Kızlar daha çok yeni hamileyim bakabilir misiniz ?

Hayırlı olsun canım seninde var gibi ama baby time ve miratech bazen yanıltıyormuş inşallah onlar değildir. 1 2 saat sonra testin çizgisine bir iki damla su damlat inatla çizgi duruyorsa o zaman tamamdır. Bazen kuruma çizgisi falan suyu görünce gidiyor çünkü

İnşallah vardır canm

Yaptım gitmedi

Kızlar Merhaba hepinize bugün doktora gittim kese görülmedi gene doktor kan istedi tekrar 769 küsür çıktı haftaya cuma gel anca ozamana görünür dedi ama ben özele gitsem daa erken görünür mü kese acaba ya ?

Geç döllenme olmuş olabilir değer artışı düzeniyse bir sorun olacağını tahmin etmiyorum. Bebeğin haftasını son adet tarihine göre hesaplıyorlar beta hcg degerine gore gebelik haftasi hesaplanmıyor canim. Inşallah gittiğinde keseyi görürsünüz

Biz kesemizi gördük çok şükür 4+5 ken :) şuanda 6 haftadan gidiyoruz haftaya da kalp atışı iÇin gidicez eşimle miniğimi duycaz allah izin verirse herkese nasip etsin allahım ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…