kizlar çok sinirliyim cevaplariniza ihtiyacim var..

ay bende bazen küçük kızımın resimlerini yolluyorum amcasına .ama o elimde büyüdü benim .eşimle evlendiğimde ilkokula gidiyodu.şimdi nişanlı.nişanlısı gördümü ki acaba .gerçi sadece resim atıyorum sonra kızımın ağzından konuşuyorum .yeni uyandım amca,mama yiyorum ben filan gibi ama o benim oğlum gibi ya. ama artık nişanlı dikkat edeyim bari.gerçi aramızda 17 yaş var :) :) :)
ama sizin elti varya fettan geldi bana .dikkat et .daha önce yapmış yine yapar iftira atar aklayamassın kendini.bu tipler böyledir.birde inandırıcı olurlar.allah korusun.

Eltinizin yaptigi cok buyuk ayip, uyarmaniza ragmen.
Ancak esinizden boyle bir yuz bulup atmis olmasindan oturu, esinizde hic masum degil.
Esinizle kizmadan, bagirmadan konusun.
Aynisini siz yapsaydiniz nasil olurdu diye sorun.
Ve eltinizle arasina ciddi anlamda bir mesafe koymasi gerektigini hatirlatin.
Ama kizar,bagirir,kavga ederseniz siz kotu olursunuz.

Birbirlerine dustukleri zaman da yaz lutfen hele ki o ektinin basina gelecekleri ben bile bekliyorum ilahi adalet yuvasiz kalacak Akilsiz ...
Allah iyilerle karsilastirsin herkesi.

Aman YARABBİM! Ayy kalbim sıkıştı ya
şeytanın insan suretindeki hali o kadın müsveddesi. Aman diyim uzak durun eşinizi uzak tutun.
Rabbim yuvanızı korusun.

Şeytan birine denk gelmişsiniz. Telefon numarasını sil. Whatsaaptan engelle bir daha rahatsız etmemesini söyleyin.

Tovbe estafurullah tovbe .. olay bir opucukten ibaret degilmis..

Canim bitti o hikaye bundan sonra öpsünler birbirlerini ben ciktim o pisligin icinden onlar serefsizlikleriyle yasasinlar

Hayırlı olsun canım sadaka ver bosaninca. Bu kadar iğrenç lik ancak dizilerde olur gibi geliyordu.
Sen kurtulmussun artık o eltiyi abi kardes ortak kullansınlar , ama kimse duymasın rezil olurlar

Hayırlı olsun canım sadaka ver bosaninca. Bu kadar iğrenç lik ancak dizilerde olur gibi geliyordu.
Sen kurtulmussun artık o eltiyi abi kardes ortak kullansınlar , ama kimse duymasın rezil olurlar
Canim herkese anlattimki rezil olsunlar diye ben anlatip rezil etmesen onlar arkamdan bana iftira atmaya kalkisirdi daha once baskalarina yaptiklari gibi o yuzden herkes beyin ne oldugunu bilsinde bana laf soyletmesinler

Ben bir de üstüne yakın çevreden bir kaç kişiye o fotoları gösterirdim ki iftira atıyor demesinler....

nasıl bir olay ağzım açık okudum resmen.. allah kurtarmış seni. kocana o fotoyu attığını gösterseydin ya eltinin kocasına..
midesi yok bu insanların ne kadar iğrenç. anlat rezil et herkese barınmasınlar buralarda pisler

Allah kurtarsın tez zamanda. maddi manevi tazminat da iste, süründür onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…