- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
süper canım ya harika bir seçim yapmışssın güle güle kullanben hepsine bayıldım aklım hala orada kaldı sen nereden aldın bu arada perdeni
o yukarıdaki fotoda sağda bi sehpa var ya yüksek bacaklı üstüne saksı koymuşlar ondan istiyorum dikkat ettim tüm country dekorasyonlarda kullanılıyor benim de bi köşem var boş bekleyen o sehpayla doldurmak istiyorum, üstüne saksı belki bi kaç çerçeve
bu ev eşyası ne almakla bitmeyen bi şeymiş kızlar yahu
tşk. ederiz canımm bizim için kendini riske attığın içinnbugün iş çıkışı ikeaya gittik nişanlımla saatlerce gezdik heryerive bayıldıgım eşyalar odalar oldu fotolarını çektim ve sizlerle paylaşmak istedim foto çektirmiyorlardı fakat kendimi sizler için feda ettim valla evini country tarzı döşemek isteyen varsa ikeaya koşsun derim pek ucuz değiller ama bu arada nişanlımda bayıldı valla biz hiç çıkmak istemedik ama saat geç olunca dönmek lazım yatıya kalamıyoruz malesef
alıcam alıcam aslında ilk gördüğümde alıcaktım da emin olamadım vazgeçtim artık eminim o köşeye bu sehpa lazım
çoğu bitti benim ama işte bi türlü bitmiyor kafamda :/ mesela şu anda hol mü antre mi o ara kısımın eksikleri var onları kışa kadar alıp baharda da balkonu dekore etmek istiyorum. anca herhalde gelecek yaza biter benim ev
sonra da çocuk odasına başlarım artık allah'ın izniyle
inşallah hepinizin gönlüne göre olur her şeyiniz kızlar sizin çeyizler de biter merak etmeyin allah sağlık versin insan istedikten sonra neleri halletmiyor halledersiniz siz de en güzelinden inşallah :))
tşk. ederiz canımm bizim için kendini riske attığın içinn
benım mobılyalarımdan bende ıkeadan aldım yatagım aynam koltuklarım aynı
ikeanın bu serisini çok beğeniyorum.özellikle bu yatak odası
amin cnm nerde varsa herkesin istediği herşey gönüllerince olsun inşallah kolaylık versin cnm sanada biter valla herşey bitiyo önemli olan insanın vakti ve isteği olsun çocuk gibi bi planınız var mı cnm ya hadi hayırlısı olsunda en güzelleri o minicik bebişlerin olsun inş
gelecek yazı devirip çocuk çalışmalarına başlamak istiyoruz ama nasip kısmet tabii ne zaman olursa artık :))
dediğin gibi her şey halloluyor benim tayinim bile çıktı ya her şey olur gibi geliyor artık bana
Harikalar ya bi ara gidip bkıcam az çok fiyatlarını görnmüşsündür varmı bir bilgin :26:Teşekkür ederiiiiiiiiiiiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?