aynılarını yazacaktım ne geniş aileler varmışSizin ailede orijinal Aşk-ı Memnu çekiliyor ya
Bihter işe başlamış bile, siz de zavallı Nihal olarak çırpının durun.
Tüm aile de bunu bir güzel izliyor, utanmasalar teşvik edecekler o derece. Zira karşı çıkmamak da teşviktir de neyse
Utanmazlığı iyice ele almışlar resmen, annem 25 senelik evli neredeyse babamla ve daha amcamlara bir kere mesaj atmışlığı yok. Çok lazımsa bir şey arar söylersin ne o öyle kuytularda mesaj atmalar falan.
Ayrıca kadın mesaj içinde mesaj yolluyor illuminatiden beter resmenŞimdi kim kim öpüyor, rujla yazı yazmak falan çok fantezi ürünü, seksi şarkı kliplerinden aşinayız bu olaya malum, orada kız sevgilisine yazıyordu burada da gelin kaynına yazıyor, çok ilginç çok.
Bizim ailede olsa büyük olay çıkardı, sizde ise sizi suçlamışlar. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır demişler o hesap.
Bence bu eltinin herkese rezil etmekle tehditten korkmasini birakin, cumle alem yaptigini duysa umrunda olmaz.ben ilk başta iyi düşünüp yeğenini sevmesi için yazmıştır dedim ama sonradan konu sahibinin yazdıklarını okuyunca aman yarabbim dedim
elti iyi niyetli değil sanırım
ben olsam onu herkese rezil etmekle tehdit ederdim
Canim galiba öyle olacak akrabalari bile konulari dinleyince bana sagligindan olma cocuklarinin sana ihtiyaclari var sabret deriz deriz ama o kadarda kendini zorlama diyorlar benim düsüncemde boyle cok zorladim cok seyi yuttum ama her gecen gün daha ağir seyler yapiyorlar sonu yok yaniyazıp yazıp siliyorum klavyeden pek hayırlı şeyler çıkmayacak
boşan canım sen kurtul şunlardan
Kizlar darp raporumu aldim ve bosanma davami actim hayirlisi olsun artik cocuklarimda bende bundan sonra mutlu oluruz insallah
Senin için en Hayırlısı olur umarım. Dik dur. Üstesinden gelirsin.Kizlar darp raporumu aldim ve bosanma davami actim hayirlisi olsun artik cocuklarimda bende bundan sonra mutlu oluruz insallah
Allah kolaylik versin cocuklarin saglikli buyusun sen de iyi ol da gerisini boşver. O igrenclikten bi an once kurtulursun umarim.Kizlar darp raporumu aldim ve bosanma davami actim hayirlisi olsun artik cocuklarimda bende bundan sonra mutlu oluruz insallah
Bana da öyle geldianlamadım, eltiniz kendi cocugunun kafasına "beni öp" yazmış bunun da resmini kocanıza mi göndermis?
eger öyleyse cocugunu kötü emellerine alet ederek kocanıza yürüyor olabilir.
Konu başkaKizlar darp raporumu aldim ve bosanma davami actim hayirlisi olsun artik cocuklarimda bende bundan sonra mutlu oluruz insallah
Eltisi evlenmeden önce kocaya asikmis o olmayınca kayniyla evlenmiş Konu Sahibi mesajı kaynina söyleyince kaynı ne var bunda diyip gecistirip konu sahibinin eşine söylemiş eşi de nasıl abime soylersin böyle birşey yaparsın diye dovmusKonu başka
Sonuç başka
Eltinin olayından dolayı dayak mı oldu
Çüş
YuhEltisi evlenmeden önce kocaya asikmis o olmayınca kayniyla evlenmiş Konu Sahibi mesajı kaynina söyleyince kaynı ne var bunda diyip gecistirip konu sahibinin eşine söylemiş eşi de nasıl abime soylersin böyle birşey yaparsın diye dovmus
Kizlar darp raporumu aldim ve bosanma davami actim hayirlisi olsun artik cocuklarimda bende bundan sonra mutlu oluruz insallah
Yok canim ben sivastayim kendime iyi bi avukatta buldum insallah hayirli olureğer istanbuldaysan sana avukat önerebilirim canım. Benim boşanma davamı çok sıkıntısız ve hızlı bir şekilde sonuçlandırdı kendisi. istersen özelden atabilirim iletişim bilgilerini. Hayırlısı olsun tekrar.
Var canim resim bende sorarlarsa mahkemede gosteririm zatensen aradan cekil kim kimi istetse opsun.
yazik yavrucuga ya. aslinds o resmi alip mahkemede kullanmak var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?