Kızlar çokk acill testime bakar mısınız(prodoctor)

Anladım. Göremiyorsunuz sanırım siz göremiyorsanız yoktur zaten daha önce gebelik geçirdiniz mi?
Hayır ilişkiden 22 gün sonra kan testi verdim ben >.0.2 cıktı negatif 14 gün sonra da yani bugun. De idrar testi yaptım sonucu gördünüz ilişkiden sonra da regl olmuştum zaten ama genede şüphelendim işte

E

Evet gördüm ne kadar sürede çıktı hangi marka
4 kasımda yapmıştım ilk birkaç dk sonra hiçbir şey göremeyince kaldırmıştım son reglimden beride ovulasyon testi yapıyordum onların yanına koydum bugün tekrar test yaptım tarihi tıp oraya koyarken bir daha baktım teste öyle gördüm, uzattım kusura bakma yani 2 gün oldu testi yapalı

O zaman dikkate alma canım ben şimdi yine yaptım tekrar negatif çıktı hiç güven olmuyor bu testlere en iyisi adet gecikmesini bekleyip kan vermek

Chatgbt ye de sordum o da ne var diyebilirim ne de yok diyebilirim beklemek en doğrusu dedi. Evet ama işte bizler sabırsız ve heyecanlı olduğumuz için duramıyoruz, yani ben biraz aceleci davrandım

Chatgbt ye de sordum o da ne var diyebilirim ne de yok diyebilirim beklemek en doğrusu dedi. Evet ama işte bizler sabırsız ve heyecanlı olduğumuz için duramıyoruz, yani ben biraz aceleci davrandım
Merak ediyoruz ister istemez çok yıpratıcı bir süreç 3 yılı geçti ama her ay aynı.

Çok şükür rabbime 5 yaşında bir oğlum var 2 yıldır 2. Çocuğu istiyoruz ama rabbim henüz nasip etmedi.. tahlil ultrason her şeye bakıldı bir sıkıntı yok ama işte sonuç hep negatif

Çok şükür rabbime 5 yaşında bir oğlum var 2 yıldır 2. Çocuğu istiyoruz ama rabbim henüz nasip etmedi.. tahlil ultrason her şeye bakıldı bir sıkıntı yok ama işte sonuç hep negatif
Yaa ne güzel işte strese girme oğlunla ilgilen rabbim en kısa sürede nasip eder inşallah

Güzel rabbim bizim için en doğrusunu biliyor elbette gönülden isteyen herkese hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…