle. Bugün örneğin dr a gittim.espri yapıyordu adam yanındakine ama bu hasta beni döver dedi bana bakıp. Bu adam aslında bana her gittiğimde bi yazar çıtırdan laf atar ama çok resmisin ya hu bişiy diyemiyorum ki der.
Herkes için geçerli bu tanımayan ya da az tanıyan tüm erkekler mesafelidir bana hep.bu iyi bişiy mi kötü bişiy mi çözemedim henüz. Ama pek çok bana yaklaşmak isteyen insanın cesaret edemediğini duyuyorum etraftan.bunu nasıl kirabilirim? Var mı böyle olan
bence iyi birseybu :D cesareti olmayan sana yaklaşamasın.

Ben mesela suratsız değilimdir, mahkeme duvarı değilimdir ama öyle herkese selam vermem, günaydın bilmem ne falan demem, herkesle sohbete girmem. Neden bilmiyorum ama cool geliyor bu millete. 4. sınıfa geldim üniversitede, sınıf 60-70 kişi falan, benim sınıftan halen daha tanımadığım, adını dahi bilmediğim insanlar var ama nedense herkes beni tanıyor, adımı biliyor falan. Suratsız olma ama mesafeli olmaya devam et. Bak hiç böyle boş konuşan insanlar bana yaklaşmazlar ve böylece ben de onların boş muhabbetine maruz kalmamış oluyorum.

Bunda kötü bir şey yok ki.
Ben de öyleyim.Hatta eminim ki senden on bin kat daha soğuk duruyorumdur.
Ama maşallah gelen giden bitmez ona rağmen.
Çok rahatsız olmama rağmen.
Erkek arkadaşım soğuk nevalem der bana.
Değiştirme stilini.
Seni olduğun gibi kabul eden gelsin.:KK50:

bana gelen
Bunda kötü bir şey yok ki.
Ben de öyleyim.Hatta eminim ki senden on bin kat daha soğuk duruyorumdur.
Ama maşallah gelen giden bitmez ona rağmen.
Çok rahatsız olmama rağmen.
Erkek arkadaşım soğuk nevalem der bana.
Değiştirme stilini.
Seni olduğun gibi kabul eden gelsin.:KK50:
bana gelen giden yok canim ya...cekindiklerinden diye dusunuyordum simdi baska seyler dusunmem gerekecek:)
bu baslik sayesinde aydinlandim sanirim ben

bana gelen

bana gelen giden yok canim ya...cekindiklerinden diye dusunuyordum simdi baska seyler dusunmem gerekecek:)
bu baslik sayesinde aydinlandim sanirim ben

Alakası yok öyle düşünme.
Gelmek isteyen gelir zaten.
Dış görünüşe filan bakmaz.
Bu arada sen sadece soğuksun.
Ben kavgacı ve patavatsızlık derecesinde açık sözlüyüm.
Ayrıca bencil ve vicdansızım (hayvanlar ve çocuklar hariç)
Ona rağmen bana bile dünyalar geliyorsa sana hayli hayli gelir.
Yaş kaç?

Kimse yaklaşıyor yanıma. Erkekler özellikle. Bugün örneğin dr a gittim.espri yapıyordu adam yanındakine ama bu hasta beni döver dedi bana bakıp. Bu adam aslında bana her gittiğimde bi yazar çıtırdan laf atar ama çok resmisin ya hu bişiy diyemiyorum ki der.
Herkes için geçerli bu tanımayan ya da az tanıyan tüm erkekler mesafelidir bana hep.bu iyi bişiy mi kötü bişiy mi çözemedim henüz. Ama pek çok bana yaklaşmak isteyen insanın cesaret edemediğini duyuyorum etraftan.bunu nasıl kirabilirim? Var mı böyle olan

Bırak o doktor zaten yanaşmasın sana :işsiz:

Yaş kaç?
ya sen lutfen yanlis anlama soylediklerimi simdi :)ama bencil insanlarin kapisinda kuyruk oluyor zaten.bu islerin tipe baktigini sanmiyorum zaten ben fena degilim daha da iyi olacagim kismetse buradan bir uye aydinlatti beni estetige karar verdim:ruh:.bencillik iyi bisiy sanirim oyle olmali ben hic bencil degilim

