Çocuk Hastalıkları Kızlar çok üzgüünüm :((resimli

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kızlar buarada resimleri tanıdğımız uzman doktora yolladık dedi ki ;ya kullanılan deterjan alerji yapmıştır,yada yeni alınan çorap vs yıkanmadan giydirilmiştir, sıcaktan da olmuş olabilir direk acile gidin dedi bize :( deterjan olabilir ama doğduğundan beri aynı deterjanı kullandım (bebek deterjanı değil )

Sadece ayakta mı var ?
Bu şekilde bacağının biri komple dolu:(( resimde tam belli olmuyor ama boşluk gibi duran yerlerde kırmızı benekler ile dolu .... diğer bacağında tek tük. Ayagının tekinde yoktu ama birbirine deydirdikçe sonradan bulaştı

Eklentiler

• Screenshot_20190813-222530_Photos.webp
    Screenshot_20190813-222530_Photos.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20190813-222522_Photos.webp
    Screenshot_20190813-222522_Photos.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim ateşi yok,doktorda sordu, bende de yok. ya özel hastane var ama çok uzak gitme imkanım yok:KK43:(( bayram tatili yarın son sanırım öyle mi? direk çocuk doktoruna gidicem yada cildiyeye mi gitmeliyiz?
Ben de son gün diyebiliyorum.

Baskasının oyuncsgından yatagından temasından bulaşabilir. El ayak virüsü ne benziyor. Cok gecmiş olsun. Zamanla kendiliğinden geciyor

Baskasının oyuncsgından yatagından temasından bulaşabilir. El ayak virüsü ne benziyor. Cok gecmiş olsun. Zamanla kendiliğinden geciyor
Çok teşekkür ederim evet olabilir :( buralarda çok fazla sivrisinek var biz ondan sandık ilk başta ama böyle bu kadar kötü değildi ..

Bu içi sıvı dolu kabarcıklar tek ayağında yoktu kızlar birbirne deydirdikçe 1-2 tane oldu bi baktık komple bulaştı

Çok teşekkür ederim evet olabilir :KK43: buralarda çok fazla sivrisinek var biz ondan sandık ilk başta ama böyle bu kadar kötü değildi ..
Dikkat etmekte fayda var tenleri daha alışamadı herşeye. Sirkeyle yıkayın Yumuşatıcı yerine sirke koyun her şeyi sirke ile silin. Hem sünnet hemde dezenfekte oluyor güzelce. Banyo suyuna dikkat edin.

Bu şekilde bacağının biri komple dolu:KK43:( resimde tam belli olmuyor ama boşluk gibi duran yerlerde kırmızı benekler ile dolu ....
Ah yavrum bu çok fazla ya bilmiyorum bizim az az olmuştu ve böyle içi sıvı dolu gibi değildi sinek ısırması gibiydi daha çok.yarın bayram tatili bitiyor çocuk doktoruna gidin canım çok geçmiş olsun

Ah yavrum bu çok fazla ya bilmiyorum bizim az az olmuştu ve böyle içi sıvı dolu gibi değildi sinek ısırması gibiydi daha çok.yarın bayram tatili bitiyor çocuk doktoruna gidin canım çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canım ya :(

Kızlar bebeğimin bacaklarinda bunlar çıktı 3 aylık bebegim.
acile gittik doktor yediğimi içtiğim seyleri vs sordu değişiklik olmadığını söyledim bol su iç dedi. antibiyotik verdi salak gibi aklıma anında rahatlatacak bi losyon vs istemek aklıma gelmedii :KK43:( antibiyotik cumaya kadar geçirmezse mutlaka cocuk doktoru görsün dedi. Şundan olmuştur felan demedi.
Çok üzgünüm çok huysuz canı acıyor bende onunla birlikte aglıyorum. Başına böyle bişey gelen varmi ellerinde de oluşmaya başlamış bulaşıcı galiba zaten içi sarı sıvı dolu baloncuk :KK43:

Canim benim oglumdada oldu ama bu kadar yogun degildi. El ayak hastaligi dendi.iclerinde su vardi. Bize karbonatli su ile sil dediler.onun disinda ilac kullanma dediler.cünkü antibiyotik tarzi ilaclar çogaltiyormus.benimle ayni anda bir arkadasin cocugundada olmustu doktor antibiyotik vermis dahada agirlasmisti cocuk
cogu doktor ilk etapta anlamiyormus. Atesini takip et.benim oglumda direncli ates oldu 40dereceye cikti ve ates düsürucü suruplar düsürmedi. Fitille düsürebildik.Ankara büyük şehir ben senin yerinde olsam hemen bir universite hastanesinin aciline giderim cünkü elayak hastaligi olmasada bu tip alerjiler cigerlerden geliyor. Rabbim şafi adıyla sifa versin.

