Yok yahu benim niye şaşırıyorsunuzSadece çok yalnız kalmış.
Ben şaşırmıyorum.Yok yahu benim niye şaşırıyorsunuz
Valla ben aklı selim bilirdim ema'yı :)Ben şaşırmıyorum.
Bu konununda konuşulmasını istedimİyi de ema napalım hadi söyle.
Gelip ev sahibini mi dövelim ne yani ?
Çok saçma suan açtıgın konu.
Neymiş toplum bilsinmiş.
Tamam zaten biliyoruz.
Eee yani ?
Git yüzüne söyle diyoruz ama ev sahibi diyorsunuz
Tamam işte ne diyelim sana, ne desek ikna olursun ?
Toplum zaten biliyordur, işsiz insan çok, mobese gibi geleni gideni gözlüyorlar. Bu cesur yürek de kimse bilmiyor sanıyor metresi eve aldığını ahahahah MASUM.İyi de ema napalım hadi söyle.
Gelip ev sahibini mi dövelim ne yani ?
Çok saçma suan açtıgın konu.
Neymiş toplum bilsinmiş.
Tamam zaten biliyoruz.
Eee yani ?
Git yüzüne söyle diyoruz ama ev sahibi diyorsunuz
Tamam işte ne diyelim sana, ne desek ikna olursun ?
Tamam konun da konuşulacak bir şey yok.Bu konununda konuşulmasını istedim
Daha iğrenç konular var benim konum masum kalıyor diğer konuların yanında
Hepsi bu
Arkadaşın kendine bahane aramasın adam beni tehdit ediyor diye. Belliki durumundan memnun. Sende bu durumu gerçekten kınasan böyle bir kadınla vakit geçirmezsin. Yarın eşinin seni aldattığını öğrensen adama diyecek lafın olmaz. Başkasının metresiyle arkadaş olan kocasının metresiylede olsun madem.Saçma değil aynen böyle
Yaranız yoksa neden dert edip konu açarsınız ki? Kendi söylediklerimizle çelişiyorsunuz. Sadece evsahibiniz olduğu için tavır koyamıyorsunuz ama bu tip ilişkileri onaylamıyorsunuz, arkadaşım diyorsunuz ama arkasından konuşuyorsunuz.Yarası olanda gocunur
Her insan yalnızlığı kaldıramıyor yavri. Benim görümce de böyle. Ödü patlıyor yalnız kalcam diye. İstanbul'da iken arkadaşlık ettiği tipleri görsen dudakların uçuklar. Neyse memlekete geldik beraber, kurtuldu.Valla ben aklı selim bilirdim ema'yı :)
Açıkcası kızım için yazdıgı şeyler de ayrı değişik haha.
Beni ayakta uyutup masum rolu kesiyormuş ba ba ba
Yüzüne neler söyledikTamam konun da konuşulacak bir şey yok.
Dert ettiysen git yüzüne söyle dedik, yok yapamam dedin.
Eeee ?
Bu konun konuşulmasını istediyseniz, sizi bu derece rahatsız ediyorsa arkadaşınızın konu komşusuna anlatınBu konununda konuşulmasını istedim
Daha iğrenç konular var benim konum masum kalıyor diğer konuların yanında
Hepsi bu
Onun için sevindimHer insan yalnızlığı kaldıramıyor yavri. Benim görümce de böyle. Ödü patlıyor yalnız kalcam diye. İstanbul'da iken arkadaşlık ettiği tipleri görsen dudakların uçuklar. Neyse memlekete geldik beraber, kurtuldu.
Aşko elalem öyle demez. Bu kadın senin evine girip çıkıyor mu? Evet. Olay bitti.Samimi arkadaş değil o derecede değil
Böyle birşey yapmamBu konun konuşulmasını istediyseniz, sizi bu derece rahatsız ediyorsa arkadaşınızın konu komşusuna anlatın
Bize anlatmanız, arkasından konuşmanız sorun değil ama nasıl olsa arkadaşınız duymayacak sizi evden çıkın diyr zorlamayacak, burada arkasından rahat rahat konuşursunuz. Sizin yaptığınız iki yüzlülük, çıkarınız için hoşgörü gösteriyorsunuz.Böyle birşey yapmam
E sana metresle hayırlı muhabbetler o zaman. Dikkat et yalnız bunlar yılan gibidir. 1.5 yılda seni sokmasın da.1,5 yıl sonra yokum komşulardan yok zaten beni tanımazlar bende onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?