Vallahi bilmem ama eşim onun durumuna üzülüyor ,neyi yapıp neyin yapmaması konusunda çok akıl verdi ama verdiğimiz nasihatı tutmuyor ,vaziyet bu ,kovsan kovaman , kapıyı yüzüne kapatsan kapataman çıksam en az 8 bin kira öderim şu an ucuz oturuyoruz daha 1,5 yıl oturacağız sonra evime göç edeceğim vaziyet bu yaniBu adamdan sıkılmışsa sıradaki sizin kocanız olabilir. Gelip gidip dert yanması boşuna değildir kocanıza.
Eşiniz üzülüyor mu? Durum vahim bence. Normal erkekler metreslere üzülmek yerine eşleriyle muhatap etmemeyi seçer.Vallahi bilmem ama eşim onun durumuna üzülüyor ,neyi yapıp neyin yapmaması konusunda çok akıl verdi ama verdiğimiz nasihatı tutmuyor ,vaziyet bu ,kovsan kovaman , kapıyı yüzüne kapatsan kapataman çıksam en az 8 bin kira öderim şu an ucuz oturuyoruz daha 1,5 yıl oturacağız sonra evime göç edeceğim vaziyet bu yani
Eşler arasında güven varsa endişeye gerek yokEşiniz üzülüyor mu? Durum vahim bence. Normal erkekler metreslere üzülmek yerine eşleriyle muhatap etmemeyi seçer.
Kovmaniza gerek yok ki, musait değilim, evde değilim vb şeyler söyleyin gelmesin. Arayınca açmayın. Basit şeyler bunlar.
Ama bana kalırsa siz evden olmayayım diye kocadan olacaksınız.
Gelmedi hala sizin metres? Biraz dert dinleyin de keyfiniz yerine gelsinEşler arasında güven varsa endişeye gerek yok
Az önce geldi ama o konuyu açmadı ,hayret ettim burayı okuduysa ,yandımGelmedi hala sizin metres? Biraz dert dinleyin de keyfiniz yerine gelsin
Bütün fedakarlıkları yaptım diyor adam bunu istediği gibi kullanıyor ,telefonunu değiştir diyorum olmaz diyor neden geli beni evimde rezil eder diyor terk et diyorum korkuyor dağ başında değilsin polisi ararsın diyorum yok olmaz diyor
Sanki arkadaşınız adama bela olmuşBir ilişkiye başlıyorlar sonra adam başlarına bela oluyor
Kaç yaşındasınız siz?Az önce geldi ama o konuyu açmadı ,hayret ettim burayı okuduysa ,yandım
Adam önce vaatlerde bulunmuş sonra kadın bunu evine alınca kadın fedakarlıkta bulunmuş ve adam verdiği sözü yerine getirmemişSanki arkadaşınız adama bela olmuş
Torunum var benim artık ona göre hesaplaKaç yaşındasınız siz?
Bunları arkadaşınıza söyleşsenize, biz mi gidip söyleyeceğiz arkadaşınıza?Erkeksizlik başına vurdu , kadınların hayatında illaki erkek olmak zorunda mı kadın boşanmışsa!!!!! Çarpık ilişki yaşamak bu nedir yahuuu!!!
Söyledik ama devam ediyor adama fedakarlık yapmayaBunları arkadaşınıza söyleşsenize, biz mi gidip söyleyeceğiz arkadaşınıza?
E o zaman bu arkadaşınız da sizin yaşlara yakın. Akıl verilecek yaşı geçmiş. Evde yokuz deyip atlatın artık bundan sonra.Torunum var benim artık ona göre hesapla
Akıl akıl gel totoma takıl.E o zaman bu arkadaşınız da sizin yaşlara yakın. Akıl verilecek yaşı geçmiş. Evde yokuz deyip atlatın artık bundan sonra.
Kadının evinde oturuyorsun diye p……… mi yapacaksın? Ne yapacak noterden ihtarnamemi çekecek p…….. mi yapamıyor diyeSizin bilmediğiniz önemli ayrıntı ben bu kadının evinde oturuyorum son 3 yıldır gayet düzgün dü 6 aydır başladı çarpık ilişkisi
Peki bunlardan size ne, eşinize ne ? Bunları dinlemiyorsunuz diye sizi evden çıkarmaya kalkacak kadın fedakardan ziyade başka aç peşindedir, torunu olan birinin bunları düşünmeyip başkalarını çocuğundan vurmaya kalkması da konuyu değiştirme çabasından başka bişey değil.Adam önce vaatlerde bulunmuş sonra kadın bunu evine alınca kadın fedakarlıkta bulunmuş ve adam verdiği sözü yerine getirmemiş
Arkadaşınız, evsahibiniz fedakarlık yapmıyor, sizin gözünüzün içine baka baka kocanıza sellektör yapıyor siz de çekirdeğinizi almış film gibi izliyorsunuz.Söyledik ama devam ediyor adama fedakarlık yapmaya
Yok be sen kocana güvenmiyorsun senin için olabilir hani var ya kadınlar sürekli kocanın takibinde ,sürekli soran nerde olduğunuArkadaşınız, evsahibiniz fedakarlık yapmıyor, sizin gözünüzün içine baka baka kocanıza sellektör yapıyor siz de çekirdeğinizi almış film gibi izliyorsunuz.
Siz eşim ve benimle ilgili tespit yapmaya çalışacağınıza kocanızla metres arasındaki ilişkiye yoğunlaşınYok be sen kocana güvenmiyorsun senin için olabilir hani var ya kadınlar sürekli kocanın takibinde ,sürekli soran nerde olduğunu
Eeee sende bu süzme salağın arkadaşısınBizim kız süzme salak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?