kizlar çok sinirliyim cevaplariniza ihtiyacim var..

Slm arkadaslar kisaca size bi soru sormak istiyorum eltiniz cocugunun kafasina rujla beni öp yazip kocaniza mesaj atsa ne anlarsiniz ve ne tepki verirsiniz
Hangi marka rujumu kullanayım derdim sanırım :)

manyak mı ne yanlışlıkla göndermiştir belki de

valla ben cocugumun kafasına benı op yazıp kaynıma yollamam
ne ısım var benım kaynımla ya
cok komıkse esım kendısı gonderırdı
ben nıye gonderım
ustelık bırı bana kocamdan uzak dur dıcekte buna ragmen gondercem
eltın resmen kasınmıs
kadını tuzaga dusurcek msjlar atıp ıspatlamak lazım
cocuk ıcın yollamıstım dıyebılır...

hayatımda duyduğum en saçma şeylerden bir tanesi onu bırakın sizin eltinizle eşiniz niye mesajlaşıo onuda anlamış deilim kayınvalidenize durumu söyleyin ...

sizin elti uçmuş.. insan çocuğunun kafasına rujla yazı yazar mı ya ..
ama anladığım kadarıyla yapabileceğiniz birşey yok kendinizi sinir etmekten başka ..size hak veren kimse yok çünkü..

ben olsam ailede önüme gelene anlatırdım herhalde..

Slm arkadaslar kisaca size bi soru sormak istiyorum eltiniz cocugunun kafasina rujla beni öp yazip kocaniza mesaj atsa ne anlarsiniz ve ne tepki verirsiniz
o mesajı direk eltimin kocasına gönderir bak karını öpmüyorsun oda kocamdan bekliyor karını ihmal etme sonra sağa sola sarkıyor derdim

Maşallah senin kaynana da kayın da çok rahatmış. Ne insanlar var arkadaş yahu. Kocasına söyle "karını tutamıyosan şikayet edicem" de.

öncelikle sandımkı sızın cocugunuzun kafasına yazdı
kocasına gonderdı
sonra dogrusunu anladım
sımdı bu olayın evvelıyatı nedır?
ben o mesajı kafasında paralardım

Sen kaç yıllık evlisin
Eşinin tavrı
Kaynının tavrı nasıl

Anlamış değilim hala önce kardeşini sevdiğini söylediği için yüzük atılıyor yıllar sonra evleniyor.
Midesiz ya salak mı bu unutsa bile görünce tazelemicek mi
Kocanız için düşüncesi önemli bu kadını evinizden uzak tutun

nasıl olabilir böyle bişey
evet hakketten sizi katil edecekler bu gidişle

YUHHHHHH
YUHH YUUHHH YUUHHH
MİLYON KERE YUUUHHHH..

yavrum sen nereye düşmüşsün böyle.. ne kadar geniş insanlar.. heleki kaynının tavrına mest oldum

ay valla düşünemiyorum
çirkef değilimdir konuşarak hallederim herşeyi ama
o ruju alıp yüzünü gözünü heryerini boyar evden gönderir bir daha asla eve almazdım. çocuklarımı da yakın tutmazdım.
ha eşim sorun mu çıkarıyor buna, abisi ya da artık kardeşimidir nedir onunla otutturur anlatırdım durumu. haksız mı buldular hoşçakalsınlar..

o eltiden midem bulandı resmen .Kocasının haberi yoksa söyler evden göndertirdim

Ben olsam kocasına söylerdim.. Banane arkadaş o beni sinir edecek bende hiç bir şey yapmayacam.. Yok öyle bir dünya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…