bence sevgiliniz sizi bırakmakla çok iyi yapmış
geleceği için iyi bir karar almış
kendisine çirkef diyenide ilk defa duydum...özeleştiri konusunda baya ileri bir seviye bu..
böyle bir ilişki her ikiniz açısından da zararlıki zaten...belki bu süreçte sizde kendinizi dizginleyebilirsiniz bazı konularda...
o zaman bence sakın geri dönmeyin ve onuda kabul etmeyinYalniz onu birakan benim sikinti orda
Oneriniz icin tesekkurler. Oyle soyleyince sevgilimi ozledimo zaman bence sakın geri dönmeyin ve onuda kabul etmeyin
belli ki karşınızdaki insan sizin bu zorluklarınıza rağmen yanınızda olmak isteyen saf birisi...
yazdigimi duzgun okursan boyle bi sorumlulugu ustume almayacagimi yazdim oraya yani bunu bana teklif ettigi anda reddettim zaten.Cocugun egitimine ne vasifla engel oluyorsun ki? Gerci o da mantikli bir birey olsa senin icin egitiminden vazgecmeyi dusunmsmez
neden olumsuz düşünmeye başladınki bi gitseydi bi baksaydın duruma göre bi karar alsaydın o kadar insan var farklı şehirlerde birlikte olan .
Evet biliyorum ama en ufak seyden olay cikarabilen bi insanim kendimi dizginleme konusunda sikintim oldugu kesin ama o buna tahammul ediyordu gercekten
böyle bir duruma tahammül ettiği halde ayrıldınız yani :KK57
ozaman sizinki aşk değilde alışkanlık olmuş bence
o sinirlenince biraz sessiz kalmayı denesen bi iki defa sen yaparsan böyle oda zamanla senin gbi yapacaktır her iki tarafta üzülmemiş sinirlenmemiş olacakEvet dogru ama sorun bu degil sorun ikimizinde sinirlenince birbirimizi dinlemeyip olayi ayriliga getirmesi
"Yazdigimi duzgun okursan" derken?yazdigimi duzgun okursan boyle bi sorumlulugu ustume almayacagimi yazdim oraya yani bunu bana teklif ettigi anda reddettim zaten.
"Yazdigimi duzgun okursan" derken?
Ilk mesajinda cirkefim sevgilim cekiyo yazmistin tevazu yapmiyomussun hakkin var
Sevgiliniz gezegen değiştirmiyor alt tarafı okumaya başka bir şehire gidecek.'Bu sorumluluğu' alın ve her daim yanında olduğunuzu söyleyin bence.
o sinirlenince biraz sessiz kalmayı denesen bi iki defa sen yaparsan böyle oda zamanla senin gbi yapacaktır her iki tarafta üzülmemiş sinirlenmemiş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?