Yaş kaç?
yasim 32 onu unutmusum soylemeyi bosandim bi defa evlenip

O Olaganustuhal yanlış anlaşılacak bir şey yok.
Ailem dışında herkese bencilim.
Zamanında çok iyi bir insandım ama hep kazık yedim.
Tipe bakar mı bilmiyorum.
Ben uzun boylu orta kiloda bir insanım.
Biraz da entelim.
Bebeksi bir suratım var.
Kafam sararsa sohbetim de acayip keyiflidir.
Sen de bu yönlere eğilsen.:işsiz:

O Olaganustuhal yanlış anlaşılacak bir şey yok.
Ailem dışında herkese bencilim.
Zamanında çok iyi bir insandım ama hep kazık yedim.
Tipe bakar mı bilmiyorum.
Ben uzun boylu orta kiloda bir insanım.
Biraz da entelim.
Bebeksi bir suratım var.
Kafam sararsa sohbetim de acayip keyiflidir.
Sen de bu yönlere eğilsen.:işsiz:
entel mi olayim yani bence biraz da entel olursam beni doverler gibime geliyor.cevre degistirmeliyim ben sanirim.bi burnumu yaptirayim once de sonrasina bakariz.bi sertsinizden nerelere geldim :bicak:

Neden dövsünler ya?
Kaşla gözle alakalı değil o.
Ama kendini nasıl rahat hissedeceksin öyle yaptır.

Sizin hoşunuza gitsin diye yazmıyorum yazılarımı.

Ordaki örnek üzücü bir şey varmış gibi davranmayı anlatıyor. Sanki şu olmuş, sanki bu olmuş gibi bir kaç örnek sıraladım.

Kanserlilerin belasını vermiş demedim. Okuduğunuzu anlamiyorsunuz bile. İlkokulda ogretiliyor okudugunu anlama.

Kanser üzücü bir şeydir. Allah sevdigi kullarini sınıyor diyor ve buna inanmak istiyorsunuz. Ama eminim başka yakininizi da sinasin istemezsiniz. Demek ki neymiş, üzücü bir olaymis.

yazdiklarinizi birdaha okursaniz sizinde ana sinifi terk oldugunuzu anlarsiniz
boyle hassas bir konuda bunlari yazabilmekte pes dogrusu
baska ornek verin kalmadimi
rabbim kimi siniyacagini bilir dilerimki sizi sinamaz ancak o zaman belki anlarsiniz kanserin K sinin bile icinizi nasil yaktini

Ben de böyleyim. Bana göre iyi yönleri kötü yönlerinden fazla. Laubali insanlarla uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz. Size, samimi görünen insanlara yaptıkları sulu ve seviyesiz şakaları yapamıyorlar. Rahat olamıyorlar.
Eşim hala 'aşkım çok ciddisin' der. Adam 3 senedir kabul edemedi sanki.

Ben de böyleyim. Bana göre iyi yönleri kötü yönlerinden fazla. Laubali insanlarla uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz. Size, samimi görünen insanlara yaptıkları sulu ve seviyesiz şakaları yapamıyorlar. Rahat olamıyorlar.
Eşim hala 'aşkım çok ciddisin' der. Adam 3 senedir kabul edemedi sanki.
evet de bu iyi mi kotu mu bilemiyorum iste

Amaann ko ..tüne rahvan gitsin,bana da öyle derlerdi.
Yazacak da toto yemiyor,bahane bunlar sert görünüm vırt zırt.Sert görünüyorsun diye yanaşmayan adamın taa erkekliğine ben zaten.

:KK70:
Dimi ama.
Sempatik, şıkıdım kızlara yaklaşmak çocuk oyuncağı nasıl olsa. İşlerine gelmiyor da 'ama sen soğuksun, çok ciddisin bla bla..' :lülülü:

evet de bu iyi mi kotu mu bilemiyorum iste

İyidir iyi. Ben girdiğim her ortamda gizemli çözülmesi gereken kişi olmuşumdur. :lülülü:
Eğer çok rahatsızsan bu imalardan biraz daha açık olmak için kendini zorla.

Back
X