kızlar cuma günü keseyi görmeye gidicem

evremlaru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
151
0
96
İstanbul
slm arkadaşlar ben cuma günü doktora gidicem kısmet olursa belli olacak o gün son durum dualrınızı benden esirgemeyin lütfen benim tüm dualarım sizinle birde ben çok wc ye gidiyorum gögüs uçlarına dokunduğum zaman hafiften bir sızlamam oluyor ve karnımda bir sıkılık var sanki pantolonum sıkıyo gibi geliyor ama sıkmıyor ki neden böyle oluyor acaba bir bilginiz varmı sizin

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım,
sık sık wc ye gitmek ve göğüs ağrıları
hamilelik belirtileridir
bir de regli olacakmışsın gibi olur
ayrıca akıntı olur
umarım bunların hepsi olurr

Evt akıntım oluyor afedersınız ama hep altımda bez le gezıyorum bırde vajınadan progestan kullanıyorum ya o kremımsı Şekılde bazen gerı gele bılıyor benım son adet tarıhım 7.11.2009 yanı Şımıd allah nasıp ettıyse bana 4+3 haftalık hamıleyım

ınşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Şunun için sordum hemen cuma günü görebilecek misin keseyi? Ben de son adet tarihime göre tam 5 haftamı doldurdum, daha dün öğrendim, acaba görünür mü kese bu hafta gitsem doktora?

canım benim heyecanlanma bu belirtiler normaldir zaten belirtiler için çok erken bir de kullanılan ilaçlar etkiliyor olabilir annesi daha o çok minicik çok belirti vermez
inşallah 9 ayında çok güzel geçer ve sağlıkla hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına ve bir ömür ailece mutlu olrsunuz

Amın canım amın doktor dedı zaten bana en son geÇen hafta ÇarŞamba gıttım deĞerım 109 Çıktı cuma gıttım 223 Çıktı sonra bana dedıler haftaya cuma gel keseye bakıcez dıye bu arada tınkerbelle senın son adet tarıhın kaÇ

insallah keseyi gorurusun canim ve 9 ay boyunca hersey yolunda gider
rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin
rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah darisida bizlere

Benim 2 Kasım son adet tarihim. Yanş tam 5 haftam doldu dün. Ama daha doktora gitmedim. Testi dün yaptım, doktora gitmek için eşimi bekleyeceğim. O çok sıkışık bu hafta. Pazartesi umarım keseyi görürüz biz de.

inşallah inşallah görürsünüz benim ilk denemem tüp bebekte allahıma binlerce kez şükürler olsun ki ilk denemede oldu tedavi sürecim 25 gün sürdü ben erdem hastanesinde yaptırdım sen nerde yaptırdın

hadi hayırlısı canım benide heyecanlandırdın valla bizde haftaya salı giidcez keseyi görmeye benimde bugün 5+0 yani 6. hafta hayırlısı allahtan artık rabbim 9 ay sonunda sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuştusun bizleri inş. isteyenlerede tez zamanda nasip etsin.

hayırlısı olsun inş. canım senin benden 1 gün önce benimde 3 kasımdı bende 15 aralıkta gidicem ilk kontrolüme rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş.

hayırlısı olsun inş. canım senin benden 1 gün önce benimde 3 kasımdı bende 15 aralıkta gidicem ilk kontrolüme rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş.

Dileklerin gerçek olur umarım. Sen de sağlıkla görürsün bebeğini kucağında inşallah. Doktor günümde 1 gün önce 14 aralık, az önce randevu aldım. :))

ay canım benim yaaaa..göreceksin inşallah kesecikleri :) ben geçen cuma kanama için gittiğimde görmüştüm keselerini, böyle küçük iki adet bohça gibi duruyorlardı :) önümüzdeki pazartesi de kalplerini duymaya gideceğim kısmetse..hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar..

ınŞallah canım benım ınŞallah bende senın gıbı gÖrÜcem keselerı bırde sen tam kaÇ haftalıkken gıttın doktora benı tam 4+6 haftada ÇaĞırdı doktor keselerı gÖrmem ıÇın keselere normal ultrasonda mı baktı yoksa alttanmı yaptı kontrolÜnÜ ÖĞrenebılırmıyım benımde olacak ya bu cuma Çok merak edıyorum nasıl bakıyolar ne kadar sÜrÜyor bana anlatırmısın cnm

tatlım ben hafif kahverengi lekenme yaşamıştım bu nedenle aceleyle doktora gittiğim için benimki 5. haftanın içine denk geldi. normalde 7.haftada kalp atışları için çağırmıştı doktorum. ondan önce ayrıca bir randevu vermemişti yani. vajinal ultrasonla bakıyorlar canım ve doktorum bunun hiç bir zararı olmadığını üstüne basa basa söyledi çünkü ben biraz tedirgindim. vajinal ultrasonla daha iyi ve net görebildiklerini belirtti. 5 dk. sürüyor.keselerin boyutlarının haftasıyla uyumlu olup olmadığına ve keselerin şekline bakıyorlar. telaşlanma sakın çok güzel histi gerçekten de..kalplerini de duyarız inşallah hayatım.

Allahım ınŞallah bır aksılık Çıkmadan keseyı gÖrsem sonra kalp atıŞlarınıda duysam o bana yeter allah hepımıze elı ayaĞı dÜzgÜn saĞ saĞlım evlatlar nasıp etsın bızım gıbı ısteyenlere

frt aynı gidiyoruz ben de bugün tam 5,0 oldum....haftaya salı kese görmeye gideceğiz..bu gün 3. Hcg mi de yaptırdım..şimdilik herşey yolunda görünüyor çok şükür..benim en son regl 3 kasımdı..transferim 20 kasım 3, gün transferiydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…