Kızlar dediklerinizi yaptım ve sonuç çok sinirliyim...

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Kızlar konu açmıştım hemen kısaca özetliyim birkaçgün önce birisi vardı tanıdığım hiç konuşmamıştık beni sosyal medyadan ekledi önce instagramdan kabul etmedim sonra faceden ekledi aslinda çokda niyetim yoktu ama ekledim sebebiyse kimselere güvenemememdi hatta ters ters konuştum diye sizlerde kızmıştınız tanışmak istedin madem şans ver diye bi tani bende ona her yolu kapatınca daha yazmaz dedim yazdı ama cok güzel mesajlaştik hatta aradı gayet güzeldi sonra nedendir bilmiyorum öyle bir ışıkta yakmadım bana sürekli bekarlik sultanlik ne evliliği muhabbeti yaptı o kadar sinir oldumki ya bu kişi bu arada daha önce bir evlilik yapmiş ama benim bildiğimi bilmiyor konu açar dedim ama açmadida tek dediği bekarlik sultanlıkmış resmen bana benden sakın ha birşey beklemeyesin diyor ya o kadar sinirlendimki her gelen bana aynısını yapip ikigun sonra nişanlandiklarini duyuyorum ha herkes beni istemek zorunda değil ama daha ikigün konuştuk sanki beni tanıdıda karar verdi yok ya bundan olmaz diye .Daha ikigünlük tanıdığım adami dert edecek değilimde hep ayni insan modelleri çıkınca bütün sinirim bozuluyor resmen ya

Konusmayi birak derim. Neden diye sorarsa da,

Bana gelecek sunmayan biriyle olmak istemiyorum. Ben aile degerleri olan bir insanim, karsimdakinin de aile degerleri olmasini beklerim. Bu konuda farkliysak bu isin benim icin sonu olmaz baslamamak en iyisi

derdim ben olsam. Daha da konusmazdim.

Ben sizi hep evlilik, kısmet konularıyla görüyorum. Bir üye daha vardı, o da aynı şekilde.
Biraz dursanız mı acaba?
Sizi tanımıyorum ama bende antipati oluştu. İsminizi görünce yine erkek/evlilik mevzusu diyorum daha girmeden konuya. Çevrenize de yansımış/yansıyor olabilir mi bu şekilde?
Sizi kırmaya çalışmıyorum, bu taraftan görüneni söylüyorum.
Belki bir dursanız, bir bıraksanız akışına o zaman olacak olmasını diledikleriniz.

Bende konuşmak istemiyorum ama bu seferde diyorumki şimdi diycekki kıza bak evlilik lafı ettim diye kaçtı demekki benden birşey bekliyormuş durumuna düşmek istemiyorum

Ben sadece fikir alıyorum şuan ben onla inanın bu konuyla alakali zerre konuşmadim gayet arkadaşca konuşmalardi

Bu yoruma katiliyorum. Lakin soyle bir sey de var, herhangi flort ettigim bir erkek bana bunu gelse dese konusmayi hemmen keserim. Bana cok saygisizca geliyor. Yani kimse zaten ille de evlenelim, bu isin sonu evlilik olsun mutlaka seklinde yapismiyor karsi tarafa hem de ilk gunden ama, karsima bir adam gecip bunu civik civik soylese net sogurum. Bir kere karsidakinin bana saygisi olmali, beni onemsedigini hissettirmeli. Civik, ciddiyetsiz tiplerden zaten ayrica hoslanmiyorum. Dedigim gibi cok saygisizca geliyor bu cumle bana.

Bende konuşmak istemiyorum ama bu seferde diyorumki şimdi diycekki kıza bak evlilik lafı ettim diye kaçtı demekki benden birşey bekliyormuş durumuna düşmek istemiyorum

Olmazsa konusmayi kes, bir aciklama yapmak zorunda da degilsin. Ayrica neden konusmuyorsun diye sorarsa da, civik davranislarindan sogudum dersin bu kadar. Kimseye aciklama borclu degilsin, soguduysan sogumussundur.

Olmazsa konusmayi kes, bir aciklama yapmak zorunda da degilsin. Ayrica neden konusmuyorsun diye sorarsa da, civik davranislarindan sogudum dersin bu kadar. Kimseye aciklama borclu degilsin, soguduysan sogumussundur.
Gerçekten soğudum o kadar saçma ki yaptığı ozaman 40 yerden ulaşmaya çalişmasaydin aptal ya akşam akşam sinirimi bozdu

Ben sadece fikir alıyorum şuan ben onla inanın bu konuyla alakali zerre konuşmadim gayet arkadaşca konuşmalardi
Denk geldiniz mi bilmiyorum, bazen sözle söylenmese de hissedilir, his ettirilir bazı şeyler. "bana öyle geldi, ben öyle hissettim" dediğimiz şeyler gibi. Belki öyle bir durum olmuştur.
Erkekler kendilerini bulunmaz Hint kumaşı zanneder oldu, ondan sanırım. Erkeğin cıvığı da hiç çekilmiyor gerçekten ama o cıvıklığı sağlayan da ya annesidir (yetiştirme kaynaklı) ya da etrafındaki kadınlar.

O kadar az vakit geçirdikki nerden ne hissetti cidden çözemedim

Yani gezıcek tozacak kız arıyor sıze de kendince uyarı veriyor uzuldugunuze degmez

canım boşanmış erkeklerden uzak dur. Bence daha önce evlenmemiş tercih et. Daha heyecanlı oluyorlar her konuda. Boşanmış erkeklerle uğraşılmaz çoğu sorunlu oluyor zaten.
Erkekler genelde karısından boşanmaz , kadın onu boşar. Bir sıkıntısı olmasa kadın onu boşamazdı değil mi ? Yani yüksek ihtimal sıkıntılı bir tiptir.

Bende öyle tahmin ediyorum ama yinede şans vermek istemiştim katılıyorum dediklerinize bencede sıkıntılıdır

Tanışmak istemişsiniz karşılıklı. Tanıştınız konuştunuz baktınız sonu yok saygısız seviyesiz konuşmalar, size uymuyor silin gitsin. Sinirlenecek kızacak birsey yok ki? Tanimasaniz bu sefer keşke şans verseydim diyeceksiniz. Eğer herkes sizinle bu şekilde konuşuyorsa kriterlerinizi ve kendinizi geliştirin. Çok mu evlilik meraklısı görünüyorsunuz da adamlar hemen o kapıyı kapatıyor mesela?
Örnek : üni de bi kız arkadaş vardı. O kadar stres yapıyordu ki dersler hakkında. Vallahi onunla konuşmak enerjimizi bitiyordu. Ama bu stres ona normal geliyordu,farkinda değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…