Kızlar daha çok yeni hamileyim bakabilir misiniz ?

Trabzonlugelinn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
139
50
13
Merhaba herkese önce ben geçen hafta perşembe günü yaptığım idrar testi ile pozitif gördüm ardından doktora gittim beta hcg 18.36 çıktı ve gebe oldugum kesinleşti doktor 4 haftalık çok yeni dedi ama internetten hesaplamama göre 3 haftalık çıkmıştı ayın 4 ünde randevum var inşallah tekrar kan verip kese görmek nasip olur adete 3 gün kala kanda çıkan bu değer sizce normal mi ?

Buarada bat 2 gün geçti kan da artış olmuştur inşallah değil mi çarşamba gününe kadar çok sabırsızlanıyorum da Rabbim dileyen isteyen herkese bu muhteşem duygu ve heycanı nasip etsin

2 gün sonra tekrar kan verip artışı görseydiniz daha netlesmis olurdu. Inşallah güzel bir artıs görür sağlıklı gebelik geçirirsiniz.
Hayırlı olsun

İlk haftalarda haftası net çıkmaz canım sata göre tahmini söylerler. Sonra gelişim oldukça baş popo falan ölçerek döllenme tarihini tahmini verirler sana. Değerine gelince 5ten yukarı her değer iyidir. Sonuçta pozitif demek nasıl kötü olsun keşke en az iki kere beta baktırıp düzenli artış var mı baksaydın. Betaya iki 3 kere bakıyorlar sonra sağlıklı ilerleme varsa Allahın izniyle yeni telaşların başlar kalp atışı kese bebek derken Bi bakmışsın kucağında insallah

Normal benim adete 3 gun kala 10 cikmisti

2 gün sonra tekrar kan verip artışı görseydiniz daha netlesmis olurdu. Inşallah güzel bir artıs görür sağlıklı gebelik geçirirsiniz.
Hayırlı olsun

Umarım öyle olur doktorum en geç perşembe kadar gel demişti çarşamba günü randevum var zaten. 2 gündür aşırı kasık ağrım var ama sadece ayağa kalktığımda oturup veya yattığım da sorun yok :) sizde de böyle oldu mu acaba ?

Ayyy aminnnnn çok güzel bir enerji var mesajınız da çok teşekkür ederim canım benim umarım allahım sağlıkla nasip eder doktor bana en geç perşembe kadar gel diyince ben de baktırmadım ne bileyim. Yarın gitsem mi acaba bilemedim normalde çarşamba randevum var zaten ilk gebeliğim o yüzden biraccık bilgisizlik var elbet:))

Randevun gelmiş zaten durdun durdun Bi gün daha sabret madem. Nasıl olsa kesenin içindeki pıt pıt eden tavşanı gördükten sonra doktor 1 ay sonra dese de boş sürekli gideceksin göz görmemiş senin daha ondan gönül katlanıyor o gözler bir görsün vah ki kocalarımıza hadi hastane diye yakasına yapışıyoruz hayırlı haberler alasın inşallah gözümüze toz kaçsa yerimizde duramıyoruz Allah etmeye içerde işler ters gitse zaten hissederdin ferah ol

Eklentiler

• IMG_20200302_171214.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20200302_165657.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 71

Dimi doğru söylüyosun sen de gebesin galiba değil mi ? Ne kadarlık senin

Var görünüyor hayırlı olsun kan ver hemen benim de doktora gittiğim gün sabah ilk idrar da böyle çıkmıştı hayırlı olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…