- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
- Konu Sahibi Trabzonlugelinn
-
OğlanYaaaa çok sevindim cinsiyeti ne peki :) sağlıkla al kucağına annesi
İnşallah vardır canmHayırlı olsun canım seninde var gibi ama baby time ve miratech bazen yanıltıyormuş inşallah onlar değildir. 1 2 saat sonra testin çizgisine bir iki damla su damlat inatla çizgi duruyorsa o zaman tamamdır. Bazen kuruma çizgisi falan suyu görünce gidiyor çünkü
Ayyy allahım inşallahhhh Rabbim o günleri de göstersin ❤Oğlaninşallah iki gün sonra arkadaşlar keseden cinsiyet tahmini falan diye açmaya başlarsın konuları
Yaptım gitmediHayırlı olsun canım seninde var gibi ama baby time ve miratech bazen yanıltıyormuş inşallah onlar değildir. 1 2 saat sonra testin çizgisine bir iki damla su damlat inatla çizgi duruyorsa o zaman tamamdır. Bazen kuruma çizgisi falan suyu görünce gidiyor çünkü
İnşallah vardır canm
Canım naptın kan verdin mi ?Hala böyle
Yok canm gidemedim eşim geliyor bugun yarın giderim inşallahCanım naptın kan verdin mi ?
Öylemi o zaman yarın senin için de benim için hayırlı güzel haberler olsun inşallah bende Yarın bakalım kese görmeye gidicem:)Yok canm gidemedim eşim geliyor bugun yarın giderim inşallah
Canım seninde çizgi böyle çıkmıştı dimiÖylemi o zaman yarın senin için de benim için hayırlı güzel haberler olsun inşallah bende Yarın bakalım kese görmeye gidicem:)
Evet canımCanım seninde çizgi böyle çıkmıştı dimi
Tamam saolEvet canım
Canım naptın sonucun belli oldu mu acaba merak ettim :)Tamam saol
1 aylık hamileyim canm benimCanım naptın sonucun belli oldu mu acaba merak ettim :)
Öyle mi çok sevindim :) tam 4 haftalık mı kesesi gördün mü :) hayırlısı ile alalım kucaklarımızıa bebişlerimizi inşallah1 aylık hamileyim canm benim
Geç döllenme olmuş olabilir değer artışı düzeniyse bir sorun olacağını tahmin etmiyorum. Bebeğin haftasını son adet tarihine göre hesaplıyorlar beta hcg degerine gore gebelik haftasi hesaplanmıyor canim. Inşallah gittiğinde keseyi görürsünüzMerhaba herkese önce ben geçen hafta perşembe günü yaptığım idrar testi ile pozitif gördüm ardından doktora gittim beta hcg 18.36 çıktı ve gebe oldugum kesinleşti doktor 4 haftalık çok yeni dedi ama internetten hesaplamama göre 3 haftalık çıkmıştı ayın 4 ünde randevum var inşallah tekrar kan verip kese görmek nasip olur adete 3 gün kala kanda çıkan bu değer sizce normal mi ?
Biz kesemizi gördük çok şükür 4+5 ken :) şuanda 6 haftadan gidiyoruz haftaya da kalp atışı iÇin gidicez eşimle miniğimi duycaz allah izin verirseGeç döllenme olmuş olabilir değer artışı düzeniyse bir sorun olacağını tahmin etmiyorum. Bebeğin haftasını son adet tarihine göre hesaplıyorlar beta hcg degerine gore gebelik haftasi hesaplanmıyor canim. Inşallah gittiğinde keseyi görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?