- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
Hepsi mükemmell. Bakmıştık ama bu hafta sonu daha ayrıntılı bakacağım :)
şu ikeayı doğru düzgün gezmek nasip olmadı :/ geçen tv ünitesini almaya gittik iftar telaşıyla aldık çıktık hemen:/
en yakın zamanda gitmeyi planlıyorum sağlamlığna güvensem yatak odamı ikea düşünebilirim. göze hoş görünüyorlar
fotoğraflar için eline sağlık canım gözüm gönlüm açıldı : )
bu sitede ikea'nın mobilyala kalitesinin düşük olduğu yazıyor... ben de daha demin ikea kataloğuna bakmış, yorumlar neler diye siteye girip öğrenmiştm..
bu sitede ikea'nın mobilyala kalitesinin düşük olduğu yazıyor... ben de daha demin ikea kataloğuna bakmış, yorumlar neler diye siteye girip öğrenmiştm..
ikea'da kalite kalite seriler var canım, bak kullanan arkadaş varmış burda 7511 miydi nicki onla görüş istersen, benim ikea'dan pek mobilyam yok ama bildiğim kadarıyla hemnes, stockholm, liatorp gibi serileri oldukça kaliteli.
fiyatlarından da belli oluyor gerçi farkları. hemnes ayakkabılık almıştım bir de kitaplık almayı düşünüyorum yine hemnes'den kalitesi de oldukça iyi geldi bana dokununca anlaşılıyor zaten. bazı ürünler çok hafif ve karton gibi bazılarının normal mobilyadan hiç bir farkı yok. mutfak masa-sandalyelerimin üstünde masif ağaç yazıyordu mesela onları da ikea'dan almıştım. ürünlerin açıklamalarına dikkat etmek lazım, piyasadaki mobilyacılar gibi yalan söylemiyolar nyse onu yazıyorlar mobilyalarının üstüne :))
hemnes'i bakarken ben de çok beğenmiştim, birkeland da beğendiklerimden.. üzerinde ne yazması gerekiyor kaliteli olduğunu anlamak için, masif mi?
konuyu açan arkadaşım ben de ayrıca teşekkür ederim, kendini riske atıp çekim yaptığın için :)
aman Allahım ben bunların hepsine ölürümmmmm
canım emeğin için çok ama çok teşekkürler..zaten gidicektim ikeaya ama daha bi sabırsızlandım bunları görünce
2600 ise zaten iyi fiyat dışardaki mobilyalarda bu fiyat çünkü hatda daha bile pahalırica ederim cnm ne demenvalla canım berjerlerin fiyatı 450-500 ben bi hesap yaptım kendimce 2600 küsür liraya falan bi salon takımı alınabiliyo tabi internet sitesindeki fiyatlarından hesapladım bugün. klasik tarzda takımda alınsa hemen hemen bu fiyatlarda bişi alınır zaten
2600 ise zaten iyi fiyat dışardaki mobilyalarda bu fiyat çünkü hatda daha bile pahalı
kırmızı beyaz çiçekli duvar kağıdı olan yere bayıldımmmmmmmmmmm ayılamıyorumçok güzeller ya ama maalesef adanada ikea yok ya
kızlar ikea şehir dışına nakliye yapıyor mu? istediğim tarzdan hiç yok yaşadığım şehir ve çevresinde. moralim çok bozuk, bulamazsam yatak odası almıcam. en son çare de ikea...
cnm ikeanın internet sitesinden nakliye hizmeti bölümünü okuyabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?