çabuk kurtulursun inşallah canım bu ahlaksızlardanKizlar desteğinizden dolayi cok tesekkur ederim
Esimin abisiyle ilk sozlenmelerinde ben aslinda kardesini seviyordum beni sana istediler demis ve soz atilmis yillar sonra tekrar evlendiler ne akla gizmetse bundan iki ay oncede esime benim birine kocami sevmedigimi ayrilmak istedigimi filan soyledigimi onunda bunu kulaklariyla duydugu gibi bi yalan soyledi yalani ortaya cikti tabi ama biz o ara ayrilma asamasina geldik sonra yalaninida ogrenince beni bisatip senmi evlenicen kocamdan uzak dur dedim olay bundan ibaret arkadaslar
Canim bitti o hikaye bundan sonra öpsünler birbirlerini ben ciktim o pisligin icinden onlar serefsizlikleriyle yasasinlarŞeytan birine denk gelmişsiniz. Telefon numarasını sil. Whatsaaptan engelle bir daha rahatsız etmemesini söyleyin.
Esimin abisiyle ilk sozlenmelerinde ben aslinda kardesini seviyordum beni sana istediler demis ve soz atilmis yillar sonra tekrar evlendiler ne akla gizmetse bundan iki ay oncede esime benim birine kocami sevmedigimi ayrilmak istedigimi filan soyledigimi onunda bunu kulaklariyla duydugu gibi bi yalan soyledi yalani ortaya cikti tabi ama biz o ara ayrilma asamasina geldik sonra yalaninida ogrenince beni bisatip senmi evlenicen kocamdan uzak dur dedim olay bundan ibaret arkadaslar
Dur ya 4 eylül de açmışsın ama hepsini okuyamadım okuyayım gelişmeleri.Insan cirpindikca daha cok batarmisya balciga ben battim ama bogulmadan kurtardim kendimi o kadar pisligin icindede tertemiz kaldim allaha şükür
Canim bitti o hikaye bundan sonra öpsünler birbirlerini ben ciktim o pisligin icinden onlar serefsizlikleriyle yasasinlar
Canim herkese anlattimki rezil olsunlar diye ben anlatip rezil etmesen onlar arkamdan bana iftira atmaya kalkisirdi daha once baskalarina yaptiklari gibi o yuzden herkes beyin ne oldugunu bilsinde bana laf soyletmesinlerHayırlı olsun canım sadaka ver bosaninca. Bu kadar iğrenç lik ancak dizilerde olur gibi geliyordu.
Sen kurtulmussun artık o eltiyi abi kardes ortak kullansınlar , ama kimse duymasın rezil olurlar
Eltimi ne cirkeflik bu ya yok artik.Slm arkadaslar kisaca size bi soru sormak istiyorum eltiniz cocugunun kafasina rujla beni öp yazip kocaniza mesaj atsa ne anlarsiniz ve ne tepki verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?