- 19 Mayıs 2020
- 48.027
- 216.094
- 598
Bedava mı oturuyorsun ne alaka? Ne yani parasını verdiğimiz evde de ev sahibi kahrı mı çekicez yok artık.Sizin bilmediğiniz önemli ayrıntı ben bu kadının evinde oturuyorum son 3 yıldır gayet düzgün dü 6 aydır başladı çarpık ilişkisi
Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak diye harika bir deyimimiz var.Yok be sen kocana güvenmiyorsun senin için olabilir hani var ya kadınlar sürekli kocanın takibinde ,sürekli soran nerde olduğunu
Ne oldu toplumdaki çarpık ilişkileri alkışlayalım mıBoş yapmayın allahınızı severseniz sözde var olduğu da şüpheli metres arkadaşlarınızın dertlerini dinlemekten falan bıktığınız yok aksine onlarla sohbet etmek yetmemiş ki biraz da burada bizimle metres hayatı çekiştirmek istemişsiniz. Gizli gizli metres hayatı konuşmaktan zevk almak da ne çesit bir fetiş anlamadım. Her şeye burnunuzu sokmayın bence
Bence arkadaşın canı sıkılmış şakacıktan konu açayım demiş.Bu konunun amacı ne şimdi ?
Sana bi sır vereyim, böyle biri ile arkadaşlık edince alkışlamış oluyorsun zaten. Çevren eğer o kadının ne mal olduğunu biliyorsa senin için de çok iyi düşünmüyordur yanında gezdiriyorsun diye.Ne oldu toplumdaki çarpık ilişkileri alkışlayalım mı
Dışarı çıkmışlığım yok eve geliyorSana bi sır vereyim, böyle biri ile arkadaşlık edince alkışlamış oluyorsun zaten. Çevren eğer o kadının ne mal olduğunu biliyorsa senin için de çok iyi düşünmüyordur yanında gezdiriyorsun diye.
Abla çok yalnızsın galiba, metrese sıkı sıkı sarıldığına göre.Dışarı çıkmışlığım yok eve geliyor
Olan metresi olana olur böylelerini hem toplum hem aile hem evladı dışlar ,bana birşey olmazSana bi sır vereyim, böyle biri ile arkadaşlık edince alkışlamış oluyorsun zaten. Çevren eğer o kadının ne mal olduğunu biliyorsa senin için de çok iyi düşünmüyordur yanında gezdiriyorsun diye.
O beni sürekli rahatsız ediyor,kapıma gelen o ,ben onun ayağına gitmiyorumAbla çok yalnızsın galiba, metrese sıkı sıkı sarıldığına göre.
Anladım, çok yalnızsın sen. Olan olmuş ki zaten sana, daha nolsun.Olan metresi olana olur böylelerini hem toplum hem aile hem evladı dışlar ,bana birşey olmaz
Gördünüz mü kim yalnız kim dışlanıyorBenim de metres arkadaşım olmuştu kızla nerdeyse 1 sene çok Samimi arkadaş olduk ben onu evli sanıyorum adamla resmen beni kandırdı. Oturup kocalarımızı falan çekiştiriyoruz. Sonra bi gün bazı konuşmalardan anladım siz evli değilsiniz Di mi diye sordum pat diye yok. Bu adam başkasıyla mı evli evet. Hayır pat diye tepki bile veremedim. Sonra kopardım tabi arkadaşlığımı.
Ben hayatımda böyle saçma sapan birsey duymadım. Adam evine gelip rezillik çıkarmasın diye onla yatıp kalkıyor ve arabasına binip geziyor öylemi? Polis yokmu arkadaşınızın yaşadığı yerde?İstediğinizi yazın ,bol bol toplumda bunlar saklanıyor yada hoş karşılanıyor
Kokuşmuşluk var kabüllen me var ,
Ben ona açık açık herşeyi yüzüne söyledim ,halen adamı red etmiyor adam onun evine gelir rezillik çıkarır diye ,böyle yaşanılmaz ki
Senin dışlamadığın kesin.Gördünüz mü kim yalnız kim dışlanıyor
Sadece çok yalnız kalmış.
Saçma değil aynen böyleBen hayatımda böyle saçma sapan birsey duymadım. Adam evine gelip rezillik çıkarmasın diye onla yatıp kalkıyor ve arabasına binip geziyor öylemi? Polis yokmu arkadaşınızın yaşadığı yerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?