Kızlar doğru mu yaptım bilmiyorum.

sorcia8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
628
169
83
4 aydir devam eden bi iliskim var. Ben biraz zor bi kizim yani zor degilde her erkegin tahammul edebilecegi bi kiz degilim. Cok kiskanc ve cirkefim. Sevgilim bana her konuda katlanir ne desem yapar cok iyi bi sevgili aslinda. Ama gecen gece icti icti ve bana bi anda durduk yerde laf soktu ve kavga cikarmam icin resmen korukledi. Sonra kavga ettik ve ertesi gun konusma karari aldik. Ertesi gunde bana "nasil biliyosan oyle yap ben artik bisey demiyorum" dedi ve sonra hic yazmadi. Aksam mesaj atti ve ozledigini merak ettigini bensiz olmadigini soyledi. Bu yil universite sinavina 3. Kez girdi ve istedigi bolumu tutturup gitme karari aldi. Bende istanbulda okuyorum. Kizlar bu konu yuzunden de tartismistik eger istemiyosan gitmem dedi ama ben bu sorumlulugu ustume alamayacagimi soyledim ne olacak bilmiyorum daha demin aradi ve konustuk bu iliskinin boyle bitmesini istemedigini konusmak icin istanbula gelecegini soyledi (tatilde suan) bende gerek olmadigini artik beraber olmamizin cok zor oldugunu soyledim. Haftaya da dogum gunum bana sanirim en kotu dogum gunu hediyesi bu oldu. Napicam bilmiyorum onu seviyorum ama ayri sehirler durumu beni yoruyo. Ben deli olunca veli olan sevgilim artik deli oluyo. Bitmesi mantikli mi bilmiyorum bana lutfen bi akil verin

kendisine çirkef diyenide ilk defa duydum...özeleştiri konusunda baya ileri bir seviye bu...

böyle bir ilişki her ikiniz açısından da zararlıki zaten...belki bu süreçte sizde kendinizi dizginleyebilirsiniz bazı konularda...

Evet biliyorum ama en ufak seyden olay cikarabilen bi insanim kendimi dizginleme konusunda sikintim oldugu kesin ama o buna tahammul ediyordu gercekten

neden olumsuz düşünmeye başladınki bi gitseydi bi baksaydın duruma göre bi karar alsaydın o kadar insan var farklı şehirlerde birlikte olan .

Cocugun egitimine ne vasifla engel oluyorsun ki? Gerci o da mantikli bir birey olsa senin icin egitiminden vazgecmeyi dusunmsmez

o zaman bence sakın geri dönmeyin ve onuda kabul etmeyin
belli ki karşınızdaki insan sizin bu zorluklarınıza rağmen yanınızda olmak isteyen saf birisi...
Oneriniz icin tesekkurler. Oyle soyleyince sevgilimi ozledim

Cocugun egitimine ne vasifla engel oluyorsun ki? Gerci o da mantikli bir birey olsa senin icin egitiminden vazgecmeyi dusunmsmez
yazdigimi duzgun okursan boyle bi sorumlulugu ustume almayacagimi yazdim oraya yani bunu bana teklif ettigi anda reddettim zaten.

neden olumsuz düşünmeye başladınki bi gitseydi bi baksaydın duruma göre bi karar alsaydın o kadar insan var farklı şehirlerde birlikte olan .

Evet dogru ama sorun bu degil sorun ikimizinde sinirlenince birbirimizi dinlemeyip olayi ayriliga getirmesi

Evet biliyorum ama en ufak seyden olay cikarabilen bi insanim kendimi dizginleme konusunda sikintim oldugu kesin ama o buna tahammul ediyordu gercekten

böyle bir duruma tahammül ettiği halde ayrıldınız yani

ozaman sizinki aşk değilde alışkanlık olmuş bence

Simdilik tahmul ediyor 4 ay cok laylaylim bir sürec , herkes herkese tahmül eder..
4 ay icindede bukadar yüz göz olmaniza ben anlam veremedim, bu surec tanisma ve tatli bir surectir...

Ayrilmaniz dogrumu bilmiyorum ama , oncelikle senin kendini dizginlenmen ve iliskiye farkli bakman gerekiyor cunku bu sekilde kendine zarar verirsin ve karsindakini uzersin..
Farkli sehirler yuzunden , bitmesi gerekmiyor yillarca ayni ulkede olmayanlar bile bekliyor birbirini , ama sana zor geliyosa onu bilemicem.

Evet dogru ama sorun bu degil sorun ikimizinde sinirlenince birbirimizi dinlemeyip olayi ayriliga getirmesi
o sinirlenince biraz sessiz kalmayı denesen bi iki defa sen yaparsan böyle oda zamanla senin gbi yapacaktır her iki tarafta üzülmemiş sinirlenmemiş olacak

Sevgiliniz gezegen değiştirmiyor alt tarafı okumaya başka bir şehire gidecek.'Bu sorumluluğu' alın ve her daim yanında olduğunuzu söyleyin bence.

Sevgiliniz gezegen değiştirmiyor alt tarafı okumaya başka bir şehire gidecek.'Bu sorumluluğu' alın ve her daim yanında olduğunuzu söyleyin bence.

Bilmiyorum bu oneri benim icin cok hos oldu bende istedigim bolum icin cabaladim cok ilk yilda girdim. Belki sasilacak sey ama psikoloji okuyorum ben :) biraz psikolojisi bozuk bi psikolog adayiyim sanirim. Onerin icin cok tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…