Kızlar çok sıkıldım boş zamanımda arkadaşın metresi ile derdini dinlemekten ve akıl vermekten bıktım

Sizin bilmediğiniz önemli ayrıntı ben bu kadının evinde oturuyorum son 3 yıldır gayet düzgün dü 6 aydır başladı çarpık ilişkisi
Bedava mı oturuyorsun ne alaka? Ne yani parasını verdiğimiz evde de ev sahibi kahrı mı çekicez yok artık.

Ne oldu toplumdaki çarpık ilişkileri alkışlayalım mı

Ne oldu toplumdaki çarpık ilişkileri alkışlayalım mı
Sana bi sır vereyim, böyle biri ile arkadaşlık edince alkışlamış oluyorsun zaten. Çevren eğer o kadının ne mal olduğunu biliyorsa senin için de çok iyi düşünmüyordur yanında gezdiriyorsun diye.

kınamamak büyük konuşmamak lazım sonuçta bizim daha yolumuz var başımıza her an herşey gelebilir arkadaşınıza karşı dürüst olun dinlemek istemiyorum diyebilmeli insan

Dışarı çıkmışlığım yok eve geliyor

Benim de metres arkadaşım olmuştu kızla nerdeyse 1 sene çok Samimi arkadaş olduk ben onu evli sanıyorum adamla resmen beni kandırdı. Oturup kocalarımızı falan çekiştiriyoruz. Sonra bi gün bazı konuşmalardan anladım siz evli değilsiniz Di mi diye sordum pat diye yok. Bu adam başkasıyla mı evli evet. Hayır pat diye tepki bile veremedim. Sonra kopardım tabi arkadaşlığımı.

Olan metresi olana olur böylelerini hem toplum hem aile hem evladı dışlar ,bana birşey olmaz

Gördünüz mü kim yalnız kim dışlanıyor

Ben hayatımda böyle saçma sapan birsey duymadım. Adam evine gelip rezillik çıkarmasın diye onla yatıp kalkıyor ve arabasına binip geziyor öylemi? Polis yokmu arkadaşınızın yaşadığı yerde?

Ben hayatımda böyle saçma sapan birsey duymadım. Adam evine gelip rezillik çıkarmasın diye onla yatıp kalkıyor ve arabasına binip geziyor öylemi? Polis yokmu arkadaşınızın yaşadığı yerde?
Saçma değil aynen böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…