Kızlar cok sert görünüyorum sanirim

Amaann ko ..tüne rahvan gitsin,bana da öyle derlerdi.
Yazacak da toto yemiyor,bahane bunlar sert görünüm vırt zırt.Sert görünüyorsun diye yanaşmayan adamın taa erkekliğine ben zaten.

Kimse yaklaşıyor yanıma. Erkekler özellikle. Bugün örneğin dr a gittim.espri yapıyordu adam yanındakine ama bu hasta beni döver dedi bana bakıp. Bu adam aslında bana her gittiğimde bi yazar çıtırdan laf atar ama çok resmisin ya hu bişiy diyemiyorum ki der.
Herkes için geçerli bu tanımayan ya da az tanıyan tüm erkekler mesafelidir bana hep.bu iyi bişiy mi kötü bişiy mi çözemedim henüz. Ama pek çok bana yaklaşmak isteyen insanın cesaret edemediğini duyuyorum etraftan.bunu nasıl kirabilirim? Var mı böyle olan

Bosver gevsek olmaktansa sert olmak iyidir bu devirde, kimse kusura bakmasi etraf usul adap bilmeyen kimle nasil konusulacagindan haberi olmayan kizlarla kadinlarla dolu oldugunda, karsisindaki adamla kakara kikiri yapmayip resmi duran kadina sert diyorlar artik. Espirisine kahkaha atsan iki goz suzsen bu seferde baska yakistirma yapacaklardir.
Sen millete dovecek gibi bakip cevap vermiyorsan sayet ben ortada sorun goremedim.

benim ikokuldan beri çok yakın 2 ark. var.ortaokul lise de beraber okuduk.biri uzun biri kısa boyludur.lakapları da küçük buzdolabı ile büyük buzdolabıdır mesela :):)
ama iş çevrelerinde olsun,ark. çevrelerinde sevilen insanlar.kendinizi olduğunuz gibi kabul edin..kimseye sempatik görünmek zorunda değilsiniz.
Benim lakap da lisede buz dolabiydi:)

varoluşçuluk felsefesinin en büyük temsilcisi kabul edilen yazar Jean Paul sartre'nin ünlü cümlesi.insanların, yaşamlarını başkalarının değer yargılarına, toplumun genel geçer kurallarına göre düzenlediklerinde, mutluluklarını ve özgürlüklerini toplumun ahlak yasalarına feda ettiklerinde dünyanın esas o zaman gerçek bir cehenneme dönüşeceğini anlatır.

Yol değildir yaşamak,
Yolda olmaktır.
İçinde ben varsam bu yolun,
Bir anlamı vardır.

Başkaları cehennemdir,
Dikkat et!
Ve kendini yalnızca
Kendinde yok et.

Unutma!
Böyle oldun mu bulursun,
Gerçek huzuru elbet…

Yol değildir yaşamak,
Yolda olmaktır.

Her nerdeyse geçmişin,
Bir tekme savur.
Ve parçala,
Zamanla idrakına giydirilen
Deli gömleklerini bir çırpıda.

Kasketini başına örtüp
Hiç bakma etrafına.
Çek, git bu diyarlardan
Ve sakın unutma,
Ancak budur yaşamak!

Ölüm göğsüne bindiğinde,
Dönüp bakma arkana.
Bu ´korkaklık, döneklik´ tir, de kendine.
Yakılan gemiler aşkına
Geç tüm denizleri!

Ve unutma!
İşte ancak
budur yaşamak.

Ya yolda olmak
Ya yolda ölmek…

Başkalarının istediği gibi biri olmaya çalışırken,kendi ozunden uzaklaşır,çatışma yaşarsın,mutsuz ,huzur olursun.
Çok teşekkürler. Okuyacağım varolusculuk felsefesini.Sartre idi sanırım. Okumuştum .alamamış im demek ki..Çok tesekkurler

Is
Bosver gevsek olmaktansa sert olmak iyidir bu devirde, kimse kusura bakmasi etraf usul adap bilmeyen kimle nasil konusulacagindan haberi olmayan kizlarla kadinlarla dolu oldugunda, karsisindaki adamla kakara kikiri yapmayip resmi duran kadina sert diyorlar artik. Espirisine kahkaha atsan iki goz suzsen bu seferde baska yakistirma yapacaklardir.
Sen millete dovecek gibi bakip cevap vermiyorsan sayet ben ortada sorun goremedim.
İşte öyle yapmıyorum diye biliyorum ama algim la gerçekler farklı sanirim

Is

İşte öyle yapmıyorum diye biliyorum ama algim la gerçekler farklı sanirim

Kac yasindasin bilmiyorum ama genc kizliginda ve hala annen baban tarafindan erkeklere mesafeli olman konusunda elestirilip baski altinda kaldiysan otomatik bir savunma mekanizmasi gelistirmis olabilirsin bilinc altinda. Farkinda olmadan sertlesip sinirli cevap veriyor olabilirsin ama dediklerimide yabana atma derim ortalik ona buna agzini yayarak konusan kadin kiz dolu oldugundan artik mesafeli yerini bilenlere kendini bilmez erkekler bu sekilde yakistirma yapiyor olabilirler. Dunya tersine dondu civiler ciktiktan sonra yerinde kalmadi yani.

