Kızlar çok sıkıldım boş zamanımda arkadaşın metresi ile derdini dinlemekten ve akıl vermekten bıktım

Bu adamdan sıkılmışsa sıradaki sizin kocanız olabilir. Gelip gidip dert yanması boşuna değildir kocanıza.
Vallahi bilmem ama eşim onun durumuna üzülüyor ,neyi yapıp neyin yapmaması konusunda çok akıl verdi ama verdiğimiz nasihatı tutmuyor ,vaziyet bu ,kovsan kovaman , kapıyı yüzüne kapatsan kapataman çıksam en az 8 bin kira öderim şu an ucuz oturuyoruz daha 1,5 yıl oturacağız sonra evime göç edeceğim vaziyet bu yani

Eşiniz üzülüyor mu? Durum vahim bence. Normal erkekler metreslere üzülmek yerine eşleriyle muhatap etmemeyi seçer.

Kovmaniza gerek yok ki, musait değilim, evde değilim vb şeyler söyleyin gelmesin. Arayınca açmayın. Basit şeyler bunlar.
Ama bana kalırsa siz evden olmayayım diye kocadan olacaksınız.

Eşler arasında güven varsa endişeye gerek yok

Bir ilişkiye başlıyorlar sonra adam başlarına bela oluyor
Sanki arkadaşınız adama bela olmuş

Sanki arkadaşınız adama bela olmuş
Adam önce vaatlerde bulunmuş sonra kadın bunu evine alınca kadın fedakarlıkta bulunmuş ve adam verdiği sözü yerine getirmemiş

Erkeksizlik başına vurdu , kadınların hayatında illaki erkek olmak zorunda mı kadın boşanmışsa!!!!! Çarpık ilişki yaşamak bu nedir yahuuu!!!
Bunları arkadaşınıza söyleşsenize, biz mi gidip söyleyeceğiz arkadaşınıza?

Adam önce vaatlerde bulunmuş sonra kadın bunu evine alınca kadın fedakarlıkta bulunmuş ve adam verdiği sözü yerine getirmemiş
Peki bunlardan size ne, eşinize ne ? Bunları dinlemiyorsunuz diye sizi evden çıkarmaya kalkacak kadın fedakardan ziyade başka aç peşindedir, torunu olan birinin bunları düşünmeyip başkalarını çocuğundan vurmaya kalkması da konuyu değiştirme çabasından başka bişey değil.

Arkadaşınız, evsahibiniz fedakarlık yapmıyor, sizin gözünüzün içine baka baka kocanıza sellektör yapıyor siz de çekirdeğinizi almış film gibi izliyorsunuz.
Yok be sen kocana güvenmiyorsun senin için olabilir hani var ya kadınlar sürekli kocanın takibinde ,sürekli soran nerde olduğunu

Boş yapmayın allahınızı severseniz sözde var olduğu da şüpheli metres arkadaşlarınızın dertlerini dinlemekten falan bıktığınız yok aksine onlarla sohbet etmek yetmemiş ki biraz da burada bizimle metres hayatı çekiştirmek istemişsiniz. Gizli gizli metres hayatı konuşmaktan zevk almak da ne çesit bir fetiş anlamadım. Her şeye burnunuzu sokmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…