Kızlar çok tedirginim yardım

Supunduruk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
2
0
1
30
Kızlar benim ameliyatımın 12.günü ve burnum bana çok düz geliyor kavise dair hiçbir şey yok herkes kalkıklığından şikayetçiyken benimki hiç işlem yapılmamış gibi çok üzülüyorum sizce zamanla ortaya çıkar mı? Yoksa hemen doktorumu arayıp darlamalı mıyım ?

Eklentiler

• IMG_0472.webp
    3 KB · Görüntüleme: 169
Ya burnunuz tam istediğim gibi olmuş benimde 12. Günüm ve ben de böyle olmasını cok isterdim... bence cok doğal ve güzel

Çok teşekür ederim kızlar ama ben daha küçük ve kavisli beklediğim için hayal kırıklığına uğradım doktorum mahmut gökdoğan canım ağrısız morluksuz çok iyi bir ameliyat süreci geçirdim yeni burnumla tanışana kadar tabi, şekillenir mi sizce zamanla? Deneyi olan yok mu hiç?

Bu burun biraz daha kavisli olsa çok yapay durur bence gayet hoş olmuş istersen doktorunu ara ama bence iyi iş

Doktorunuz gerçekten iyi ve doğal burun yapan biri ona ameliyat olmadığım icin cok pişmanım sizde bence yeni burnunuzun keyfini çıkartın

Ben de seninle tam da aynı durumdayım,üstüne bir de nefes sorunum var..ancak üzerinden 1 yıl geçtiği için benim tam oturdu ve yenşden başka dr a ameliyat olacağım..en başta nasılsa öyle kaldı benim hiç değişmedi..

Annemin burnu bu :)

Kavisli istediyseniz öyle yapmıştır. Senesi dolana kadar da kavisi ortaya çıkar sakin olun.

Beklentiler kişiye göre değişiyor.Önemli olan aynaya baktığın zaman senin kendini beğenmen.Kimi doğal burun beğenir kimi kavisli.Kimi küçük ister kimi büyük.Bu konuda ben kimsenin yorumlarını dinlemem mesela.İsterse bir milyon kişi beğensin ben beğenmedikten mutsuz olduktan sonra insanların ne dediğinin önemi yoktur benim için..onun için bence karar senin..bizim değil..ama illa ki yorum istersen yüzlerce insan bulunur yorum yapan,kafan iyice karışır,yorumu haklı bulursun yada bulmazsın..ama sonuçta aynaya bakacak olan sensin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…