Haklısın. Ama belki bir umut düzelir sandım. Sizce beni arar mı? Yoksa yoluna mı bakar..sımdı ben olsam
ınceldıgı yerden kopsun bu ılıskının sonu yok yuz goz olduk toparlanmaz boyle bıttıgıyle kalsın der kendı ıcımde de bıtırırdım bence olması gereken bu
ama sız naparsınız bılemem
Çıkmasin bence çünkü insanın diline hiç yakışmıyor. Hatta bu huyunu sevgilinizin bile sizden soğumasına neden olabilir.23. Ya arada öyle çıkıyor arkadas ortamında ben o konuda hak veriyorum kendisine ve bu noktada kendimi frenledim. Ama ayrıydık biz 3 ay boyunda o 3 ayın hesabıyla kıza mesaj attı. Küfürlerden ayrı görüşmemize de istemiyordu. Olay şimdi bu boyuta geldi napabilirim şimdi bilmiyorum..
Haklısınız..Çıkmasin bence çünkü insanın diline hiç yakışmıyor. Hatta bu huyunu sevgilinizin bile sizden soğumasına neden olabilir.
daha once ayrılıp barıstıgınız ıcın belkı yıne arar ama enı sonu bıter sızın ılıskı uzgunumHaklısın. Ama belki bir umut düzelir sandım. Sizce beni arar mı? Yoksa yoluna mı bakar..
Teşekkür ederimm ilginiz içindaha once ayrılıp barıstıgınız ıcın belkı yıne arar ama enı sonu bıter sızın ılıskı uzgunum
Erkeğin de aynı şekilde itici bence. Argo konuşan insanları hiç sevmiyorum.Bir bayanın napıyosun amk şeklinde bir mesaj atması çok itici bence kusura bakmayın.
Hımm Ne gibi sizce? Elti yazdım anlaşılsın diye yoksa sevmiyorum bu kelimeyi. Açıkladım diğer mesajlarım da :)Daha evlenmeden neden eltim diyorsunuz? Ayrıca konu çok saçma geldi kusura bakmayın. Bu işin içinde başka bir iş var bence. Yoksa bir insan neden ısrarla sevgilisini abisinin nişanlısından uzak tutmaya çalışır
Diyorum, abim benimle konuşma o kızla konuşmuyorum diye kendi bilir diyor.. inat etmiş
Sevgiliniz bir haltlar karıştırıyor ve abisinin nişanlısı da bunu biliyor olabilir. Size de söyleyecek diye endişeleniyordur. Aklıma bu geldi.Hımm Ne gibi sizce? Elti yazdım anlaşılsın diye yoksa sevmiyorum bu kelimeyi. Açıkladım diğer mesajlarım da :)
Yok öyle olsa arkadasım şimdiye bana derdi. Cidden her gün görüştüğüm birisi çünkü. Fazla yakınlığı mı kıskandı. Yada evde kız hakkında konuşuluyorsa ondan mı etkilendi bilmiyorum..Sevgiliniz bir haltlar karıştırıyor ve abisinin nişanlısı da bunu biliyor olabilir. Size de söyleyecek diye endişeleniyordur. Aklıma bu geldi.
Of vallahi haklısınız. 29 yaşında bu insansevgiline söyle büyüsün de gelsin.
Belki de abisini kıskanıyordur. Abisinin nişanlısı olduğu için dolayısıyla onu da kıskanıyordur. Annesi babası ona ilgi gösteriyorlarsa filan... Bazı erkekler çocuk gibidir. Bu da olabilir. Ama naçizane tavsiyem öyle çirkin kelimeler kullanan biriyle arkadaşlık etmeyin.Yok öyle olsa arkadasım şimdiye bana derdi. Cidden her gün görüştüğüm birisi çünkü. Fazla yakınlığı mı kıskandı. Yada evde kız hakkında konuşuluyorsa ondan mı etkilendi bilmiyorum..
Bencede çok haklısınErkeğin de aynı şekilde itici bence. Argo konuşan insanları hiç sevmiyorum.
Of vallahi haklısınız. 29 yaşında bu insanöyle şaşkınım ki artk. Sevdiğim içinde üzülüyorum bu sebeple bitmesine..
Hayır değil. Ama şimdi pat diye küsmek abi kardeş arasınıda açmaz mı? Bu durumda napcağımı bilmiyorum..Eltiler kovalasin seni.Bu ne elti merakı ayol sendeki? Kız arkadaşından tanımadan hiç hoşlanmadım.Bence erkek arkadaşın haklı.Kaliteli insanlarla arkadaş olun,çok mu zor?
Yok artık kimse etmiyor, zaten bende etmiyorum. Haklısınız oda haklıydı bu konuda. Şimdi ise napacağımı bilmiyorum.. inada bindi sanırım iş birazda, üstene bende kızla küsersem herşey daha da büyür. Abi kardeşte konumaz artık. Ama o anlamıyor..Konuşma şekliniz çok itici, sinir oluyorum küfür eden insanlara. Belki sevgilinizde benim gibi düşünüyordur bu yüzden (normalde küfür etmiyorsanız sadece arkadaşınızla bu şekilde konuşuyorsanız) mesafe koymanızı istemiş olabilir. Hoş o koymamı istemese bile ben uzak dururdum sevmiyorum çünkü küfürü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?