- 1 Ekim 2019
- 139
- 50
- 13
- Konu Sahibi Trabzonlugelinn
-
Merhaba herkese önce ben geçen hafta perşembe günü yaptığım idrar testi ile pozitif gördüm ardından doktora gittim beta hcg 18.36 çıktı ve gebe oldugum kesinleşti doktor 4 haftalık çok yeni dedi ama internetten hesaplamama göre 3 haftalık çıkmıştı ayın 4 ünde randevum var inşallah tekrar kan verip kese görmek nasip olur adete 3 gün kala kanda çıkan bu değer sizce normal mi ?
Öylemi peki sonradan ilerledi değil mi değer artışınız? Bide kaç haftalık kese gördünüz acabaNormal benim adete 3 gun kala 10 cikmisti
2 gün sonra tekrar kan verip artışı görseydiniz daha netlesmis olurdu. Inşallah güzel bir artıs görür sağlıklı gebelik geçirirsiniz.
Hayırlı olsun
Ayyy aminnnnnİlk haftalarda haftası net çıkmaz canım sata göre tahmini söylerler. Sonra gelişim oldukça baş popo falan ölçerek döllenme tarihini tahmini verirler sana. Değerine gelince 5ten yukarı her değer iyidir. Sonuçta pozitif demek nasıl kötü olsunkeşke en az iki kere beta baktırıp düzenli artış var mı baksaydın. Betaya iki 3 kere bakıyorlar sonra sağlıklı ilerleme varsa Allahın izniyle yeni telaşların başlar kalp atışı kese bebek derken Bi bakmışsın kucağında insallah
Randevun gelmiş zaten durdun durdun Bi gün daha sabret madem.Ayyy aminnnnnçok güzel bir enerji var mesajınız da çok teşekkür ederim canım benim umarım allahım sağlıkla nasip eder doktor bana en geç perşembe kadar gel diyince ben de baktırmadım ne bileyim. Yarın gitsem mi acaba bilemedim normalde çarşamba randevum var zaten ilk gebeliğim o yüzden biraccık bilgisizlik var elbet:))
İlk haftalarda haftası net çıkmaz canım sata göre tahmini söylerler. Sonra gelişim oldukça baş popo falan ölçerek döllenme tarihini tahmini verirler sana. Değerine gelince 5ten yukarı her değer iyidir. Sonuçta pozitif demek nasıl kötü olsunkeşke en az iki kere beta baktırıp düzenli artış var mı baksaydın. Betaya iki 3 kere bakıyorlar sonra sağlıklı ilerleme varsa Allahın izniyle yeni telaşların başlar kalp atışı kese bebek derken Bi bakmışsın kucağında insallah
Randevun gelmiş zaten durdun durdun Bi gün daha sabret madem.Nasıl olsa kesenin içindeki pıt pıt eden tavşanı gördükten sonra doktor 1 ay sonra dese de boş sürekli gideceksin göz görmemiş senin daha ondan gönül katlanıyor o gözler bir görsün vah ki kocalarımıza hadi hastane diye yakasına yapışıyoruz hayırlı haberler alasın inşallah gözümüze toz kaçsa yerimizde duramıyoruz Allah etmeye içerde işler ters gitse zaten hissederdin ferah ol
Amin inşallah vardır canım benimVar görünüyor hayırlı olsun kan ver hemen benim de doktora gittiğim gün sabah ilk idrar da böyle çıkmıştı hayırlı olsun canım benim
İlk gebelik mi olucak nasip olursa :)Amin inşallah vardır canım benim
Evet ilk olacak ve 9 aydır evliyimİlk gebelik mi olucak nasip olursa :)
Ah ne güzel çok sevindim :) ben de 9 aydır düşünüyordum Rabbim bu ay nasip etti:) çok sevindim umarım Rabbim sağlıkla verir kucaklarımızaEvet ilk olacak ve 9 aydır evliyim
Amin canım hala tedirginim gördüm silik çizgiyi ama ya olmazsaAh ne güzel çok sevindim :) ben de 9 aydır düşünüyordum Rabbim bu ay nasip etti:) çok sevindim umarım Rabbim sağlıkla verir kucaklarımıza
Amin canım hala tedirginim gördüm silik çizgiyi ama ya olmazsaherkes var diyor
Evet inşallaj canım ama bende var gibi hissediyorumKötü düşünme pozitif ol daima Rabbim ne derse o ilerisi yok o ne derse o inşallah sağlıkla gelirler dua bol bol dua ve kendimize dikkat edicez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?