kızlar çok utanıyorum artik

kusura bakmayın konuyu okuyunca güldüm 🤣 benim küçük memelerim vardı, hamileyken şiştiler dedim ohhh ne güzel oldu. şu an mandalina memelerimi özlüyorum. psikolojim çok kötü bu konuda banyo için soyununca aynada bakıp kendime eziyet ediyorum. kalemi bırakın oje şişesi duruyor altında kdkdkskd areola bölgesi de oldu mu sana çapı 5 cm. meme ucu da fındık kadar. ahhhh yazarken sinirlendim ksnckdjdk çare yok eşime söyledim emzirmeyi bırakır bırakmaz dikleştirme midir büyütme midir ne haltsa bu memeler düzelecek. tamam dedi adam mecbur çocuk isteyen kendisiydi 🤣
Ay çok güldüm ahdjdhsjsjs benımkılerde oje falan durmuyor ama 3 bebe emdı ve dogal olarak sarkma da var ama ucları karsıya bakıyor hala:KK53::KK30::KK70:

Sen bosanmayı düsünüyodun cinsel sorunlar yüzünden. Sen goguslere cocuklarınızı emzirdin. Sen utanma o utansın sadece kendini düşündügü icin
Hee ya, herif ateş almayan uzantısından utanmıyor da garibim kadıncağız sarkan göğsünden utanıyor.

bir senedir emziriyorum ama son zamanlarda farkettim ki goguslerimin içi bomboş ve aşırı sarkık ...zaten normalde sarkık di ama dolgun olduğu için kötü durmuyordu pek ama şimdi bir senelik emzirme sonrası cidden çok kotu çirkin bir hal aldı ..eşimden utaniyorum artık ...operasyon geçiremem ama yokmu bunun doğal çaresi kızlar içinde hiç bişe yok gibi neredeyse sönmüş balon gibi çok moralim bozuk lütfen konu kaldirilmasin lutfen
emziren bi anne olarak benimde öyle yapacak bişe yok 2 tane cocuğum var ikisinide 1 yaşından fazla emzirdim.

Şuan içinin boş gibi olması normal benimkiler emzirdikten kaç seneler seneler sonra birazcık toparladı. Hala sarkiklar tabi ama öyle içi boş hali kalmadı. Tabi bu aldığım kilolara da bağlı.:KK53:
Yani o içi boş hali biraz düzeliyor ama sarkmaya kalıcı tek çözüm operasyon.
Üzüm çekirdeği Vs faso fiso.

Tanıdığım biri emzirme sürecinden sonra dambillar ile egzersiz yaparak goguslerinin toparlandigini söylemişti. Faydası olur mu bilmiyorum
Asıl mesele paşa beyin isteksiz olduğunu, bunun da normal olmadığını kafasına sokmak, meme en kolay iş. Ben çok uğraştım.

Ay çok güldüm ahdjdhsjsjs benımkılerde oje falan durmuyor ama 3 bebe emdı ve dogal olarak sarkma da var ama ucları karsıya bakıyor hala:KK53::KK30::KK70:
ay karşıya bakıyorsa sizin durum o kadar vahim değil 🤣 benimki küsmüş aşağı bakıyor gitgide

ay karşıya bakıyorsa sizin durum o kadar vahim değil 🤣 benimki küsmüş aşağı bakıyor gitgide
Egzersiz falan yapsaniz? 😁 Benim de memelerim minicikti resmen, ama güzeldi yani diriydi, şu an hamileyim haliyle büyüdüler😂 ama emzirdikten sonra bari eski haline dönsün diye dua eder oldum burdaki yorumlardan sonra. Minicik memelerimi sarkik hayal edemiyorum 😒

Şu an emziriyorum. Ufak ama dimdik karşıya bakan memelerim vardı. Şimdi inek memesi gibi 🥲 ben de estetik yaptırmayı düşünüyorum sonrasında. Egzersizle bir yere kadar toparlar.

Egzersiz falan yapsaniz? 😁 Benim de memelerim minicikti resmen, ama güzeldi yani diriydi, şu an hamileyim haliyle büyüdüler😂 ama emzirdikten sonra bari eski haline dönsün diye dua eder oldum burdaki yorumlardan sonra. Minicik memelerimi sarkik hayal edemiyorum 😒
memelerim minicik fıçıcık içi dolu turşucukken diriydi 75B takıyordum o zaman. bizde genetik sanırım annem beni hiç emzirmemiş kardeşlerimi de mama destekli emzirdi ona rağmen sütyen takınca bile dalgalı deniz gibi duruyor 🤣🤣 bende durum o kadar olmadı henüz çok sönmedi memelerim ama o da olacak belli...

• Beğen
Reactions: The
memelerim minicik fıçıcık içi dolu turşucukken diriydi 75B takıyordum o zaman. bizde genetik sanırım annem beni hiç emzirmemiş kardeşlerimi de mama destekli emzirdi ona rağmen sütyen takınca bile dalgalı deniz gibi duruyor 🤣🤣 bende durum o kadar olmadı henüz çok sönmedi memelerim ama o da olacak belli...
Aynen ben de 75b takıyorum 😂 benim annemin de çok sarkik, galiba yolun sonu belli 😂 şimdiden göğüs egzersizleri araştıracagim. 🏋🏼‍♀️

Back
X