Kızlar diyetisyen esliğinde 8 günde 4 kilo werdim:)

limonata_

dostun varken düşmn arama
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
251
5
316
Yalova
BEN YALOVADA oturuyorum özele giittim özele ama 30 tl para werdim pahalı sanıp gtmemiştim.gece çalıştığım için bana az kalorili diyet werdi ama 3 gün sonra alıştım şöyleki;sabah 1peynir yoksa kasar domates 5 zeytn haslanmış yumurta sekersiz cay
ara 2adet meyve mesela elma armut yada elma 5 tane çilek gibi
öğle 5 kaşık yağsız sebze (ama normal yağlı yedim işte yiyroum cünkü) salata ayran
ara tekrar meyve
akşaö 3 köfte büyüklüğünde et et yoksa 2 haslanmış yumurta yada 3 kasık yemek 1 yumurta olabilir ayran salata
ara 1 bardak süt 3 adet meyveli form bisküvi
he bide yürüyüş werdi işe gelip giderken yürüm test yaptırmıştım zatenn herşey normal dedi 2 haftada bir gel dedi gece çalıştığın için metabolizman yavas hızlandırmak için protein ve yuyyus werdi bide su.yeşil çay harikalar yaratmıyo ama az desteği var ben sevipte içemedim ama seviyosan iç dedi işte bukadar::DDDha bide gece çalıştığın için az yemek yazdım aç kalırsan gel ekleyelim dedi 2 gün zordu ama alıştım:)78,300 düm şimdi 74,500üm 8 gün oldu ama çok yuruduum çookk:D
:52:

yalovadayım bende.sanırım aynı diyetisyene gitmişiz. 15 gün önce başladım 6 kilo verdim.2 gün önce kontrole gittim.bu kadar hızlı vermemelisin dedi.birde ben onun dediklerinin de yarısını yiyordum yapma böyle dedi. ekmek yemelisin dedi bağırsak sorunu olurmuş.ben tamamen kestim ekmeği.koşu bandında sporda yaptım çok onun da etkisi var tabi

canım ben harfiyen uyguluyorum.ben gece calıştığım için sana bukadar yazıcam liste, muhtemel aç kalıcaksın ama cok zorlaırsan gel ekleyelim ama senin tek sanszszlığın gececi olman metabolizmn yavaslıcak dedi oyuzden az yazdı ilk gnler kabustu aclıktan ama zayılıyim dye gidipte yazdrmadım haftaya gidm ne olucak.saol canım cewap yazdığın için :)

Merhab Limonata_ .
Ekmek hangi öğünde var ?
Bir de yürüyüşü nerede yapıyorsun? Günde kaç dakika/saat yürüyorsun?

Merhab Limonata_ .
Ekmek hangi öğünde var ?
Bir de yürüyüşü nerede yapıyorsun? Günde kaç dakika/saat yürüyorsun?

sabah 2 dilim diğer öğünler 1 dilim ama unonun varya pakette diyetisyen onun büyüklüğünde dye örnek veriyo bide o ekmekler okadar inceki yemesen yeri yani:)canım ben çalışıyorum yalovadamısın bilimyorum mesela merkezden çınarcık yoluna kadar sabah akşam yuruyorum işe gidip gelirken işte hızlı yuruyorum aslında biberiye sürüp streçlemek çok ii geliyo geçen sene yapmıştım ama bu sene takım giyiyorum yapamıyorummalesef:(

sabah 2 dilim diğer öğünler 1 dilim ama unonun varya pakette diyetisyen onun büyüklüğünde dye örnek veriyo bide o ekmekler okadar inceki yemesen yeri yani:)canım ben çalışıyorum yalovadamısın bilimyorum mesela merkezden çınarcık yoluna kadar sabah akşam yuruyorum işe gidip gelirken işte hızlı yuruyorum aslında biberiye sürüp streçlemek çok ii geliyo geçen sene yapmıştım ama bu sene takım giyiyorum yapamıyorummalesef:(

