kizlar desem yanlis anlar mi ki?

şimdi şöyle;
eğer söylerseniz muhtemelen para almayı kabul etmeyecektir, kendinizi kötü hissedersiniz.
siz para vermeden alırsanız, bu sefer o kötü hissedecektir, durduk yere paramdan oldum diye.
ısrarınıza dayanamayıp para alsa, bu sefer kendinizi kötü hissedersiniz, aramızda paranın lafı oldu, paramı aldı diye.
e onun eski telefonunu kullanmak, para vermiş olsanız da olmasanız da bir süre sonra seni kötü hissettirebilir.

bence hiç bulaşmayın bu işe, kendi paranızla gidin telefoncudan yine ikinci el bir telefon alın ama bu işe bulaşmayın derim. iki ucu çamur.

Madem layik gormuyo alsin yenisini de görelim:D öyle konuşmayla olmuyor.
Ya alacak yada satamam diyecekti. Banane alsin yenisini madem öyle dedi :D

Sevgilimden asla para alamam.Onun da benden almasına bozulurdumDemeyin

Erkek arkadasim kendine yeni bi telefon aldi. Eskisinide saticam dedi. Satilacak olan telefonda cok guzel ve temiz. Ben de tlfn almayi dusunuyodum ama hic paylasmamistim bunu. O tlfnu ben alayim desem parasi ile yanlis anlar mi sizce? Yada hic demeyip baska tlfn.mu baksam?
Para konulari gecsin istemiyorum ama tlfn guzel ve ucuz.
Ne yapsam kizlar? Desem ayip mi?
O telefonu sana hediye etsin:KK76::KK45::rolleyes:

Bir arkadasiniz alsin.sonra size versin.
Ben asla sevgiliyken para islerinin karismasini istemem.

Ben hic takilmam bu tip seylere direkt alirim,
parasini verdigim ucin de rahatlikla kullanirim...

ancak en ufak bir kuslukte hirsinizi telefondan cikaracak veya ayrildignizda onu da cope atmayi dusunecekseniz paraniza yazik olur,
baska bir telefon alin.

Ama ayrilsam ve sizin gibi dusunecek olsam sogukkanlilikla telefonu satar, o parayi da catir catir yerdim ; )

Hayatta demem ben ya :) Ki desem o benden para mı alır asla yani...Ben olsam başka telefon bakarım.:KK14:

Kiblemeyin kızz tatlıdır zip :)
bence de küstürmeyin. belki de bir gün şu karanlık buluşmaların sonunu anlatır :KK51::KK48:
öff yaaa çok merak ediyorum... neyse devamı yarın, yarın anlatırım diye diye ömrümüzü bitirdi.:KK61:
arkadaşlarla çekirdek alıp tam 3. buluşmayı anlatacağı güne(sezonfinali) bakıyorduk ki, yazmamış, konu da kapatılmış:KK61:
çok kötüydü ya... heyecanlanmıştık oysa.....
ahhhh ahhhhh! dertlendim gene... :cry::KK14:

Back
X