kizlar çok sinirliyim cevaplariniza ihtiyacim var..

o nasil birsey cok karisikmis. ya eltiniz kocasina cocukla subliminal mesaj yolluyor ya da ciddi ciddi cocugu opmesini istiyor. hayatta ne enteresan kullarin var Ya Rabbim

Eltinizi de eşinizi de iyice çırpın
Hem küçük cocugu alet ettiği şeylere bakın ya.

Evet canim kaynima karina sahip cik diye mesaj attimi soylemis kaynim oda geldi evde hirpaladi beni kollarimda bacaklarimda ve alnimda morluklar var
offf........
güçlü dur ve boşanmayı düşünmüyorsan o adamın burnunu sürt kocan olacak haltın...kusura bakma...

Cocugunun kafası üzerinden kur yapanı da görmüş olduk. Pes.
Kocasini kandiriyor sizi yok sayıyor eşinize kur yapıyor. Çok tehlikeli biri.

Kadında şeytan tüyü var zaar.
Niyeti seni strese sokmaksa bunu da pek güzel sağlıyor.
Töbe töbe.

ALLAH akıl fikir versin. gider konusurdm eltimle amacn ne ? saçma sapan bsey yazıyorsun cocugunun kafasna kocama gonderyorsun. die ayrıca eltiniz kaç yasnda çok. merk.ettim.

Daha öncede siddet olaylarimiz vardi zaten bir kere daha rapor almistim ama sikayetçi olmamistim
ALLAH akıl fikir versin. gider konusurdm eltimle amacn ne ? saçma sapan bsey yazıyorsun cocugunun kafasna kocama gonderyorsun. die ayrıca eltiniz kaç yasnda çok. merk.ettim.
Eltim 24 ben 25 kocam 27 kaynimda 30 yasinda

Daha öncede siddet olaylarimiz vardi zaten bir kere daha rapor almistim ama sikayetçi olmamistim

Eltim 24 ben 25 kocam 27 kaynimda 30 yasinda
gerci akıl. yasta değil bastadr sen mesafeli ol canım smdi gunahni almaym dcem de herksn aklndan gecn bnmde.aklmdan gecyor. uzak durun ailecek bundan

Son düzenleme:
Daha önce yaptıklarını da okuyunca hiç masum gelmedi bana ama kusura bakmayın eşinizde de hata var .
Sizden önce onun ilk yaşadıklarınızdan önce tavır alması gerekirdi .

Herseyden haberi var ama eltim cok saf vok iyi niyetliymis bide kaynim mesajin sonunda birinden boyle bisey duyarsam iyi olmaz diye beni tehdit etti

Bazı erkekler karıları ne yaparsa yapsın yeter ki duyulmasın sorun etmiyorlar...buna da şahit oldum. Duyulursa namus meselesi yapıyorlar. Sanırım kaynınız da o kafada.

Eltiniz igrenc.

Kocaniz da butun bunlari bildigi halde tepki olarak "ne var bunda" dedigi icin daha igrenc.

Engelleyin kocanizin telefonundan o pis varligi.

Kayinvalidenizle araniz iyiyse gidip gosterin bence attigi mesaji.

Kayniniz da sizi tehdit edecegine evdeki akli dengesi yerinde olmayan karisina mukayyet olsun.

ben ilk başta iyi düşünüp yeğenini sevmesi için yazmıştır dedim ama sonradan konu sahibinin yazdıklarını okuyunca aman yarabbim dedim
elti iyi niyetli değil sanırım
ben olsam onu herkese rezil etmekle tehdit ederdim

yazıp yazıp siliyorum klavyeden pek hayırlı şeyler çıkmayacak
boşan canım sen kurtul şunlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…