kızlar dert degil yardım istiyorum sadece

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
kızlar nişanlım askerden gelecek yakında inş süpriz olarak ne yapabilirim yardım edermisisinz şimdiden teşekürler
 
Gözün aydın diyorum öncelikle..Başbaşa olacağınız bir gün hazırla..O askerdeyken ne yaptığını nasıl durumda olduğunu anlatır mektup tarzı duygusal birşeyler yaz..
 
nasıl bir şey yapmak istediğine bağlı tabi ama ben kendi yaptığım sürprizi anlatayım belki işine yarar.
ben üni 4. sınıftım nişanlım askerden döndüğünde dolayısıyla başbaşa kalabileceğimiz bir ev vardı ve kalabalık arkadaş grubumuz.
önce ona evde başbaşayken güzel bir yemek hazırlamıştım en sevdiği şeyleri kendi ellerimle yaptım.(bu arada öğlen 12 gibi gelmişti.)
sonra akşam dışarı çıkmaya ikna ettim.
bi arkadaşım bowling salonu ve restorant işletmecisiydi onunla anlaştım nişanlımıda akşam oraya götürdüm.biz gittik 15 dk kadar oturduktan sonra bütün ışıklar söndü ve hani bowling skorlarının yazdığı plazmalar varya onlarda benim ona hazırladığım slaytlar dönmeye başladı.slayt bitiminde de arka taraftan arkadaşlarımız ellerinde koca bir pastayla çıktı sonrasıda eğlence felan işte.
yani böyle bir şeyler yapabilme imkanın varsa eğer tavsiye ederim nişanlım çok mutlu olmuştu.:62:
şimdiden gözün aydın...:80:
 
Back
X