Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizim de çok burun tıkanıklığımız oldu serum fizyolojik ise yaramadı otro Bebe spray ile açtık. I nek sütü alerjisi belirtisi bunlar hep dedi bi Prof ben diyet yapıyorum. Içinde süt olan hiçbir şey tüketme derim. Pasta poğaça çikolata dahil! Geçmiş olsun
Bizim de çok burun tıkanıklığımız oldu serum fizyolojik ise yaramadı otro Bebe spray ile açtık. I nek sütü alerjisi belirtisi bunlar hep dedi bi Prof ben diyet yapıyorum. Içinde süt olan hiçbir şey tüketme derim. Pasta poğaça çikolata dahil! Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım yaaa. Ben birkaç gündür yine yoğurt peynir dadandım yavrumun yüzünde kızarıklıklar oldu. hiç de dayanamam peynir ve yoğurda çok kötü hissettim
bebeginiz nasil oldu. iyilesmissinizdir insallah. benim kizimin burnu tikandginda ufak bi kapta su kaynatip buharina tutmustum. baya rahatlatti. gecmediyse deneyin isterseniz. dikkat edin suya . gecmis olsun
bebeginiz nasil oldu. iyilesmissinizdir insallah. benim kizimin burnu tikandginda ufak bi kapta su kaynatip buharina tutmustum. baya rahatlatti. gecmediyse deneyin isterseniz. dikkat edin suya . gecmis olsun
otrı bebe ve okyanus suyu ile açık tutabilirsin benim kızımda sık sık oluyordu doktorumuz nemlendirici buhar makinası kullanmamızı söylemişti. ben birde vicks kaynatıyordum evde işe yarıyordu :)