Kızlar dertleşsek olan var mı

Deryaarse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
45
7
36
27
Nişanlım askerde cok özlüyorum ve şırnakta yapıyor hergün yüregim agzimda yatıp kalkıyorum onsuz günler gecmiyor sanki sürekli agliyorum

Allahım onun ve arkadaşlarının yardımcısı olsun. Maalesef yaşayacak görecek bir sınavımız varsa ondan kaçamıyoruz. Hergün birşey olacakmı acaba diye ağlamaktansa şükür et bugünde iyi diye. Dilinden Şükrü yüreğinden duayı eksik etme. Ağlama ağlama getirir. Çok ağlayıp üzülme hastalığa yakalanırsın. Dilini şükre alıştır.

Şükrediyorum dua ediyorum her zaman sürekli ama bazen gercekten cok kötü oluyorum o gidince kolum kanadım.kırıldı kendimi o kadar yanliz hissediyorum ki dogru duzgun arkadasimda yok konusup rahatliyayim iste

İnsanız hepimiz zor günler yaşıyoruz. Zorluklar aşılmak içindir. Üzülmemeniz endişelenmeniz anormal olurdu. Biraz hayata karışın. Nişanlınıza anlayabileceğiniz güzel anılar biriktirin. Kafanızı dağıtın. O gülen gezen insanlarda içlerindeki dertlerle uğraşıp devam hayatın içinde kalıyorlar.

Nişanlım askerde cok özlüyorum ve şırnakta yapıyor hergün yüregim agzimda yatıp kalkıyorum onsuz günler gecmiyor sanki sürekli agliyorum

Canım bizde şuan eşimle Şırnaktayız eşim asker ve şuan görevde fakat Allahım hepsini korusun ayaklarına taş değdirmesin çok zor seni çok iyi anlıyorum ama kalbini ve niyetini asla bozma.. Rabbime emanet et ve sürekli İnşirah oku gönlüne kötülük getirme.. Allahım korusun hepsini

Amin aminn hepsini korusun allahim sürekli dua okuyorum zaten canım kötü dusunmemeye calisiyorum allah senin esininde seninde yardimcin olsun insallah sende uzulme kazasiz belasiz doner insallah allahim hepsini korusun siz neresindesiniz sirnagin peki

Amin aminn hepsini korusun allahim sürekli dua okuyorum zaten canım kötü dusunmemeye calisiyorum allah senin esininde seninde yardimcin olsun insallah sende uzulme kazasiz belasiz doner insallah allahim hepsini korusun siz neresindesiniz sirnagin peki

Amin canım Allah razı olsun... biz şuan silopi deyiz üç hafta önce cizredeydik şimdi her an merkeze geçebiliriz.. Nişanlın nerede?

Beytüşsebabda benimkide canım jandarma olarak yapıyor

Canım geldiğimin ilk senesi oradaydık biz sakin gelmiştir her xaman bana emin ol doğunun her yeri doğu.. sen gönlünü dualara nişanlını rabbine emanet et içini ferah tut.. o düşünceler insanı çok yorar bilirim..

1 yıllık yapıyor sanırım? şafak kaç? Allah tüm askerlerimizi korusun inşallah :(
bir arkadaşım 2 yıllık sevgilisini askere yolladı 1 yıl asker yolu bekledi ve şimdi kavuştular onları o kadar takdir ediyorum ki..

tecrübe ile sabit..
aman ağlama aman ağıt yakma aman üzülme Allah a emanet et, duanı et ama yüreğine hüzün eziyet etme.
18 ay bekledim bende.. (keşke deyseydi )
nişanlıydım.. acemi birlik yemin töreni hepsi çok güzeldi.. izine geldi 20 gün kaldı usta birliğine gitmek için yola çıktı.. kalbimin yarısı da gitti onunla.. bunu yaşayan bilir..bir yanım yok oldu bunu hissetttim dibine kadar.
kahakalar atarken bir an da hıçkırıklarla ağlamakla.. hıçkırıklarla ağlarken kahkahalarla gülmekle geçiyordu.. asla iyi değildim.. tabiri caizse kafayı sıyırmıştım.. gece nöbete kalınca ben de onunla yatağımda bekliyordum nöbeti bitene kadar.. bana ya sen nasıl bir insansın diyordu.. o kadar seviyor o kadar özlüyor o kadar aklımdan çıkarmıyordum. o da öyleydi..
sonuç!!!
1) araya korkunç bir trafik kazası ölümden döndüm desem inanın hem de işin en anlamlı tarafı askeriye duvarlarına çarpmış olmamız.
2) bugün ayrıyım.. 5 yaşında çocuğumla bırakıp gitti bizi.

zaman ilaç.. hiç ama hiç bir şey kalmıyor bu hayatta.. ne kadar güzel geçirebilirsen anını daim mutlu sensin unutma..

değmiyor.. bu hayatta en değerli en güzel olan önce sensin.. benden çok sevme alırım diyor mevlam.. dua et Allah hayırlısı ile sağlık sıhhatle aşkla birbirinize kavuştursun.. sevginizi baki kılıp sizi hiç ayırmasın.

İnşallah sağ salim döner benimde aklıma erkek kardeşim geldi bende senin gibi yüreğim ağzımda beklerdim.Dualarını eksik etme tez zamanda döner inşallah

Back
X