BEN YALOVADA oturuyorum özele giittim özele ama 30 tl para werdim pahalı sanıp gtmemiştim.gece çalıştığım için bana az kalorili diyet werdi ama 3 gün sonra alıştım şöyleki;sabah 1peynir yoksa kasar domates 5 zeytn haslanmış yumurta sekersiz cay
ara 2adet meyve mesela elma armut yada elma 5 tane çilek gibi
öğle 5 kaşık yağsız sebze (ama normal yağlı yedim işte yiyroum cünkü) salata ayran
ara tekrar meyve
akşaö 3 köfte büyüklüğünde et et yoksa 2 haslanmış yumurta yada 3 kasık yemek 1 yumurta olabilir ayran salata
ara 1 bardak süt 3 adet meyveli form bisküvi
he bide yürüyüş werdi işe gelip giderken yürüm test yaptırmıştım zatenn herşey normal dedi 2 haftada bir gel dedi gece çalıştığın için metabolizman yavas hızlandırmak için protein ve yuyyus werdi bide su.yeşil çay harikalar yaratmıyo ama az desteği var ben sevipte içemedim ama seviyosan iç dedi işte bukadar:
DDha bide gece çalıştığın için az yemek yazdım aç kalırsan gel ekleyelim dedi 2 gün zordu ama alıştım:)78,300 düm şimdi 74,500üm 8 gün oldu ama çok yuruduum çookk

ara 2adet meyve mesela elma armut yada elma 5 tane çilek gibi
öğle 5 kaşık yağsız sebze (ama normal yağlı yedim işte yiyroum cünkü) salata ayran
ara tekrar meyve
akşaö 3 köfte büyüklüğünde et et yoksa 2 haslanmış yumurta yada 3 kasık yemek 1 yumurta olabilir ayran salata
ara 1 bardak süt 3 adet meyveli form bisküvi
he bide yürüyüş werdi işe gelip giderken yürüm test yaptırmıştım zatenn herşey normal dedi 2 haftada bir gel dedi gece çalıştığın için metabolizman yavas hızlandırmak için protein ve yuyyus werdi bide su.yeşil çay harikalar yaratmıyo ama az desteği var ben sevipte içemedim ama seviyosan iç dedi işte bukadar: