- 1 Ekim 2019
- 139
- 50
- 13
- Konu Sahibi Trabzonlugelinn
-
Evet inşallaj canım ama bende var gibi hissediyorum
Canm daha 2 gün var adet günüme gögsüm dolgunlaştı sadeveKaç gün geçtin gününü ? Belirtin varmıydı
Anladım bebeğim bende 3 veya 4 gün kala öğrenmiştim sen gibi şimdi 2.günüm bat'ın kasık ağrısı gögüs acısı ve bol bol uykum var:)Canm daha 2 gün var adet günüme gögsüm dolgunlaştı sadeve
İnşallah bende de vardırAnladım bebeğim bende 3 veya 4 gün kala öğrenmiştim sen gibi şimdi 2.günüm bat'ın kasık ağrısı gögüs acısı ve bol bol uykum var:)
İnşallah şuanki duruma göre var gibi ama kesin sonuç kan elbette ihmal etme en kısa zaman da kanını ver tatlım:)İnşallah bende de vardır
Aynen bakalım inşallah kuvvetli artışlar olmuştur çarşamba belli olucak tkrar kan vericemIlk öğrendiğiniz değer 5ten yukarı ise sonuç pozitiftir.
Asıl önemli olan artıştaki orandır.
Pekii çok ama çok heyecanlıyımİnşallah şuanki duruma göre var gibi ama kesin sonuç kan elbette ihmal etme en kısa zaman da kanını ver tatlım:)
Tahmin edebiliyorum emin ol ben hala öyleyim insan inanamıyo :)))Pekii çok ama çok heyecanlıyım
Senin demş çizgi böyle çıkmıştıTahmin edebiliyorum emin ol ben hala öyleyim insan inanamıyo :)))
Senin demş çizgi böyle çıkmıştı
Allahm banada nasip et inşllahBen sabah ilk idrarla yaptıgım da tıpkı bunun gibiydi evet o gün kan verdim doktor değere göre 4 haftalık dedi işte:) çok yeni daha demişti :)
Rabbim herkese nasip etsin kalbini ferah tut her daimAllahm banada nasip et inşllah
Tamam canım amin rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasınRabbim herkese nasip etsin kalbini ferah tut her daim
Haber ver mutlaka tamam mı Merak ederim ben :)))) hayırlı haberlere inşallahTamam canım amin rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
Veririm tabikiHaber ver mutlaka tamam mı Merak ederim ben :)))) hayırlı haberlere inşallah
2 gun sonra 60 oldu canim. Keseyi hatirlayamadim ne zaman gordugumuzuÖylemi peki sonradan ilerledi değil mi değer artışınız? Bide kaç haftalık kese gördünüz acaba
2 gun sonra 60 oldu canim. Keseyi hatirlayamadim ne zaman gordugumuzu
5 aylığız biz teyzesiDimi doğru söylüyosunsen de gebesin galiba değil mi ? Ne kadarlık senin
Yaaaa çok sevindim cinsiyeti ne peki :) sağlıkla al kucağına annesi5 aylığız biz teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?