- 15 Ekim 2016
- 7.232
- 12.981
- 248
Böyle birisi ile neden arkadaşsınız?Eşimde bıktı yeter yahu
Ben bi rahatsızlığı var diye hatırlıyorum. Ruhi yönden zayıf düştüğü bir dönem bence. Zarar görecek yani malesef, başkası olsa amaaan hayırlı işler der geçerdim şimdiye.Emanın içine biri girmiş
Çünkü evsahibi imiş, arkadaşlık yapmazsa evden çıkmak zorunda kalırmış.Böyle birisi ile neden arkadaşsınız?
Hangi ormanı aplam ?Vallahi metresi olan ben değilim
Benim üstümde iz kalmaz yaşayanın kalır benim vicdanım rahat o konuda siz ağaçlardan ormanı görmeyi Red ediyorsunuz
Siz bu yaşınıza fanus içinde mi geldinizVallahi metresi olan ben değilim
Benim üstümde iz kalmaz yaşayanın kalır benim vicdanım rahat o konuda siz ağaçlardan ormanı görmeyi Red ediyorsunuz
Kız delikanlı gibi de işte, yalnızım de bana da iyi geliyor de. Yok ağaçmış yok ormanmış, edebiyatı kes anladık derdini.Vallahi metresi olan ben değilim
Ahahahaa ne bahane amaÇünkü evsahibi imiş, arkadaşlık yapmazsa evden çıkmak zorunda kalırmış.
E tabi yok o mu beni dışlasın. Normlara uymayan dışlanır.Gördünüz mü kim yalnız kim dışlanıyor
Ne alaka be ?Bu konuyu okuyupta bu tür ilişki yaşayan varsa tabi bana sataşır,sizi siz
Mıymıymıy ağzından laf alcaz diye kafaları yedik burda, metres bunun ev sahibiymiş bu da yalnız tabi, bırakamıyor muhabbeti. Al bu bilgiyle napıyosan yap.konuyu anlamak için otuz tane mesaj okumak zorundamıyız yahu.
ha okudum da anladım mı hayır..
adam zaten evliyse nikah kıymıyor dediğiniz ne mesela?
arkadaşınızı dinlemek istemiyorsanız bu konu hakkında yazışmak mı istiyorsunuz?
Vijdanınıza …….Vallahi metresi olan ben değilim
Puzzlelari bizim birlestirmemiz gerekiyorkonuyu anlamak için otuz tane mesaj okumak zorundamıyız yahu.
ha okudum da anladım mı hayır..
adam zaten evliyse nikah kıymıyor dediğiniz ne mesela?
arkadaşınızı dinlemek istemiyorsanız bu konu hakkında yazışmak mı istiyorsunuz?
Size istemediğiniz cevabı verenler sizin deyiminizle sataşanlar hepsi metres yani. Siz nasıl bir çevrede yaşıyorsunuz? Bu yaşınıza kadar neler yaşadınız? Yazık sizeBu konuyu okuyupta bu tür ilişki yaşayan varsa tabi bana sataşır,sizi siz
Muhim bilgi tabe.Mıymıymıy ağzından laf alcaz diye kafaları yedik burda, metres bunun ev sahibiymiş bu da yalnız tabi, bırakamıyor muhabbeti. Al bu bilgiyle napıyosan yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?