Kızlar dediklerinizi yaptım ve sonuç çok sinirliyim...

hmmm . Tahmin etmiştim. Sana biraz enerji konularını incelemeni tavsiye edicem. Olay karşındakine direk yansıtıp yansıtmaman değil ki zaten. Evrene Yaydığın enerji . O kadar odaklısın ki bu konuya oradaki enerji akışını tıkıyorsun yüksek ihtimalle. Dön dolaş aynı yere geldiğini de hissedebilirsin. Bu gibi hisler bu enerjide normaldir. Şimdi burada çok detaylı anlatamam zira ben de ustası değilim çok bilmiyorum ama doğru olduğunu söyleyebilirim.
Kendini sevilmez olarak görme. Biraz kendimizi nasıl görüyorsak dışarıdan öyle algılanıyoruz çünkü. Dediğim gibi ben bu konuda ayrıntılı yardımcı olamam ama muhakkak enerjine yönel orayı çöz .

He şunu da ekleyeyim çevrendekilerin enerjisini de düzenlemeye çalış. Etrafında evlenemediğini devamlı ima eden arkadaşın vs varsa görüşme. Bunu annen yapıyorsa ciddi bir şekilde sert çık.
benim annem henüz 25 . 26 gibi yaşlarda olmama rağmen bunu çok yapardı. Ben ona bayağı sert çıktım. Üstüne yürüdüm neredeyse yani kızanlar olabilir de 7 24 evlilik diyordu kafamı yicektim yahu. Sonra onu öylece düzelttim. Faydasını gördüm.

Ben yöneldim çokda kitap okudum ama ben kendimin nasipsiz olduğunu düşünüyorum bence beni sevemiyorlar aslinda onlarada kızamıyorum sadece kendim için üzülüyorum inciniyorum çünkü

Oo o konuda ciddi bir pskolojik baski var ama kimse anlamıyor bu benim elimde olan birşey değil ahh olsa bu durumlari yaşarmiydim

Ayrıca kimle ne konuşacağimida şaşırdım kime nasıl yanaşicam bilmiyorum artik ben kendim oluyorum farkli birşey ne yapabilrim bilmiyorum inanin bende kimle ne konuşacağımi şaşırdım

Oo o konuda ciddi bir pskolojik baski var ama kimse anlamıyor bu benim elimde olan birşey değil ahh olsa bu durumlari yaşarmiydim
Ama çok ciddiyim ben bu çevre baskından kurtulman lazım. Yani her konuda sırf bu konuda değil ciddi tersle insanları konuşamasın yorum yapamasınlar. Susma insanlar susunca üstüne geliyorlar. Her konuda bu böyledir. Ve ister istemez insanın morali bozulur. Bunu yap bir dene iyi gelecek. Çevreden duymadıkça sende rahatlamaya başlayacaksın. Ciddi söylüyorum baban dahi olsa bir daha laf söylerse çok sert ol. Korkmadan. Bak rahatlamayı görünce bana teşekkür edeceksin

Ben yöneldim çokda kitap okudum ama ben kendimin nasipsiz olduğunu düşünüyorum bence beni sevemiyorlar aslinda onlarada kızamıyorum sadece kendim için üzülüyorum inciniyorum çünkü
Ay hele bunu hiç düşünme. Sakın! Bir de şunu unutma sana ikram edilenle yetinirsen tanrılarln sofrasına bile buyur edilirsin. Biraz geçmişini düşün eline gelen hangi fırsatı kaybettin veya küçük gördün belki beğenmedin . İlişkilerin olduğuna göre erkeklerin ilgisini çeken bir kızsın. Nasibin olmasa hiç kimse seninle konuşmazdı öyle değil mi ?

İnan yaptim sert çıktım hatta babam bana bu konulardan dolayi soğuktur birbirimizi yiyoruz sürekli çevremdede oo nasil azarladiklarim oldu ama yok arsiz insanlar geriye dönüp aynısını yaptılar

İnan yaptim sert çıktım hatta babam bana bu konulardan dolayi soğuktur birbirimizi yiyoruz sürekli çevremdede oo nasil azarladiklarim oldu ama yok arsiz insanlar geriye dönüp aynısını yaptılar
Burcun nedir ?

Aslında kova olarak böyle olumsuz düşünmemen lazım ama niye böyle oldu ki .
sen enerji işlerine dönüp belki de belli bir süre içinde istediğin gibi olmadığını düşünüp tekrar daha kötü negatife düşmüş olabilir misin ? Sabretmemiş , akışa güvenememiş. kendini kasmış olabilir misin ?
Misal otobüsü bekleriz bekleriz gelmez ya öyle bir şey yaşamış olabilirsin. Enerjini yükseltmeye akışta kalmaya vs çalıştıkça hadi işler düzeliyor mu diye beklemeye mi başladın acaba ?

Yok ona üzülmedim ikigün tanıdığım adam sadece yaptığına sinir oldum keşke hic gerçekten konuşmasaymişm
Oyle dusunmeyın konusacagınız varmıs ama bılinclısınız inanın hemen anlatmıssınız niyetini bence sevinin basta bellı etti yuzunu

Yani okuduğum süreç bana hiçbirşey katmadı diyemem bir süre iydim sonra baktim yine ayniya dönmüşüm baktim hiçbirşey değişmiyor sorunun enerjide değil benim hayatımda var bir anormallik diye düşünmeye başladim :))

Hmm işte bence o beklentiye girdiğin için tekrar enerji alanını tıkamışsın sanırım .

Eşimle biz internetten tanistik. Sadece 1 fotografimi görmüş baya begenmiş belliydi, klasik takilmak isteyen, flort isteyen sekildeydi.
Yuz yuze goruşmeden önce birbirimizi tanimaya calisip sohbet ettik biraz, esim ozamanlar 29 yasindaydi ve kendinden bahsederken hayatinda evliliğe yer olmadigini simdiye kadar da kimseyle dusunmedigini, evlenmek istemedigini filan belirtti. (Hani ilerde oyle bir beklentim olmasin diye heralde)

Ben zaten 21 yasimdaydim yani oyle bir beklentim yoktu. Neyse takilalim, gönül eglendirelim biraz dedik.

Veee yüz yüze gorusmeye karar verdik haziranin sonlarında gorustuk, agustos başlarinda evliydik işte.

Allah mesut etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…