Dün kaynima mesaj attim diye bana vurdu bende bu gun esyami topladim anneme geldim yarinda gidip.rapor almayi düsünüyorumaynen ...
naptınız? konuştunuz mu eşinizle?
Canim esyami cocuklarimi alip anneme geldim yarinda gidip morluklara rapor alicamne oldu bir gelisme var mı durumda
Allah yardımcın olsunCanim esyami cocuklarimi alip anneme geldim yarinda gidip morluklara rapor alicam
inanamıyorum yaa dövdü mü seni? pislik...Dün kaynima mesaj attim diye bana vurdu bende bu gun esyami topladim anneme geldim yarinda gidip.rapor almayi düsünüyorum
Evet canim kaynima karina sahip cik diye mesaj attimi soylemis kaynim oda geldi evde hirpaladi beni kollarimda bacaklarimda ve alnimda morluklar varinanamıyorum yaa dövdü mü seni? pislik...
offf........Evet canim kaynima karina sahip cik diye mesaj attimi soylemis kaynim oda geldi evde hirpaladi beni kollarimda bacaklarimda ve alnimda morluklar var
Kaynima mesaj attim karin beni öp diye mesaj atacaksa sana atsin baska erkeklere degil diye yegeniymis sonucta rahatsiz oluyorsam kocamin telefonuna bakmiycakmisim kayniminda cevabi bu kendimi timarhanede gibi hissediyorum nasil bi delilere düstum ben ya
Eltim 24 ben 25 kocam 27 kaynimda 30 yasindaALLAH akıl fikir versin. gider konusurdm eltimle amacn ne ? saçma sapan bsey yazıyorsun cocugunun kafasna kocama gonderyorsun. die ayrıca eltiniz kaç yasnda çok. merk.ettim.
gerci akıl. yasta değil bastadr sen mesafeli ol canım smdi gunahni almaym dcem de herksn aklndan gecn bnmde.aklmdan gecyor. uzak durun ailecek bundanDaha öncede siddet olaylarimiz vardi zaten bir kere daha rapor almistim ama sikayetçi olmamistim
Eltim 24 ben 25 kocam 27 kaynimda 30 yasinda
Herseyden haberi var ama eltim cok saf vok iyi niyetliymis bide kaynim mesajin sonunda birinden boyle bisey duyarsam iyi olmaz diye beni tehdit etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?