Kizlar gecen ay bosanma asmasindan döndum cocuklarim var bisey yapamadim birdaha kalkismam oyle bosanmaya pasa pasa duracam bu evde ama onlari bütün herkese anlatip rezil edicem o yuzleriylede baksinlar insanlarin yuzune
Çocukların büyüdükten sonra boşanmayı deneyebilirsin. lise çağı gibi.Canim suan beni kurtaracak tek sey 8 yil oncesine ışınlanmak malesef teknolojide o kadar gelismedi cocuklarim olmasa bir gun cekmezdim bunlari
Kocası nerde bu kadının diyecektim tam, o da burdaymış. Ya bence bunlar senin sinir olduğunu anlamış, kadın da safa yatıyor kocasını da ikna etmiş. Eskiden vukuatlı demesen kendileri için çektiler, amcasıdır ona da attılar der geçerdim ama madem uyarmışsın daha evvbel hiçbir şey olmasa bile dikkatli olması lazım. Kaynınıza da fazla ileri gitmeyin, neticede karım kardeşine asılıyor gibi oluyor. İnsanların ne olduğu belli değil, karısını görmez sizin söylediğiniz batar. İyisi bu kadınla uğraşmak, hiç bu konuya yormadan alttan alttan uğraş bir iki gitsin.. Ya da kocana güveniyorsan sallama ya, o kendini küçültüyor.Kaynima mesaj attim karin beni öp diye mesaj atacaksa sana atsin baska erkeklere degil diye yegeniymis sonucta rahatsiz oluyorsam kocamin telefonuna bakmiycakmisim kayniminda cevabi bu kendimi timarhanede gibi hissediyorum nasil bi delilere düstum ben ya
Kocan bunu biliyor ve hala ne var mı diyor? Hadi kocanı geçtim, kaynın o kadını zor elde etmiş kaçmasın diye her şeye razı herhalde. Üçünü bir araya getir, sen değil miydin benim kocamı isteyen, eskiden bunu yapan, geçen bu olayı çıkartan. Siz nasıl yüz yüze bakıyorsunuz de; kes kaynınla eltinle iletişimi kocana da çek resti ya eltinle görüşsün ya senle. Ne geniş ilişkiler bunlar. Sen haklısın arkadaşım..Esimin abisiyle ilk sozlenmelerinde ben aslinda kardesini seviyordum beni sana istediler demis ve soz atilmis yillar sonra tekrar evlendiler ne akla gizmetse bundan iki ay oncede esime benim birine kocami sevmedigimi ayrilmak istedigimi filan soyledigimi onunda bunu kulaklariyla duydugu gibi bi yalan soyledi yalani ortaya cikti tabi ama biz o ara ayrilma asamasina geldik sonra yalaninida ogrenince beni bisatip senmi evlenicen kocamdan uzak dur dedim olay bundan ibaret arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?