kizlar çok sinirliyim cevaplariniza ihtiyacim var..

Kaynin karisini bi adamla yatakta bassa 'ne var canim adamin yaticak yeri yoktur ondan karimin yanina kivrilivermistir' diyebilecek kadar midesizmis bence. Benim karim kardesime dolayli yoldan beni op yazip yolliycak oyle kadini doverim iste ben evin butun duvarlarina surttururum kafasini

Valla iyi sabrediyorsun kaynina mi soveyim, kocana mi, iki kardeşe yazan o sirpintiya mi bilemedim. Sanırım ekonomik ozgurlugunuz yok. Keşke ayakların üzerinde durup bu pislik şerefsiz namussuz insanlardan kurtulsaydin. Kendimi koydum yerine ya o eltiyi de Kocami da vururum ya da çocuklarımı alıp giderim.

Sen cocugunun kafasina beni op yazip kaynina yollasan ne adiligin kalirdi ne kiskancligin kocamda gozun yuvami yikmak istiyosun derdi ortaligi birbirine katardi. Ama o yapinca normal. E tabii normal yani kendine yakisan o..lugu yapmis cok normal geliyo millete her zamanki hali cunku

Kizlar gecen ay bosanma asmasindan döndum cocuklarim var bisey yapamadim birdaha kalkismam oyle bosanmaya pasa pasa duracam bu evde ama onlari bütün herkese anlatip rezil edicem o yuzleriylede baksinlar insanlarin yuzune

Eskı konularını okudum da Allah sabır versın yanı nasıl dayanıyorsun valla anlamadım

Kizlar gecen ay bosanma asmasindan döndum cocuklarim var bisey yapamadim birdaha kalkismam oyle bosanmaya pasa pasa duracam bu evde ama onlari bütün herkese anlatip rezil edicem o yuzleriylede baksinlar insanlarin yuzune

bosanma asamasina gelmissin ama vaz gecmissin.. Niye bir daha kalkisamazmissin? tehdit flnmi edildin?

Yok canim tehdit filan yok yapabilseydim zaten ben suan ayni evde olmazdim yapamadim yine kalkissam yine olmiycak biliyorum cocuklarim babalarina cok düskün ben onlari babasizliga mahkum edemem bunu anladim o yuden kalip savasicam

Eski konularını okumaya korkuyorum inan. Elimden bir şey gelmediği için daha çok üzülüyorum, kendime kızıyorum. Keşke bir şey yapabilsek.

Geçmişte yaşananlardan bağımsız yazıyorum.
Kadın, amcasına yeğeninin fotoğrafını atmış olabilir, çocuğun üstünde şirinlik olarak beni öp yazıyor olabilir, bu tarz fotoğrafları millet çok sık paylaşır facebook'larda falan.
Kocası da bunu kastederek cevap vermiş size zaten.
Bence kocanızdan eminseniz sallamayın, bu şekilde koca delisi iftiracı diye adınız çıkar kaynınız tarafından.

Eşinize çaktırmadan eşinizin telefonunda eltinizin numarasını engelleseniz? Farkedip sorarsa da "ne var bunda" dersiniz.

Bir de ben olayın kayınvalide ya da kayınpedere aksettirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Eltinizin kulağını çekerler mi yoksa onlar da "bu kadın böyle biliyorsun, elleme" gibi bir şey mi derler?

Kocası nerde bu kadının diyecektim tam, o da burdaymış. Ya bence bunlar senin sinir olduğunu anlamış, kadın da safa yatıyor kocasını da ikna etmiş. Eskiden vukuatlı demesen kendileri için çektiler, amcasıdır ona da attılar der geçerdim ama madem uyarmışsın daha evvbel hiçbir şey olmasa bile dikkatli olması lazım. Kaynınıza da fazla ileri gitmeyin, neticede karım kardeşine asılıyor gibi oluyor. İnsanların ne olduğu belli değil, karısını görmez sizin söylediğiniz batar. İyisi bu kadınla uğraşmak, hiç bu konuya yormadan alttan alttan uğraş bir iki gitsin.. Ya da kocana güveniyorsan sallama ya, o kendini küçültüyor.

Kocan bunu biliyor ve hala ne var mı diyor? Hadi kocanı geçtim, kaynın o kadını zor elde etmiş kaçmasın diye her şeye razı herhalde. Üçünü bir araya getir, sen değil miydin benim kocamı isteyen, eskiden bunu yapan, geçen bu olayı çıkartan. Siz nasıl yüz yüze bakıyorsunuz de; kes kaynınla eltinle iletişimi kocana da çek resti ya eltinle görüşsün ya senle. Ne geniş ilişkiler bunlar. Sen haklısın arkadaşım..

Kocanız bu kadar olayın olduğunu bilerek hala ne var bunda diyebiliyorsa,, kayniniz bu kadar normal buluyorsa mideleri ne kadar geniş demekten başka bi yorum yapamıyorum. .
Siz haklısınız ama haklı olmanız neyi değiştirir onu bilemedim. .

Olayın geçmişi var...

Ben olsam KESİN olarak BOŞANIRDIM! Ama boşanmak istemiyorsanız hemen, kv, kp, kayın, o kadının olduğu bi ortamda bu durumu açın, fotoyu gösterin, niyetin ne senin deyip ve ASLA bir daha görüşmeyin. O kocaya da haddini bildirin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…