kızlar çok utanıyorum artik

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.694
63
bir senedir emziriyorum ama son zamanlarda farkettim ki goguslerimin içi bomboş ve aşırı sarkık ...zaten normalde sarkık di ama dolgun olduğu için kötü durmuyordu pek ama şimdi bir senelik emzirme sonrası cidden çok kotu çirkin bir hal aldı ..eşimden utaniyorum artık ...operasyon geçiremem ama yokmu bunun doğal çaresi kızlar içinde hiç bişe yok gibi neredeyse sönmüş balon gibi çok moralim bozuk lütfen konu kaldirilmasin lutfen

bir senedir emziriyorum ama son zamanlarda farkettim ki goguslerimin içi bomboş ve aşırı sarkık ...zaten normalde sarkık di ama dolgun olduğu için kötü durmuyordu pek ama şimdi bir senelik emzirme sonrası cidden çok kotu çirkin bir hal aldı ..eşimden utaniyorum artık ...operasyon geçiremem ama yokmu bunun doğal çaresi kızlar içinde hiç bişe yok gibi neredeyse sönmüş balon gibi çok moralim bozuk lütfen konu kaldirilmasin lutfen
Sarkık memeler kulübüne hoş geldiniz 🤷‍♀️ ben çözüm bulamadım eşimden de utanmıyorum. Çocuk emzirdim böyle oldu ne yapayım yani. Çok rahatsız oluyorsa eşiniz estetik yaptırmanıza izin verecek

Bu vücudunuzun şekli ile alakali sanırım . Ben iki çocuk annesiyim kızım yedi yaşında oğlum henüz dört aylik kızım emmedi ama sagarak verdim hep . Sarkma olmadı oğlum emiyor yine sarkmadi . Bı cozumu var mı bilmiyorum ama bence bunun için utanmaniza gerek yok . Annesiniz siz kendinizi her halinizle sevmeyi önce kendiniz öğrenin . Sonra eşiniz de sever zaten belki de sizin kuruntunuz . Aklıma Çağla Şikel in göğüsleri ile dalga geçildiğinde verdiği cevap geldi bı bakın nasıl ozguvenli bir cevap

Sarkık memeler kulübüne hoş geldiniz 🤷‍♀️ ben çözüm bulamadım eşimden de utanmıyorum. Çocuk emzirdim böyle oldu ne yapayım yani. Çok rahatsız oluyorsa eşiniz estetik yaptırmanıza izin verecek
yok canım ben estetikten korkuyorum açıkçası bunu ben istemiyorum ama doğal yolla toparlnmazmi ..mesela soğuk duş üzüm cekirdegi falan ..duydunmu öyle birs y

yok canım ben estetikten korkuyorum açıkçası bunu ben istemiyorum ama doğal yolla toparlnmazmi ..mesela soğuk duş üzüm cekirdegi falan ..duydunmu öyle birs y
hiç denk gelmedim ben. hep operasyon ile düzelttirdiler. Sarkık memelerimle mutluyum :D

Rahatsız olan koca şaaakkkk diye estetik parasını masaya koyacak cicim asla çekinme, baktın hödüklük yapıp laf ediyor, hemen randevu alıyorum plastik cerrahtan parayı hazırla dersin 🤓
estetik ben düşünmüyorum canım eşimde rahatsız diye bişey demedi ama görüntüden ben rahatsız oluyorum doğal bir yolu yokmu bunun

kusura bakmayın konuyu okuyunca güldüm 🤣 benim küçük memelerim vardı, hamileyken şiştiler dedim ohhh ne güzel oldu. şu an mandalina memelerimi özlüyorum. psikolojim çok kötü bu konuda banyo için soyununca aynada bakıp kendime eziyet ediyorum. kalemi bırakın oje şişesi duruyor altında kdkdkskd areola bölgesi de oldu mu sana çapı 5 cm. meme ucu da fındık kadar. ahhhh yazarken sinirlendim ksnckdjdk çare yok eşime söyledim emzirmeyi bırakır bırakmaz dikleştirme midir büyütme midir ne haltsa bu memeler düzelecek. tamam dedi adam mecbur çocuk isteyen kendisiydi 🤣

Bnm goguslerimde sarkik mallesef sadece 3 ay tek sut verdim ondan sonra sutum kesildi.

Bu vücudunuzun şekli ile alakali sanırım . Ben iki çocuk annesiyim kızım yedi yaşında oğlum henüz dört aylik kızım emmedi ama sagarak verdim hep . Sarkma olmadı oğlum emiyor yine sarkmadi . Bı cozumu var mı bilmiyorum ama bence bunun için utanmaniza gerek yok . Annesiniz siz kendinizi her halinizle sevmeyi önce kendiniz öğrenin . Sonra eşiniz de sever zaten belki de sizin kuruntunuz . Aklıma Çağla Şikel in göğüsleri ile dalga geçildiğinde verdiği cevap geldi bı bakın nasıl ozguvenli bir cevap
şanslısınız ozaman sizde olmamış o videoyu hemen izlemeliyim

Ya canım bırak Allah aşkına. Çocuk doğurmuşsun çocuk emziriyorsun. Sanki kocan yunan tanrısı. Sen göğsünü dert et, adamın totosu bile duymuyor. Sende değil sorun onda. Bak bedava konuşmuyorum, yakın zamana kadar aynı şeyleri yaşadım. Keyfine bak, oranı buranı takma. Çocuk bi sütten kesilsin, bi güzel korun, kendine bakmaya başla.

Back
X