KIZLAR DIYET ARKADASI ARANIYOOOR

Kolay gelsiiinnn :) İsveç diyetini 6 gün yaptık biz biraz zorlayıcıydı hedef 3 kilo gibiydi ama ben 1,6 kg verebildim ama 1 aya tamamlayıp 2-2.5 kilo gibi vermek istiyorum. Havalardan dolayı sporlarım aksıyor benim malesef birde ara ara gelen doyumsuz yeme isteklerim olmasa :)

yeme isteğim gelince 5 tane cubuk krakerle işi tamamlıyorum sporu da evde yapıyorum basenlerle alakalı olanları özellikle :) ayda 3 kg versem hazirana kadar 15 kg yapar 12 kg da bırakcam kararlıyım cok bu sefer :)

Merhaba arkadaşlar
Ben artık zayıflamaya karar verdim. Yaklaşık 5 senedir ideal kilomdan oldukça uzaklaştım. Artık 55 kg ye tekrar dönmek istiyorum. 1,5 yaşında bir oğlum var. 1,67 boyunda ve 73,2 kg ağırlığındayım. Çalışıyorum. Bu kilolar için kendime 3 ay gibi bir hedef koydum. Hedefim 55 kg. Aslında biraz dikkat etmeye başladım. 5 Ocak tarihi itibariyle dikkat etmeye başladım. Herhangibir diyet uygulamıyorum. 5 Şubatta tartılmayı planlıyorum. Bu yolda bana destek olursanız çok sevinirim.

eger yoksa da kendi basima mucadele edeyim haydi bakalim bismillah :))
merhaba ben 15 gündür diyet yapıorum 63 ile başladım şuan kaç kiloyum bilmiyorum tartı aldım gelmesini bekliyorum cuma günü tartılıcam bakalım kaç çıkıcak ama diyet dediğime bakmayın benimki sağlıklı beslenme pilav makarna şekeri kestim tamamen ekmek de yok akaşm yemeğide yok ama alıştım çok tatlı istersem meyvenin üzerine tarçın serpiyorum tarçın kan şekerinin dengelediği için sorun olmuyor :) sanada kolay gelsin canım

Diyet arkadaşı arıyorum canlarrrrr hemen yarın başlayacam. Arkadaş olmak isteyen ulaşabilir mi banaa. İrade lazm arkadaş lazm bana kızlar :'-(

yeme isteğim gelince 5 tane cubuk krakerle işi tamamlıyorum sporu da evde yapıyorum basenlerle alakalı olanları özellikle :) ayda 3 kg versem hazirana kadar 15 kg yapar 12 kg da bırakcam kararlıyım cok bu sefer :)

Ben destek olmak isterim. Daha doğrusu birbirimize destek olalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…