Kızlar çok sıkıldım boş zamanımda arkadaşın metresi ile derdini dinlemekten ve akıl vermekten bıktım

İyi de ema napalım hadi söyle.
Gelip ev sahibini mi dövelim ne yani ?
Çok saçma suan açtıgın konu.
Neymiş toplum bilsinmiş.
Tamam zaten biliyoruz.
Eee yani ?
Git yüzüne söyle diyoruz ama ev sahibi diyorsunuz
Tamam işte ne diyelim sana, ne desek ikna olursun ?

Bu konununda konuşulmasını istedim
Daha iğrenç konular var benim konum masum kalıyor diğer konuların yanında
Hepsi bu

Toplum zaten biliyordur, işsiz insan çok, mobese gibi geleni gideni gözlüyorlar. Bu cesur yürek de kimse bilmiyor sanıyor metresi eve aldığını ahahahah MASUM.

Saçma değil aynen böyle
Arkadaşın kendine bahane aramasın adam beni tehdit ediyor diye. Belliki durumundan memnun. Sende bu durumu gerçekten kınasan böyle bir kadınla vakit geçirmezsin. Yarın eşinin seni aldattığını öğrensen adama diyecek lafın olmaz. Başkasının metresiyle arkadaş olan kocasının metresiylede olsun madem.

Valla ben aklı selim bilirdim ema'yı :)
Açıkcası kızım için yazdıgı şeyler de ayrı değişik haha.
Beni ayakta uyutup masum rolu kesiyormuş ba ba ba
Her insan yalnızlığı kaldıramıyor yavri. Benim görümce de böyle. Ödü patlıyor yalnız kalcam diye. İstanbul'da iken arkadaşlık ettiği tipleri görsen dudakların uçuklar. Neyse memlekete geldik beraber, kurtuldu.

Samimi arkadaş değil o derecede değil

Bu konununda konuşulmasını istedim
Daha iğrenç konular var benim konum masum kalıyor diğer konuların yanında
Hepsi bu
Bu konun konuşulmasını istediyseniz, sizi bu derece rahatsız ediyorsa arkadaşınızın konu komşusuna anlatın

Onun için sevindim

1,5 yıl sonra yokum komşulardan yok zaten beni tanımazlar bende onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…