Diyorum, abim benimle konuşma o kızla konuşmuyorum diye kendi bilir diyor.. inat etmişSevgilinizin eltinizle konuşmanıza bu kadar takmış olmasına şaşırdım. Sonuçta kendisinin de yengesi oluyor. Ne yani evlendiğiniz zaman abisiyle görüşmeyi kesecek mi?
Hayır. Ben bu kelimeyi zaten normalde kullanmıyorum. Daha açıklayıcı olması için, küsmemi istediği arkadaşımın kim olduğunu anlatabilmek ve karışma olmasın diye kullandım. Bende zaten sevmiyorum bu kalıpları :) kullanmam hayatımda.Nerden eltiniz oluyor önce bir bakış açınızı değiştirin erkek arkadasınıza kocam diyormusunuz bu tarz düşünen yazan birisinin özel hayatına yorum bile yapamam
Ben şimdi napmalıyım?ıkınızde evlı bıle degılsınız halıyle bırbırınızın eltısı olmuyorsunuz
cok kufurlu konustugunuz ıcın dıyalogunuzdan hoslanmamıs bellıkı sızın o duruma dusmemenız ıcın engel olmak ıstemıs
normalde bırı napıyon .mk dese dırek engellerım sen bır dogru konus hadsız derım
sız bayaaa bayaaa agır kufurlerle konustugunuz ıcın adamı haklı buldum
sanırım ben bu kadar kufurbaz bırıyle gorusmezdım
yanı sevgılınız haklı mudahale etmek zorunda kalmıs
23. Ya arada öyle çıkıyor arkadas ortamında ben o konuda hak veriyorum kendisine ve bu noktada kendimi frenledim. Ama ayrıydık biz 3 ay boyunda o 3 ayın hesabıyla kıza mesaj attı. Küfürlerden ayrı görüşmemize de istemiyordu. Olay şimdi bu boyuta geldi napabilirim şimdi bilmiyorum..Yaşınızı merak ettim ve sevgiliniz haklı neden argo konusuyorsunuz
Arkadaşlar?! Ben anlaşılsın diye yakınlık durumu o ayrıntıda yazdım. Bende normalde kullanmam sevmem.! Yeter yani.Elti nedir ya:) cok güldüm sevgililikte eltim, kaynin, kp kv ne kadar komik duruyor. Arkadaşım ( eltim) okumaktan konuyu anlamadim.
sımdı ben olsamBen şimdi napmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?