kizlar çok sinirliyim cevaplariniza ihtiyacim var..

aynılarını yazacaktım ne geniş aileler varmış
bizde de laf var yaptığından utanmaz duyulursa utanır ona dönmüş

Bence çok tuhaf olmuş yani bence araştır eşini kontrol et çünkü normal bişey değil! Benim elti öyle bişey yapacak kocam da ne var bunda diyecek ben o telefonu paramparça ederdim. Bence çok şey var bunda sen gözünü dört aç!

Bence bu eltinin herkese rezil etmekle tehditten korkmasini birakin, cumle alem yaptigini duysa umrunda olmaz.

Utanmaz..

yazıp yazıp siliyorum klavyeden pek hayırlı şeyler çıkmayacak
boşan canım sen kurtul şunlardan
Canim galiba öyle olacak akrabalari bile konulari dinleyince bana sagligindan olma cocuklarinin sana ihtiyaclari var sabret deriz deriz ama o kadarda kendini zorlama diyorlar benim düsüncemde boyle cok zorladim cok seyi yuttum ama her gecen gün daha ağir seyler yapiyorlar sonu yok yani

Evlenmeden önce bahsettiğiniz açıklamaları yapan ve sonrasında iftira atan birini eşiniz nasıl savunuyor ki.

Yani bu unsurlar olmasa, amcasına sevimli bir fotoğraf göndermiş diye düşünürdüm.

Konu başka
Sonuç başka
Eltinin olayından dolayı dayak mı oldu
Çüş
Eltisi evlenmeden önce kocaya asikmis o olmayınca kayniyla evlenmiş Konu Sahibi mesajı kaynina söyleyince kaynı ne var bunda diyip gecistirip konu sahibinin eşine söylemiş eşi de nasıl abime soylersin böyle birşey yaparsın diye dovmus

Yuh
Aşkı memnu gibi
Abisi de çok genişmiş
Boşanmaktan başka yol yok zaten o zaman

en dogrusunu yapmissin güclü dur en basta cocuklarin icin, sen degerlisin ve sana bunu yapan biriyle olmak zorunda degilsin hayirlisi olur insallah

eğer istanbuldaysan sana avukat önerebilirim canım. Benim boşanma davamı çok sıkıntısız ve hızlı bir şekilde sonuçlandırdı kendisi. istersen özelden atabilirim iletişim bilgilerini. Hayırlısı olsun tekrar.

Yok canim ben sivastayim kendime iyi bi avukatta buldum insallah hayirli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…