kizlar çok sinirliyim cevaplariniza ihtiyacim var..

bence kaynin degilde o cevabi yazan gene o seytan eltin

esınız acısından kotu dusunmeyın ..tabıkı esınız ole dıyecek abısın karısı hakkında kotu bır yorum yapmasını yada kotuye yormasını beklemeyın..bu cor cırkın bırsey kotu dusunmek ıstemıyor olabılır.aksı cok ıgrenc yakıstırmamısda olabılır...ama eltınızı karsınıza alın mesaj bana geldı ben okudum bu ne oluyor sımdı deyın..kesınlıkle ıkıncı sahıs karıstırmayın sız kotu olursunuz(kayınvalıde gorumce gıbı)

bence kaynin degilde o cevabi yazan gene o seytan eltin
Ben de öyle düşündüm. 'Ruju çocuğun kafasına süreceğine kendi dudağına sür git kocana cilve yap, aranıyorsun demek ki nüksetmiş sende' falan derdim o hışımla. Yani derdim,eşimin ablası var..

Arkadaslar gecmis konularimdada anlattim neler yasadim neler ama iki tane cocugum var iste ya bunlar beni delirtecek yada ben bu insanlari öldurecem o olacak

Bu durumda yapılacak tek şey eltinizin eşinin durumu farketmesini sağlamak. Doğrudan söylemek ne kadar doğru bilemedim ama mesajları görmesini sağlayın. Kendi boşanır madem.

Ben en çok abiye şaşırdım.
Mesajdan ve yaptıklarından haberi var mı.
Eşinizle eltiniz arasında geçmişte bir ilişki olmuş mu.
Kusura bakma da çok değişik aile.
Bütün bunlar olmuş ve hala yağlı ballı görüşülüyor öyle mi

Herseyden haberi var ama eltim cok saf vok iyi niyetliymis bide kaynim mesajin sonunda birinden boyle bisey duyarsam iyi olmaz diye beni tehdit etti

Işte burada olay değişir.
Ya bu kaynın, neden bırakmamış "kardeşini seviyordum seni değil" diyen bu kadını? Bunu nasıl kabul eder benim mantığım almıyor bu kadar gurursuz olmasını. Sonuçta "kardeşi" sürekli görüşecek olduğu bir kişi, karısı da kardeşi ile görüşecek manasına geliyor bu. Yani "seviyordum" dediği adamla aynı yerde bulundurup "eş" diye bu kadını alması çok büyük akılsızlık. Eşin mesafe koysun yoksa bu kadın eşinin aklına girer. Bir de iftira atmış sana ve eşin hala o kadını mı savunuyor? Asla görüşülmemesi gerek. 2 kardeş görüşsün. Bu vıcık vıcık durumun sebebi olan eltinden uzak dur, kocanı da uzak tut. Kocan ısrarla uzak durmuyorsa da kurcala bu olayı bir pislik çıkar..

Genişlikte konya ovası ile yarışıyor adam.
O halde iş kocanızda bitiyor. Mesafe koyacak ve mühim bir durum yoksa görüşmeyecek. Siz ne yapsanız boş.

Slm arkadaslar kisaca size bi soru sormak istiyorum eltiniz cocugunun kafasina rujla beni öp yazip kocaniza mesaj atsa ne anlarsiniz ve ne tepki verirsiniz
Millet sapıtmış vallahi...
Bu konuyu okuduktan sonra daha iyi anladım.
Kendin ne halt edersen et çocuğunu ne karıştırıyorsun?
Kocanızın tepkisi normal bir tepki değil:"Ne var bunda?"

Kizlar tesetturlu bi aileyiz bide kaynanm carsaf giyiyor bizlerde esarpli pardesulu insanlariz ama esarp takmakla kapanmakla namus kavrami bagdasmiyor bunun en iyi örnekleriyle yasiyorum

Valla ne diyeceğimi bilemedim bu nasıl garip bir durum ya eltiniz bariz kıskanıyor sizi.
Ailecek yıkım ekibi gibiler
Kaynınız bence çok geniş biri herşey olabilir insan kalkıp niye evlenir ya kardeşini seven biriyle.
Eşinizde bitiyor her şey.

Esimle aksam cok fena tartistik mesaji sordum oda ne var bunda deyince bende senin isin gücun yokmu diye yazip attim cevap olarak ona kizdi bu gunu yaz unutma sakin filan diyerek beni tehdit etti esim bisey yokta ben hir gür cikariyormusum gibi ne yalan soyleyim acaba benmi yalnis dusundum dedim ama sizleri dinledim artik daha rahatim arkadaslar abartmamisim az bile yapmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…