Çocuk Hastalıkları Kızlar çok üzgüünüm :((resimli

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kıızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız ilginiz için ❤ bugun acile tekrar götürdüm farklı doktora.gösterdik inceledi; baya kötü olmuş cildi hassas olabilir,sıcaktan olabilir ılık suyla yıkayın krem kullanmayın boğar iyice dağılır dedi. Antibiyotik verdiler diyince evet o iyi olur birde alerji şurubu verelim bayramdan sonra da hacettepeye götürün dedi 🙏 bugün dune göre o baloncuklar sönmüş gibi. Umarım geçer 😔🙏 tekrar çok teşekkür ederim 🤗

Kadın ve çocuk hastaneleri var onlara gidin acillerinde de çocuk doktoru oluyor. Gerçekten çok üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda şifa bulur 🙏🏻. Sıcaklar da teyiklemis olabilir her gün duş aldırın .ayrıca probiyotik ağırlıklı beslenin .o zaman vücut alerjilere aslima bile karşı koyabiliyor.
İnsanlar yedikleri nohutu , fasulyeyi mercimeği bile fermente ediyorlar internette biraz araştırın meleğiniz emiyordur muhtemelen. Hem kendinizde hem de onda olumlu anlamda çok fark görürsünüz

Bayindir hastanesinde 7/24 cocuk doktoru oluyor.

Geçmiş olsun şimdi nasıl bebiş inşallah toparlanmıştır
çok teşekkür ederim evet çok şükür geçmeye başladı çocuk doktoruna ve cildiyeye götürdük kremde verdiler ama net olarak şundan olmuştur demediler 🙏 çocuk doktoru el ayak ağız hastalığına çok benziyor dedi. Cildiye baktı baktı şurda büller de var vs dedi. Krem verdi. Rahatladı kuzum çok sükür ya

El ayak hastalığı bu kıyamam ya kızım geçirdi benim elleri böyleydi tırnakları düştü sonra 10 parmaktan 6 sı düştü
Sonra yenisi çıktı krem filan verdiler ama tam ismini hatırlamıyorum
3 4 ay sürdü

çok teşekkür ederim evet çok şükür geçmeye başladı çocuk doktoruna ve cildiyeye götürdük kremde verdiler ama net olarak şundan olmuştur demediler 🙏 çocuk doktoru el ayak ağız hastalığına çok benziyor dedi. Cildiye baktı baktı şurda büller de var vs dedi. Krem verdi. Rahatladı kuzum çok sükür ya
Çok sevindim bir daha tekrarlanması umarım.

El ayak agiz hastaligi boyle olmaz ki. Kabarcik seklinde oldugunu hic duymadik

Kızlar bebeğimin bacaklarinda bunlar çıktı 3 aylık bebegim.
acile gittik doktor yediğimi içtiğim seyleri vs sordu değişiklik olmadığını söyledim bol su iç dedi. antibiyotik verdi salak gibi aklıma anında rahatlatacak bi losyon vs istemek aklıma gelmedii :KK43:( antibiyotik cumaya kadar geçirmezse mutlaka cocuk doktoru görsün dedi. Şundan olmuştur felan demedi.
Çok üzgünüm çok huysuz canı acıyor bende onunla birlikte aglıyorum. Başına böyle bişey gelen varmi ellerinde de oluşmaya başlamış bulaşıcı galiba zaten içi sarı sıvı dolu baloncuk :KK43:
Canım cumayı bekleme götür hemen ağlamak çözüm değil

Back
X