- 22 Temmuz 2024
- 443
- 144
- 23
- Konu Sahibi Pembikbulut
-
Ben bu testle öğrenmiştim gebe oldugumu beta verdiğiöde 7.69 cıkmıstı yanılma payı yok gibiiMerhaba kızlar ben altı gibi prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şu sn tekrar yaptım aynı testi pozitif adetime üç gün var sizce var mıdır nefrn böyle oldu bu testi daha önce kullanan var mı ilk beş dakika içinde çıktı
Yaa inşallahBen bu testle öğrenmiştim gebe oldugumu beta verdiğiöde 7.69 cıkmıstı yanılma payı yok gibii
Tabi ki de kola ile hiç bi alakası yok benim daha silik cıkmıstıı yarın bi beta verinYaa inşallahsizin tetiniz de mi böyleydi.
Benim kafamı karıştıran bundan önceki neden negatif çıktı bşraz saçma ama kola içtim onun etkisi olur mu sizce heveslenmek istemiyorum
Yaa içimi rahatlattınız biraz Allah razı olsunTabi ki de kola ile hiç bi alakası yok benim daha silik cıkmıstıı yarın bi beta verin
Çokk teşekkür ederimVar gibi görünüyor bence hayırlı olsun
Yarın sabah tekrar yapim aynı çıkarsa gidip veririm inşallahSabah en kolay aile hekimliğinden tahlil ver istersen
Merhaba kızlar ben altı gibi prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şu sn tekrar yaptım aynı testi pozitif adetime üç gün var sizce var mıdır nefrn böyle oldu bu testi daha önce kullanan var mı ilk beş dakika içinde çıktı
Benim sonucuma da bakar mısınızTabi ki de kola ile hiç bi alakası yok benim daha silik cıkmıstıı yarın bi beta verin
Negatif testiniz nasıldı şuanki pozitifMerhaba kızlar ben altı gibi prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şu sn tekrar yaptım aynı testi pozitif adetime üç gün var sizce var mıdır nefrn böyle oldu bu testi daha önce kullanan var mı ilk beş dakika içinde çıktı
İkinci fotoğrafta çok az görünüyor gibi ama tam emin değilim aynı marka mıBenim sonucuma da bakar mısınız
Evetİkinci fotoğrafta çok az görünüyor gibi ama tam emin değilim aynı marka mı
Ama şüpheli ilişkiden 36 gün geçti ve ilişkiden 22 gün sonra verdiğim beta <0.2 cıkmıştı adetim 4 gün gecikti idrar testi bu sekildeİkinci fotoğrafta çok az görünüyor gibi ama tam emin değilim aynı marka mı
Silik çizgi bile yoktu şu an siz söyleyince tekrar baktım böyle olmuş beyaz çizgi gibi tam görünmüyor burdaNegatif testiniz nasıldı şuanki pozitif
Bilmiyorum ki inşallah vardır baya geçmiş kan testinin üzerinden inşallah vardırAma şüpheli ilişkiden 36 gün geçti ve ilişkiden 22 gün sonra verdiğim beta <0.2 cıkmıştı adetim 4 gün gecikti idrar testi bu sekilde
Benimde önce böyleydi bakSilik çizgi bile yoktu şu an siz söyleyince tekrar baktım böyle olmuş beyaz çizgi gibi tam görünmüyor burda
şimdi hamile misinBenimde önce böyleydi bak
Tövbe de abla çocuk istemiyorumBilmiyorum ki inşallah vardır baya geçmiş kan testinin üzerinden inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?