Kızlar.. çok üzgünüm. Bana bir akıl!

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
öncelikle herkese merhaba.. çok uzun ama lütfen okuyun..

3 yıllık bir ilişkim var.. ve ayrılıp barışmalarımı z çok oldu, şimdi ise herşeyi düzeltmek ve bırakmak istedik. Öncelikle sevgilim(artık eski) arkadaşlarımla aramda mesafe olsun istiyordu, fakat biz ayrılıp barıştığımız için sürekli, bende ister istemez kendimi arkadaş ortamında buluyordum ki sağolsunlar destekleride oldu. Veya ayrılıp barıştığımız için ayrılmamıza sebep olan durumları düzeltemiyorduk bir türlü. Bu ayrılıp barışma süreçlerinde sevgilim en son eltim( abisinin nişanlısı, aynı zamanda benim yakın arkadasım) olan arkadasımla görüşmemi istemedi, sebebi argo konuşuyormuşuz vs kendince bu düzeyde sebepler sunuyordu. Bizim ayrı olduğumuz bir dönemde eltim olan o yakın arkadasıma mesaj attı. Mrsyanlışla görüşmeyi bırakın diye, eltim bunu kabul etmedi bunun yanlış olduğu vs dedi. Onlar küstü. Gel zaman git zaman biz gene konuşmaya başladık, eltimlede konşuyordu kendisi herşey düzeldi sanarken eltimden bir mesaj geldi bana mesajdada napıyorsn (amk) yazmıştı, sevgilim bunu görünce çok sinirlendi ve eltimin yanına gitti orada kavga ettiler. Eltimin beni kıskandığını, ezdiğini düşünüyordu. ( ki öyle değil bence kesinlikle) Sonra herkes birbirine girdi. Sonra sevgilim gene bana mesaj attı ve barışmak herşeyi geride bırakmak, ortada büyütcek mesele olmadığını, kimseyi kırmaya gerek olmadığını söyledi. Fakat dün ne olduysa ya o arkadasın( eltim) ya ben dedi. Benim hayatımda öyle biri yok, senin yüzünden olay buraya geldi, artık bu şekilde yaşıcağız dedi.
Bende bunun sacma olduğunu, eğer bende onunla küsersem bu sefer hem vicdansızlık yapmış olcağımı, kızın hiç bir suçu yokken bunu yaşatmanın bir anlamı olmadığını, aynı zamanda böyle yaparsam onunda abisyle arasının daha çok açılacağını, fırsat varken kötülüklerin üstüne iyilik eklememiz gerektiğini söyledim. Fakat o engelldi. Sizce ben doğru olanı mı yaptım?

Sevgilinizin eltinizle konuşmanıza bu kadar takmış olmasına şaşırdım. Sonuçta kendisinin de yengesi oluyor. Ne yani evlendiğiniz zaman abisiyle görüşmeyi kesecek mi?
Diyorum, abim benimle konuşma o kızla konuşmuyorum diye kendi bilir diyor.. inat etmiş

Nerden eltiniz oluyor önce bir bakış açınızı değiştirin erkek arkadasınıza kocam diyormusunuz bu tarz düşünen yazan birisinin özel hayatına yorum bile yapamam

Hepinizde bir değişiklik var ama arkadaşlarınızla nasıl konuşacağınıza siz karar verirsiniz, buna müdahale etme hakkı yok.

Sürekli ayrıl-barış yalama olmuş bir ilişkiden hayır gelmez. Sevgilinize x ile görüşme çok küfürlesiyorsunuz deseniz bir tarafıyla güler. Ama size müdahale ediyor.

Arkadaşlar elti yazdım çünkü yakınlığı anlamanız için. Haklısınız bende zaten normal hayatımda kullanmam.

Nerden eltiniz oluyor önce bir bakış açınızı değiştirin erkek arkadasınıza kocam diyormusunuz bu tarz düşünen yazan birisinin özel hayatına yorum bile yapamam
Hayır. Ben bu kelimeyi zaten normalde kullanmıyorum. Daha açıklayıcı olması için, küsmemi istediği arkadaşımın kim olduğunu anlatabilmek ve karışma olmasın diye kullandım. Bende zaten sevmiyorum bu kalıpları :) kullanmam hayatımda.

ıkınızde evlı bıle degılsınız halıyle bırbırınızın eltısı olmuyorsunuz
cok kufurlu konustugunuz ıcın dıyalogunuzdan hoslanmamıs bellıkı sızın o duruma dusmemenız ıcın engel olmak ıstemıs
normalde bırı napıyon .mk dese dırek engellerım sen bır dogru konus hadsız derım
sız bayaaa bayaaa agır kufurlerle konustugunuz ıcın adamı haklı buldum
sanırım ben bu kadar kufurbaz bırıyle gorusmezdım

yanı sevgılınız haklı mudahale etmek zorunda kalmıs

Elti nedir ya:) cok güldüm sevgililikte eltim, kaynin, kp kv ne kadar komik duruyor. Arkadaşım ( eltim) okumaktan konuyu anlamadim.

Yaşınızı merak ettim ve sevgiliniz haklı neden argo konusuyorsunuz

Ben şimdi napmalıyım?

Yaşınızı merak ettim ve sevgiliniz haklı neden argo konusuyorsunuz
23. Ya arada öyle çıkıyor arkadas ortamında ben o konuda hak veriyorum kendisine ve bu noktada kendimi frenledim. Ama ayrıydık biz 3 ay boyunda o 3 ayın hesabıyla kıza mesaj attı. Küfürlerden ayrı görüşmemize de istemiyordu. Olay şimdi bu boyuta geldi napabilirim şimdi bilmiyorum..

Elti nedir ya:) cok güldüm sevgililikte eltim, kaynin, kp kv ne kadar komik duruyor. Arkadaşım ( eltim) okumaktan konuyu anlamadim.
Arkadaşlar?! Ben anlaşılsın diye yakınlık durumu o ayrıntıda yazdım. Bende normalde kullanmam sevmem.! Yeter yani.

Ben şimdi napmalıyım?
sımdı ben olsam
ınceldıgı yerden kopsun bu ılıskının sonu yok yuz goz olduk toparlanmaz boyle bıttıgıyle kalsın der kendı ıcımde de bıtırırdım bence olması gereken bu

ama sız naparsınız bılemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…