kızlar acil yardıma ihtiyacım var. ben 5 yıllık evliyim. eşimle birbirimizi severek hatta çok severek evlendik. eşim çok sessiz bir insan. daha doğrusu ben öyle sanıyordum. benimki tembelmiş. 5 yılda toplam 2 yıl çalışmıştır herhalde. pısırık, kavga etmeye mecali olmayan, kendine güveni olmayan bir adam. ailesi zengin hep hazır para yemiş kimse çalış dememiş. ben yıllardır uğraşıyorum inanın bugün ne pişiricem diye ağladığım oldu. 1 yıldır çalışıyordu şimdi işten çıkardılar 2 aydır yine evde. hergün iş görüşmesine gidiyor ama pısırıklığı yüzünden kimse işe almıyor. o'da eve gelip oturuyor. bütün hayatı oyun oynamak. ne arkadaşı nede akrabası yok. benim ailemde başka şehirde. geçen sene işleri düzelmişti. bende bir ameliyat geçirdim ve çocuğun olmayabilir dediler. bizde
tüp bebek deneyelim dedik ve eşimin kısır olduğunu öğrendik. ne ilaç tedavisi ne bitkisel kürler fayda etmedi çünkü doğuştanmış. mikrotese'de çok az bulundu ama hamile kalamadım. şimdi söyleyin bana bir kadın sadece adam çok iyi diye evli kalmalımı? tamam çok iyi melek gibi. ama tembel, sorumsuz, aile parası yemek ona tuhaf gelmiyor. çocuğumda yok ve hiç olmama ihtimali beni deli ediyor. şu an ben bunları iş yerimden yazıyorum ve o evde oturuyor. deliricem artık. normal bir aile istiyorum ben yeri gelince kavga etsin, yeri gelince küssün belki ama düzen olsun. borç gırtlakta biz sadece benim kazandığımla karnımızı doyurabiliyoruz. çok zor günler geçiriyorum. lütfen yardımcı olun boşanmalımıyım yoksa biraz daha beklemelimiyim