- 18 Ağustos 2015
- 339
- 337
- 103
Kaynima mesaj attim karin beni öp diye mesaj atacaksa sana atsin baska erkeklere degil diye yegeniymis sonucta rahatsiz oluyorsam kocamin telefonuna bakmiycakmisim kayniminda cevabi bu kendimi timarhanede gibi hissediyorum nasil bi delilere düstum ben ya
Aa evet o da olabilir bakbence kaynin degilde o cevabi yazan gene o seytan eltin
Ben de öyle düşündüm. 'Ruju çocuğun kafasına süreceğine kendi dudağına sür git kocana cilve yap, aranıyorsun demek ki nüksetmiş sende' falan derdim o hışımla. Yani derdim,eşimin ablası var..bence kaynin degilde o cevabi yazan gene o seytan eltin
Bu durumda yapılacak tek şey eltinizin eşinin durumu farketmesini sağlamak. Doğrudan söylemek ne kadar doğru bilemedim ama mesajları görmesini sağlayın. Kendi boşanır madem.Esimin abisiyle ilk sozlenmelerinde ben aslinda kardesini seviyordum beni sana istediler demis ve soz atilmis yillar sonra tekrar evlendiler ne akla gizmetse bundan iki ay oncede esime benim birine kocami sevmedigimi ayrilmak istedigimi filan soyledigimi onunda bunu kulaklariyla duydugu gibi bi yalan soyledi yalani ortaya cikti tabi ama biz o ara ayrilma asamasina geldik sonra yalaninida ogrenince beni bisatip senmi evlenicen kocamdan uzak dur dedim olay bundan ibaret arkadaslar
Esimin abisiyle ilk sozlenmelerinde ben aslinda kardesini seviyordum beni sana istediler demis ve soz atilmis yillar sonra tekrar evlendiler ne akla gizmetse bundan iki ay oncede esime benim birine kocami sevmedigimi ayrilmak istedigimi filan soyledigimi onunda bunu kulaklariyla duydugu gibi bi yalan soyledi yalani ortaya cikti tabi ama biz o ara ayrilma asamasina geldik sonra yalaninida ogrenince beni bisatip senmi evlenicen kocamdan uzak dur dedim olay bundan ibaret arkadaslar
Yok kizlar ya kaynimi taniyorum odur o mesaji atan midesi olsa zaten daha once kardesini seviyordum birini tekrardan almazdi
Esimin abisiyle ilk sozlenmelerinde ben aslinda kardesini seviyordum beni sana istediler demis ve soz atilmis yillar sonra tekrar evlendiler ne akla gizmetse bundan iki ay oncede esime benim birine kocami sevmedigimi ayrilmak istedigimi filan soyledigimi onunda bunu kulaklariyla duydugu gibi bi yalan soyledi yalani ortaya cikti tabi ama biz o ara ayrilma asamasina geldik sonra yalaninida ogrenince beni bisatip senmi evlenicen kocamdan uzak dur dedim olay bundan ibaret arkadaslar
Kaynima mesaj attim karin beni öp diye mesaj atacaksa sana atsin baska erkeklere degil diye yegeniymis sonucta rahatsiz oluyorsam kocamin telefonuna bakmiycakmisim kayniminda cevabi bu kendimi timarhanede gibi hissediyorum nasil bi delilere düstum ben ya
8 yildir ugrasiyorum arkadaslar bu delilerle iki tanede cocuk var
Millet sapıtmış vallahi...Slm arkadaslar kisaca size bi soru sormak istiyorum eltiniz cocugunun kafasina rujla beni öp yazip kocaniza mesaj atsa ne anlarsiniz ve ne tepki verirsiniz
Kizlar tesetturlu bi aileyiz bide kaynanm carsaf giyiyor bizlerde esarpli pardesulu insanlariz ama esarp takmakla kapanmakla namus kavrami bagdasmiyor bunun en iyi örnekleriyle yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?