Kızlar.. çok üzgünüm. Bana bir akıl!

Haklısın. Ama belki bir umut düzelir sandım. Sizce beni arar mı? Yoksa yoluna mı bakar..

Çıkmasin bence çünkü insanın diline hiç yakışmıyor. Hatta bu huyunu sevgilinizin bile sizden soğumasına neden olabilir.

Haklısın. Ama belki bir umut düzelir sandım. Sizce beni arar mı? Yoksa yoluna mı bakar..
daha once ayrılıp barıstıgınız ıcın belkı yıne arar ama enı sonu bıter sızın ılıskı uzgunum

Daha evlenmeden neden eltim diyorsunuz? Ayrıca konu çok saçma geldi kusura bakmayın. Bu işin içinde başka bir iş var bence. Yoksa bir insan neden ısrarla sevgilisini abisinin nişanlısından uzak tutmaya çalışır

Hımm Ne gibi sizce? Elti yazdım anlaşılsın diye yoksa sevmiyorum bu kelimeyi. Açıkladım diğer mesajlarım da :)

Hımm Ne gibi sizce? Elti yazdım anlaşılsın diye yoksa sevmiyorum bu kelimeyi. Açıkladım diğer mesajlarım da :)
Sevgiliniz bir haltlar karıştırıyor ve abisinin nişanlısı da bunu biliyor olabilir. Size de söyleyecek diye endişeleniyordur. Aklıma bu geldi.

Sevgiliniz bir haltlar karıştırıyor ve abisinin nişanlısı da bunu biliyor olabilir. Size de söyleyecek diye endişeleniyordur. Aklıma bu geldi.
Yok öyle olsa arkadasım şimdiye bana derdi. Cidden her gün görüştüğüm birisi çünkü. Fazla yakınlığı mı kıskandı. Yada evde kız hakkında konuşuluyorsa ondan mı etkilendi bilmiyorum..

Belki de abisini kıskanıyordur. Abisinin nişanlısı olduğu için dolayısıyla onu da kıskanıyordur. Annesi babası ona ilgi gösteriyorlarsa filan... Bazı erkekler çocuk gibidir. Bu da olabilir. Ama naçizane tavsiyem öyle çirkin kelimeler kullanan biriyle arkadaşlık etmeyin.

Of vallahi haklısınız. 29 yaşında bu insan öyle şaşkınım ki artk. Sevdiğim içinde üzülüyorum bu sebeple bitmesine..

hayır yani ne olacak abisi evlendi diyelim ömür boyu abisiyle görüşmeyecek mi?
akıl var mantık var.
ayrıca senin arkadaşların ile arandaki diyologtan ona ne.
kimle ne kadar samimi olup ne şekilde muhabbet edeceğini bilebilecek yaştasın.
kızın yazdığı seni rahatsız etmediyse sende arkadaşın gibisin seninle işi ne o zaman.
gitsin hanım hanımcık birini bulsun kendine.

Eltiler kovalasin seni. Bu ne elti merakı ayol sendeki? Kız arkadaşından tanımadan hiç hoşlanmadım.Bence erkek arkadaşın haklı.Kaliteli insanlarla arkadaş olun,çok mu zor?

Ayril baris ayril baris yalama olmus bir iliski. Bence ayrilin gitsin. Pek duzelecek gibi degil. Ayrica o arkadadinizin da gercekten agzi fena bozuk, hic hos degil.

Konuşma şekliniz çok itici, sinir oluyorum küfür eden insanlara. Belki sevgilinizde benim gibi düşünüyordur bu yüzden (normalde küfür etmiyorsanız sadece arkadaşınızla bu şekilde konuşuyorsanız) mesafe koymanızı istemiş olabilir. Hoş o koymamı istemese bile ben uzak dururdum sevmiyorum çünkü küfürü.

Eltiler kovalasin seni. Bu ne elti merakı ayol sendeki? Kız arkadaşından tanımadan hiç hoşlanmadım.Bence erkek arkadaşın haklı.Kaliteli insanlarla arkadaş olun,çok mu zor?
Hayır değil. Ama şimdi pat diye küsmek abi kardeş arasınıda açmaz mı? Bu durumda napcağımı bilmiyorum..

Yok artık kimse etmiyor, zaten bende etmiyorum. Haklısınız oda haklıydı bu konuda. Şimdi ise napacağımı bilmiyorum.. inada bindi sanırım iş birazda, üstene bende kızla küsersem herşey daha da büyür. Abi kardeşte konumaz artık. Ama o anlamıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…