kızlar derdim çok büyük sizce boşanmalımıyım yardım lütfenn

çok zor bir durum halamın eşine benzettim anlattıklarınızdan ama bizimki çalışır sadece çok sessizdir eş dost yoktur tv karşısına geçer dünya yıkılsa siz karşısında hakaret etseniz umurunda olmaz duymaz çünkü halam tek başına bağırır çağırır kendi kendine kavga eder kötü bir durum az çok anlayabiliyorum siz boşanma sözünü ağzınıza alabiliyorsanız bunu düşünmeye başlamışsınız demektir ki iyice düşünüp ailenizle istişare edip karar vermelisiniz onu ne kadar seviyorsunuz en önemlisi de bu ,sizi ne buradakiler ne de başkası bence en iyi aileniz anlar ve karar vermenize yardımcı olur çünkü eşinizle konuşmuşsunuz zaten defalarca değişmeye pek niyeti yok belli ki çocuk meselesi üzücü ama o başka bir boyut o konuda pek yorum yapılamaz allahtan gelene bişey diyemeyiz hakkınızda hayırlısı

cok cabuk "bosan gitsin" yorumlari geliyor burada.. konusup hal edebilinicek bir konu oldugunu düsünüyorum. Yakasina yapis, kendine ceki düzen ver de, toparlanip is bulsun, oyun moyun biraksin. bunlar yine fayda etmezse, son care bosanmayi düsünürsün.

bence ona seni kaybedeceği hissini vermelisin.biraz korksun seni kaybetmekten belki o zaman işlere daha sıkı sarılır daha çok çalışmak için uğraşır.yoksa bu evliliğin diğer türlü yürümesi imkansız görünüyor

Banada biraz bahane gibi geldi

Canim.gozlerim doldu konuyu okurken.birden fazla seyle imtihana tabisin belliki suan.esinin hayirsizligi.parasizlik.yalnizlik ve belki senin icin en zoru da cocuksuzluk.canim nekadar seni anliyorz desek bile bunu kimse gercekten anlayamz yasadiklarini birtek sen biliyorsun suan.birde yaratan.ben sana sadece sunu soylemek isterim, en guzel aydinliklar zifiri karanliktan sonra dogarmis bunu hic unutma ve en onmlisi de sen sagligini kaybetme.o olduktan sonra bigun hersey mutlaka yoluna girecek.
Esinden bosan veya bosanma burda kimse bunun icin yorum yapamaz , yapmamali..sadece bikac cumlenden hayatina nasil yorum yapablrz kimseyi tanimadan ki tanisan bile dort duvarin arasini sir yaratmis Allah.

Sunu soyleyim o adami en iyi sen taniyorsun al eline bir bak.ve cocugunun olmamasinin da belki bi hayri var bu yonden.calismiyor diyorsun.senin dedigine gore soyluyorum buadam o yavruya nasil bakacakti.sen tum gucunu harcasan bazen yetemeyecektin.

Simdi en azindan adamin sorumsuzlugna bakp bi yol cizmeyi dusunebiliyorsun oyle daha zor olacakti.

Her neyse.yazarken ne kolay bizlere.kendime bile kizdim simdi amma kolay yaziyorsun diye.

Allah yardimcin olsun canim bu imtihanda.inancini kaybetme o hep bzmle sadce bunu unutma.kimseye kaldramycagi yuku yuklemezmis

Canim.gozlerim doldu konuyu okurken.birden fazla seyle imtihana tabisin belliki suan.esinin hayirsizligi.parasizlik.yalnizlik ve belki senin icin en zoru da cocuksuzluk.canim nekadar seni anliyorz desek bile bunu kimse gercekten anlayamz yasadiklarini birtek sen biliyorsun suan.birde yaratan.ben sana sadece sunu soylemek isterim, en guzel aydinliklar zifiri karanliktan sonra dogarmis bunu hic unutma ve en onmlisi de sen sagligini kaybetme.o olduktan sonra bigun hersey mutlaka yoluna girecek.
Esinden bosan veya bosanma burda kimse bunun icin yorum yapamaz , yapmamali..sadece bikac cumlenden hayatina nasil yorum yapablrz kimseyi tanimadan ki tanisan bile dort duvarin arasini sir yaratmis Allah.

Sunu soyleyim o adami en iyi sen taniyorsun al eline bir bak.ve cocugunun olmamasinin da belki bi hayri var bu yonden.calismiyor diyorsun.senin dedigine gore soyluyorum buadam o yavruya nasil bakacakti.sen tum gucunu harcasan bazen yetemeyecektin.

Simdi en azindan adamin sorumsuzlugna bakp bi yol cizmeyi dusunebiliyorsun oyle daha zor olacakti.

Her neyse.yazarken ne kolay bizlere.kendime bile kizdim simdi amma kolay yaziyorsun diye.

Allah yardimcin olsun canim bu imtihanda.inancini kaybetme o hep bzmle sadce bunu unutma.kimseye kaldramycagi yuku yuklemezmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…