Aslında güzelmiş listen. Gerçekten az şeyler var.
Ben de aslında 1 hafta içinde 3,5 kilo birden vermiştim. Sonra belli bir süre 3 hafta kadar yine durdu kilo vermem ve tekrar başladım vermeye.
İlk haftalar vücuttaki suyu da atıyosun sanırım ondan birden farkediyor.
Ben yalovada değilim günde kaç dakika yürüyorsun o yüzden hesaplayamayacağım. Ben de çalışıyorum ve öğle araları yarım saat kadar yürüyorum. Akşamları da leslie ile yürüyüş yapıyorum. Spor yapmadığım günler kilo pek veremiyorum.
Gelişmelerden haberdar et bakalım kilo vermen nasıl değişecek. Benim de bugünkü menüm:
sabah 1 simit (yaklaşık maksimum 300 kalori)
öğlen tavuk göğsü tatlısı :) (yaklaşık 200 kalori)

Sabah simiti yiyince tıkandım öğle yemeğini yiyemedim. Bugünkü menüm çok garip oldu böyle.
Her zaman farklı yiyorum belli birşeye uymuyorum ben. Kalori hesabı yapıyorum çoğunlukla..

Aslında güzelmiş listen. Gerçekten az şeyler var.
Ben de aslında 1 hafta içinde 3,5 kilo birden vermiştim. Sonra belli bir süre 3 hafta kadar yine durdu kilo vermem ve tekrar başladım vermeye.
İlk haftalar vücuttaki suyu da atıyosun sanırım ondan birden farkediyor.
Ben yalovada değilim günde kaç dakika yürüyorsun o yüzden hesaplayamayacağım. Ben de çalışıyorum ve öğle araları yarım saat kadar yürüyorum. Akşamları da leslie ile yürüyüş yapıyorum. Spor yapmadığım günler kilo pek veremiyorum.
Gelişmelerden haberdar et bakalım kilo vermen nasıl değişecek. Benim de bugünkü menüm:
sabah 1 simit (yaklaşık maksimum 300 kalori)
öğlen tavuk göğsü tatlısı :) (yaklaşık 200 kalori)

Sabah simiti yiyince tıkandım öğle yemeğini yiyemedim. Bugünkü menüm çok garip oldu böyle.
Her zaman farklı yiyorum belli birşeye uymuyorum ben. Kalori hesabı yapıyorum çoğunlukla..

canım senin kalroi hesabında çok iyimiş ..ewet ilk zaman gitti şimdi regl oldum canım bu cuma tartılcaktım ama onun da şişliği bitsin iyice bu pazar tartılıcam bakalım sadece dün magnum yedim bitane tek kaçamağım oydu.ben işe giderkende gelirkende 1 saat bazen işim yoksa dolambaçlı yollardan 1,5 saat yürüyorum yürüyüş bandı aldım ama çeyizimde :D inş bu yaz ewlenince ewimde 2,5 saat sabah ve akşam yürücem.bacaklarım ve belim ağırdı bugün çok yürümekten ama hazirana kadar 10 kilo vermem gerek canım gelinliğim dikilcek bakalım sende yaz takip etmek isterim senide :54:

canım senin kalroi hesabında çok iyimiş ..ewet ilk zaman gitti şimdi regl oldum canım bu cuma tartılcaktım ama onun da şişliği bitsin iyice bu pazar tartılıcam bakalım sadece dün magnum yedim bitane tek kaçamağım oydu.ben işe giderkende gelirkende 1 saat bazen işim yoksa dolambaçlı yollardan 1,5 saat yürüyorum yürüyüş bandı aldım ama çeyizimde :D inş bu yaz ewlenince ewimde 2,5 saat sabah ve akşam yürücem.bacaklarım ve belim ağırdı bugün çok yürümekten ama hazirana kadar 10 kilo vermem gerek canım gelinliğim dikilcek bakalım sende yaz takip etmek isterim senide :54:

Koşu bandını niye kullanmıyorsun ki ? Gerçi senin günlük yürüdüğün miktar oldukça fazla. Zaten koşmak değil de yürümek daha iyiymiş hem de açık havada...
Ben de işte dünkü yediğim liste ile biraz kilo vermişim. Akşam da mercimek çorba ve salata yemiştim. Akşamları hafif yiyince acayip kilo veriliyor. Dün de spor yapamadım eve geç gittiğim için. Ona rağmen vermişim.
Bugün de öğlen yemeği yedim. Akşama az yesem diyecem ama bazen insan dayanamayıp yiyor. Ben aralarda kuru erik , ceviz felan atıştırıyorum onlar kesiyor.

Aradan uzun bir sure gecmis fakat Yalova'da hangi diyetisyen isim verebilir misiniz rica etsem veya su an nerede olduğuna dair bir bilginiz var mi arkadaslar?

Back
X