Amİn canım amİn doktor dedİ zaten bana en son geÇen hafta ÇarŞamba gİttİm deĞerİm 109 Çıktı cuma gİttİm 223 Çıktı sonra bana dedİler haftaya cuma gel keseye bakıcez dİye bu arada tİnkerbelle senİn son adet tarİhİn kaÇ
slm arkadaşlar ben cuma günü doktora gidicem kısmet olursa belli olacak o gün son durum dualrınızı benden esirgemeyin lütfen benim tüm dualarım sizinle birde ben çok wc ye gidiyorum gögüs uçlarına dokunduğum zaman hafiften bir sızlamam oluyor ve karnımda bir sıkılık var sanki pantolonum sıkıyo gibi geliyor ama sıkmıyor ki neden böyle oluyor acaba bir bilginiz varmı sizin
Benim 2 Kasım son adet tarihim. Yanş tam 5 haftam doldu dün. Ama daha doktora gitmedim. Testi dün yaptım, doktora gitmek için eşimi bekleyeceğim. O çok sıkışık bu hafta. Pazartesi umarım keseyi görürüz biz de.
hayırlısı olsun inş. canım senin benden 1 gün önce benimde 3 kasımdı bende 15 aralıkta gidicem ilk kontrolüme rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş.
İnŞallah canım benİm İnŞallah bende senİn gİbİ gÖrÜcem keselerİ bİrde sen tam kaÇ haftalıkken gİttİn doktora benİ tam 4+6 haftada ÇaĞırdı doktor keselerİ gÖrmem İÇİn keselere normal ultrasonda mı baktı yoksa alttanmı yaptı kontrolÜnÜ ÖĞrenebİlİrmİyİm benİmde olacak ya bu cuma Çok merak edİyorum nasıl bakıyolar ne kadar sÜrÜyor bana anlatırmısın cnm
frt aynı gidiyoruz ben de bugün tam 5,0 oldum....haftaya salı kese görmeye gideceğiz..bu gün 3. Hcg mi de yaptırdım..şimdilik herşey yolunda görünüyor çok şükür..benim en son regl 3 kasımdı..transferim 20 kasım 3, gün transferiydi...hadi hayırlısı canım benide heyecanlandırdın valla bizde haftaya salı giidcez keseyi görmeye benimde bugün 5+0 yani 6. Hafta hayırlısı allahtan artık rabbim 9 ay sonunda sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuştusun bizleri inş. Isteyenlerede tez zamanda nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?