Kac yasindasin bilmiyorum ama genc kizliginda ve hala annen baban tarafindan erkeklere mesafeli olman konusunda elestirilip baski altinda kaldiysan otomatik bir savunma mekanizmasi gelistirmis olabilirsin bilinc altinda. Farkinda olmadan sertlesip sinirli cevap veriyor olabilirsin ama dediklerimide yabana atma derim ortalik ona buna agzini yayarak konusan kadin kiz dolu oldugundan artik mesafeli yerini bilenlere kendini bilmez erkekler bu sekilde yakistirma yapiyor olabilirler. Dunya tersine dondu civiler ciktiktan sonra yerinde kalmadi yani.
E bi ben yerimde duruyosam o da sıkıntı demek ki

Yaa çok ilginç :))
Ben de mahkeme duvarı gibi surati olanlardan hoşlanmam.
Hele kimi insan vardır, sabahlari yüzü beş karış. Sanki allah belasını vermiş gibi. Sanki akciğer kanseri beyin metastazi yapmış, dünyanın sonu gelmiş...

Hayat güzel. Yaşamak güzel
Benim ilk izlenimim iyidir. Güler yüzlü ve pozitif bulurlar. Sonradan sevmeyenler olur elbette ama ilk tanıştığım an hep artidan başlarım. Karşımdakilerin de öyle olmasını isterim

Üç günlük dünyada asık suratla gezilmemeli. Kimse yanında suratsiz ev arkadaşı, eş, iş arkadaşı, akraba vs istemez. Güler yüz hem sizi güzel gösterir, ruh halinizi düzeltir, hem de kapılar açar.

orneginiz hic hosuma gitmedi akciger kanserinin beyinde metastazi yaptigi hastaliktan annemi kaybettim
allah bela vermiyor kanser hastalarina sadece sevdigi kullarini siniyor
hastaligin son demine kadarda gayet guleryuzluydu annem

orneginiz hic hosuma gitmedi akciger kanserinin beyinde metastazi yaptigi hastaliktan annemi kaybettim
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.zor kanser hastalığı bilirim.

hiç değiştirme bu tavrını boşver. en güzelini yapıyorsun, doktor beye neymiş.. ben de senin aksine güleryüzlü nazik davranırım insanlara ama hep de sıkıntısını çektim. insanlarımız, özellikle de akranımız erkekler bu iyi niyete ve içtenliğe hazır değil kesinlikle. sen olduğun gibi kal.

Kimse yaklaşıyor yanıma. Erkekler özellikle. Bugün örneğin dr a gittim.espri yapıyordu adam yanındakine ama bu hasta beni döver dedi bana bakıp. Bu adam aslında bana her gittiğimde bi yazar çıtırdan laf atar ama çok resmisin ya hu bişiy diyemiyorum ki der.
Herkes için geçerli bu tanımayan ya da az tanıyan tüm erkekler mesafelidir bana hep.bu iyi bişiy mi kötü bişiy mi çözemedim henüz. Ama pek çok bana yaklaşmak isteyen insanın cesaret edemediğini duyuyorum etraftan.bunu nasıl kirabilirim? Var mı böyle olan
Bnde böyleyim rahatsız değilim değiştiremem de kendimi hele hele etraftaki bazı bayan ve kızları gördükçe kndimle gurur duyuyorum fazla samimiyet iyi değil zaten

Bu aslında kötü bir özellik değil cesaret eden yaklaşır en azından :KK68: Onun dışında gülümsemek her zaman işe yarar :süslü:

Sizin hoşunuza gitsin diye yazmıyorum yazılarımı.

Ordaki örnek üzücü bir şey varmış gibi davranmayı anlatıyor. Sanki şu olmuş, sanki bu olmuş gibi bir kaç örnek sıraladım.

Kanserlilerin belasını vermiş demedim. Okuduğunuzu anlamiyorsunuz bile. İlkokulda ogretiliyor okudugunu anlama.

Kanser üzücü bir şeydir. Allah sevdigi kullarini sınıyor diyor ve buna inanmak istiyorsunuz. Ama eminim başka yakininizi da sinasin istemezsiniz. Demek ki neymiş, üzücü bir olaymis.

Umarım bu sefer anlamışsınızdır

Hem usul adap bilip hem de güleryüzlü olmak mümkün hanımefendi. Pozitif bir kadın da gayet zarif olabilir.

Hem usul adap bilip hem de güleryüzlü olmak mümkün hanımefendi. Pozitif bir kadın da gayet zarif olabilir.
madem bu kadar pozitif biriyiz ilimli yazalim degil mi?.bazen kendimizi savunmasak da olur.karsimizdakinin acisi varsa savunmayiverelim hatta...

Back
X