kızlar çok utanıyorum artik

Sarkık memeler kulübüne hoş geldiniz 🤷‍♀️ ben çözüm bulamadım eşimden de utanmıyorum. Çocuk emzirdim böyle oldu ne yapayım yani. Çok rahatsız oluyorsa eşiniz estetik yaptırmanıza izin verecek
Valla ben de utanmiyorum, sikiyosa kendi emzirseydi 1.5 sene🤣

Ben dayanırım da göğüsüm dayanmaz beni terk ederdi sanırım :KK70:
Tam bıraktıracağım dönemde ağır bi hastalık geçirdi üstüne de korona patladı kaldı. Çocuk sadece emiyor yemek yemiyordu
🤦‍♀️
Aman olsun, zaten bi sure sonra sutte kalite de kalmiyo, emzige donuyoruz, emmenin dersine yemek de yemiyolar

Gogus kaslarini calistiracaksin kuzum ne utaniyorsun bebek emzirdin sen o goguslerle diklestirler şey gibi dusun kilo aliriz kollarimiz buyur sarkar ya ama egzersiz yaparsin hem daralir hem sıkılasir

• Beğen
Reactions: The
Gogus kaslarini calistiracaksin kuzum ne utaniyorsun bebek emzirdin sen o goguslerle diklestirler şey gibi dusun kilo aliriz kollarimiz buyur sarkar ya ama egzersiz yaparsin hem daralir hem sıkılasir
Yok o öyle olmuyor işte. Göğüslerde kas yok yağ tabakası. Operasyon harici düzelme şansı çok çok çok çok çok az

bir senedir emziriyorum ama son zamanlarda farkettim ki goguslerimin içi bomboş ve aşırı sarkık ...zaten normalde sarkık di ama dolgun olduğu için kötü durmuyordu pek ama şimdi bir senelik emzirme sonrası cidden çok kotu çirkin bir hal aldı ..eşimden utaniyorum artık ...operasyon geçiremem ama yokmu bunun doğal çaresi kızlar içinde hiç bişe yok gibi neredeyse sönmüş balon gibi çok moralim bozuk lütfen konu kaldirilmasin lutfen
Estetik dışında bir yolu yok maalesef

Yok o öyle olmuyor işte. Göğüslerde kas yok yağ tabakası. Operasyon harici düzelme şansı çok çok çok çok çok az
Dogru soyliyorsun da kuzum faydasi olur illaki buda bacaklarina degecek kadar sarkmadi ya hem erkeklerin memeleri dikine dikine duruyor sporla(evet kotu ornek oldu) bence faydali olacaktir google da yazdim bi doktor soylemis benzer seyleri ( bu tezi savunan bir o doktor bir ben gibi oldu ama )
soguk suyla yikayib buyuk sutyen kullanmayin diye eklemis...

Ayrica iki cocuk annesi bir yakinim gogusleride buyuk bi karsilastik agzina kadar cikmis toparlayici sutyen ve sporla yapmisti o geldi aklima

Arkadaşlar. Ben sarkma için degil. Azıcık büyütme icin binbir türlü yol kür tarif vs denedim.

Öncelikle kisa süreli az miktarda düzelme oldu. Ama kürü bıraktığınız an göğüsler fabrika ayarlarına geri dönüyor.

Bazı arkadaşlar spOr demiş. Ama hayır.

Ben 5 sene spor yaptım. Lisanslı siyah kuşak karateciydim. Çelik gibi sert karın ve bacaklarım vardı. Göğüslerim ve şaçlarım hariç spordan her yerim fayda gördü.

Fakat sporu bıraktığınız an fabrika ayarlarının çok daha altına düşersiniz.

Çelik gibi karından ayva göbeğine geçmenin formülü sporu birakmaktı net. Göğüslerimde ise olumlu ya da olumlu hiçbir etkisi olmadı sporun ve benim antrenörüm acımadan çalıştırirdi beni.

Göğüs estetik operasyon haricinde düzelmez. Boşuna yorulmayın.

Ben göğüs bölgesinin hiçbir doğal yola kalıcı olarak olumlu bir cevap verdiğini görmedim.

Kesin yol estetik operasyon.

Boşuna aktarlara para dökmeyin.

Dogru soyliyorsun da kuzum faydasi olur illaki buda bacaklarina degecek kadar sarkmadi ya hem erkeklerin memeleri dikine dikine duruyor sporla(evet kotu ornek oldu) bence faydali olacaktir google da yazdim bi doktor soylemis benzer seyleri ( bu tezi savunan bir o doktor bir ben gibi oldu ama )
soguk suyla yikayib buyuk sutyen kullanmayin diye eklemis...

Ayrica iki cocuk annesi bir yakinim gogusleride buyuk bi karsilastik agzina kadar cikmis toparlayici sutyen ve sporla yapmisti o geldi aklima
sutyen kullanmıyorum evde ama yerçekimine karşı koyamıyorlar :D

Meme dokusu için dışarıdan kür/spor vs ile efektif düzelme olacağını düşünmüyorum. Şayet olsaydı meme estetik cerrahisi neden bu kadar ilerlesin? Onu sürer bunu sürer herkes istediği memelere kavuşurdu. Yapabileceğiniz tek şey emzirme bittikten sonra bir plastik cerrahi klinigine baş vurmak.

bir senedir emziriyorum ama son zamanlarda farkettim ki goguslerimin içi bomboş ve aşırı sarkık ...zaten normalde sarkık di ama dolgun olduğu için kötü durmuyordu pek ama şimdi bir senelik emzirme sonrası cidden çok kotu çirkin bir hal aldı ..eşimden utaniyorum artık ...operasyon geçiremem ama yokmu bunun doğal çaresi kızlar içinde hiç bişe yok gibi neredeyse sönmüş balon gibi çok moralim bozuk lütfen konu kaldirilmasin lutfen
Göğüs toparlayan egzersizler var onları yap, bir de sıkılaştırıcı kürler var, onları araştır

yok canım ben estetikten korkuyorum açıkçası bunu ben istemiyorum ama doğal yolla toparlnmazmi ..mesela soğuk duş üzüm cekirdegi falan ..duydunmu öyle birs y
üzüm çekirdeği ve incir çekirdeği yağı. Biraz da spor yapar biraz da kilo alırsanız toparlanırlar.

Back
X