Miniciğimm. Rabbim şifa versin.

acile gittik doktor yediğimi içtiğim seyleri vs sordu değişiklik olmadığını söyledim bol su iç dedi. antibiyotik verdi salak gibi aklıma anında rahatlatacak bi losyon vs istemek aklıma gelmedii :KK43:( antibiyotik cumaya kadar geçirmezse mutlaka cocuk doktoru görsün dedi. Şundan olmuştur felan demedi.
Çok üzgünüm çok huysuz canı acıyor bende onunla birlikte aglıyorum. Başına böyle bişey gelen varmi ellerinde de oluşmaya başlamış bulaşıcı galiba zaten içi sarı sıvı dolu baloncuk :KK43:

Kıyamam yavrum benim, çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Arkadaşların dediği gibi nöbetçi çocuk doktoru olan bir hastaneye götürseniz? Ya da kendi çocuk doktorunuz yok mu Doğumdan itibaren götürdüğünüz, fotoğrafları ona gönderseniz? Bana da antibiyotik gereksiz gibi geldi, kaldı ki bazı hastalıklarda antibiyotik hastalığı azdırır.

Öyle mi??? Hiç bilmiyordum 20 çeşit olduğunu.
Benim kızım da 3,5 yaşındayken olmuştu. Eline ayağına kolonya döke döke geziyordu evde. :KK43:
Ateşi vardı ama döküntüleri isilik gibiydi. Bu yavrunun ki iltihapları bayağı büyük. Rabbim inşallah şifasını versin.
Ay biryığın çeşidi vAr ya hiç sormayın bizimkinin bi de yüzünde iltahaplı kocaman bir yara çıktı elayağın ardından, iltahaplı. İzi kalacak diye çok korkmuştum, doktor da ne olduğunu anlamayıp boşu boşuna antibiyotik içirmişti oğluma. Bence bu el ayağın farklı bi çeşidi, ay bi de midede bağırsaklarda heryerde çıkıyormuş bunlardan ve en çok onlar ağrıtıyormuş 😞 10 günden önce de iyileşmiyor.

Yanlış yönlendirmek istemem ama evet el ayak hastalığı gibi oğlum 5 aylıkken geçirmişti ilk gece ateş ve kusma oldu sonra devam etmedi akabinde benekler çıkmaya başladı doktor antibiyotik vermişti sanırım ama içmedi.huzursuz olduğu için calpol vermiiştk. Dr birde ek olarak çinko şurup vermişti hem bu dönemde iştah açar hemde yaralar çabuk iyileşir demişti çinkoyu kullandık bol bol emzirdim geçti iz kalmadı.. sizede geçmiş olsun fena olmuş yavru bizde bu kadar yoktu.
Bak herkesin farklı oluyor, bizde de hiç kusma ve ateş olmamıştı. Ağrılı ağzında yaralar çıkmıştı vucudunda da yüzünde çıkan tek kocaman yara dışında bişi çıkmadı. İçinde çıkto hersey çocukcağızın. 14 aylık kazık kadar çocugu sdce emzirerek 1 hafta beslemiştim, yarım kilo vermişti ama sütüm nası arttı nası o çocuğa yetti de serum yemedi inanamamıştım. Anne sütü herşeye ilaç valla🙏🏻

Nasil oldu cocugunuz birsz daha iyimi?

Canim el ayak agiz hastaligi olmus bebekcik. Cocuk acile gotur. Agzinda ve bogaz cevresinde de aftlar vardır simdi. Benim bebegim de 13 aylikken olmustu bu kadar agir degildi. Etrafinizda baska cocuk varsa ondan uzak tutun bulasici ve malesef bu hastaligi geciren tekrar gecirebiliyor. Benim cocugum 2 defa gecirdi 2.yi hafif atlatti. Aman ateaine dikkat edin?at3s yapiyor atesini dusurmeya calisin.
Antibiyotikler ise yaramiyor zaten antibiyotik verilmiyor. Virus kaynakli bir hastalik oldugundan grip gibi tekrarlayabiliyor. Cocuk acildeki doktor bize eczaneden agzi icin damla hazirlatmisti. Damlatiyorduk agzi uyuşunca emebiliyordu. Mslesef ilaci yok bu hastaligin. Ama yuksek ates yapiyor. Cocum parklarina falan goturmeyin.

Back
X