- 21 Nisan 2016
- 624
- 356
- 18
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
varım ama zamanla yumuşadım,biraz yumuşatıcı (özgüven,insan sevgisini göstermek,kasmamak)iyi gelir!Kimse yaklaşıyor yanıma. Erkekler özellikle. Bugün örneğin dr a gittim.espri yapıyordu adam yanındakine ama bu hasta beni döver dedi bana bakıp. Bu adam aslında bana her gittiğimde bi yazar çıtırdan laf atar ama çok resmisin ya hu bişiy diyemiyorum ki der.
Herkes için geçerli bu tanımayan ya da az tanıyan tüm erkekler mesafelidir bana hep.bu iyi bişiy mi kötü bişiy mi çözemedim henüz. Ama pek çok bana yaklaşmak isteyen insanın cesaret edemediğini duyuyorum etraftan.bunu nasıl kirabilirim? Var mı böyle olan
Kaç yasindasiniz?Kimse yaklaşıyor yanıma. Erkekler özellikle. Bugün örneğin dr a gittim.espri yapıyordu adam yanındakine ama bu hasta beni döver dedi bana bakıp. Bu adam aslında bana her gittiğimde bi yazar çıtırdan laf atar ama çok resmisin ya hu bişiy diyemiyorum ki der.
Herkes için geçerli bu tanımayan ya da az tanıyan tüm erkekler mesafelidir bana hep.bu iyi bişiy mi kötü bişiy mi çözemedim henüz. Ama pek çok bana yaklaşmak isteyen insanın cesaret edemediğini duyuyorum etraftan.bunu nasıl kirabilirim? Var mı böyle olan
Yaa çok ilginç :))bende böyleyim eşim de söyler sen yanaşmasam ben asla gelemezdim diye.
bence iyi bişey.
hatta şuan eşim o konuda çok rahat mahkeme duvarı gibisin ohh mis hiç kafam sende değil der
Çıtırdan yazar demek işte çıkalım ben gezdireyim seni gibi..sokakta oynayarak büyüdüm ben aslinda.erkek arkadaşlarım olurdu hala var samimi erkek arkadaşım. Kapalı bi çocukluk yasamadimKaç yasindasiniz?
Çıtırdan yazar ne demek?
Erkeklerin ve disarinin tehlikeli olduğu duygusu ile mi büyüdünüz?
Ben konuşsam bile insanlar hep mesafelidir aslında saygılı da davranırlar. Yani yanımda arkadaşım var diyelim ona sen derler bana siz.hep bi resmiyet var.kimse yaklaşmaya cesaret edemiyor onun farkındayım.Yaa çok ilginç :))
Ben de mahkeme duvarı gibi surati olanlardan hoşlanmam.
Hele kimi insan vardır, sabahlari yüzü beş karış. Sanki allah belasını vermiş gibi. Sanki akciğer kanseri beyin metastazi yapmış, dünyanın sonu gelmiş...
Hayat güzel. Yaşamak güzel
Benim ilk izlenimim iyidir. Güler yüzlü ve pozitif bulurlar. Sonradan sevmeyenler olur elbette ama ilk tanıştığım an hep artidan başlarım. Karşımdakilerin de öyle olmasını isterim
Üç günlük dünyada asık suratla gezilmemeli. Kimse yanında suratsiz ev arkadaşı, eş, iş arkadaşı, akraba vs istemez. Güler yüz hem sizi güzel gösterir, hem de kapılar açar.
O örnek bugünkü olan.genelde boylemuayeneye gittiğini,iz doktorun bu şekilde yazması anormla zaten...siz hastasınız o da doktor,mesafe olması lazım..
Başkaları cehennemdir ne demekSeni olduğun gibi kabullenen birj çıkar karşına dert etme.İnsanlara yaranilmaz.gulersin oynak derler,ciddi olursun asık suratlı derler.sen en iyisi kendin gibi ol.Baskalari cehennemdir unutma.
Bence yaşasın oynaklık :)))Seni olduğun gibi kabullenen birj çıkar karşına dert etme.İnsanlara yaranilmaz.gulersin oynak derler,ciddi olursun asık suratlı derler.sen en iyisi kendin gibi ol.Baskalari cehennemdir unutma.
her insanın huyu farklıdır ,siz de dışardan mesafeli duruyor olabilrisiniz,kötü bir özellik değil bence..mesela ben de ukala ve concik görünüyorum ama takıyor muyum hayır...beni ben olarak tanıyanlar yeterli benim için.O örnek bugünkü olan.genelde boyle
Bencede bazen iyiBence yaşasın oynaklık :)))
Belki de ya haklisinizher insanın huyu farklıdır ,siz de dışardan mesafeli duruyor olabilrisiniz,kötü bir özellik değil bence..mesela ben de ukala ve concik görünüyorum ama takıyor muyum hayır...beni ben olarak tanıyanlar yeterli benim için.
benim ikokuldan beri çok yakın 2 ark. var.ortaokul lise de beraber okuduk.biri uzun biri kısa boyludur.lakapları da küçük buzdolabı ile büyük buzdolabıdır mesela :):)Belki de ya haklisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?