kizlar desem yanlis anlar mi ki?

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
53
Erkek arkadasim kendine yeni bi telefon aldi. Eskisinide saticam dedi. Satilacak olan telefonda cok guzel ve temiz. Ben de tlfn almayi dusunuyodum ama hic paylasmamistim bunu. O tlfnu ben alayim desem parasi ile yanlis anlar mi sizce? Yada hic demeyip baska tlfn.mu baksam?
Para konulari gecsin istemiyorum ama tlfn guzel ve ucuz.
Ne yapsam kizlar? Desem ayip mi?

Erkek arkadasim kendine yeni bi telefon aldi. Eskisinide saticam dedi. Satilacak olan telefonda cok guzel ve temiz. Ben de tlfn almayi dusunuyodum ama hic paylasmamistim bunu. O tlfnu ben alayim desem parasi ile yanlis anlar mi sizce? Yada hic demeyip baska tlfn.mu baksam?
Para konulari gecsin istemiyorum ama tlfn guzel ve ucuz.
Ne yapsam kizlar? Desem ayip mi?
Kaç yıllık ilişkiniz ,Yaşlarınız kaç aranızdaki samimiyeti, karşındakinin kişiliğini hiçbirşey bilmiyoruz ! ama dememeni tavsiye ederim .

sanirim ben diyemezdim.ayip olur sizden para alacak degil ama icinden belki soylenir.paranizla gidin alin baska tel

Parasını verecek olduktan sonra neden çekinesiniz ki?
Eğer "aa olmaz, sana vereyim işte ne olacak" derse, ısrar edersiniz parasını ödemek için. Yok ille para almayacağım diye diretirse sizde karşılığında eş-değer bir hediye ile skoru eşitlersiniz.

işin ayıp ve para kısmını geçtim de telefonu fortmatlayıp versin bari sonra gereksiz yanlış anlaşılmalara maruz kalmayın.
bir de telefonu faturasıyla senin üstüne de yapsın. ilerde sevgilimden parayla aldığım telefonu geri istiyo diye bi başlık açmana gerek kalmaz ;)

bnce bşka bi telefon bakın siz dediginiz zaman belkide sizden para almamk isteyecektr buda onu belki zor duruma duşurecek

7-8 aylik bi iliski ama aramizda mesafe yoktur herseyi konusur paylasiriz . Ama para olunca mevzu biraz kasildim. Simdi derse al hediye olsun felan. O zmn cok utanirim. İstemis gibi oluyo. Ama tlfnu cok guzel kullandi. Hasarsiz. Normal alcak olsam iki kati para vernem gerek.
Ne diyosunuz cok.kararsiz kaldim.???

beleşe getirmek isterseniz söyleyin sizden para almayacagı kesin

Bana sat derim şakayla, ama ciddi ciddi parasını veririm, tamam derse. Böyle şeyleri şimdiye kadar hiç konuşmadıysanız bile prova olur, ileride eşya alınma zamanı gelirse işin içine para girdi tanıdığım adam birden değişti durumu olmasın sonra.

Back
X