Kızlar doğum özellerde de ücretsizmiş ? Doğrumu

dnznry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
489
4
46
İstanbul
slm kızlar ben şubattı sanırım duydum doğum kuvez yada hastanede yatmak özellerde de ücretsizmiş doğrumu? bilen varmı ? bide kontrollerde parasızmış ama ben inanmadım yapan varmı özelde para vermeyen 2012 yılında benim bildiğim 400 vaya 500 normal doğum fark alıyorlar ama hastaneye göre değişiyor. amerikan falan 4,5 milyar bilgilerinizi paylaşırmısınız

öyle birşey yok cnm. hatta ödenen fark arttırıldı. hayati tehlike taşıyan acil durumlar için fark alınmıyor diye biliyorum ama o durumlarda müdahale ettiklerinde yapılan tahliller vs yine senden çıkıyor. ben hastanemin muhasebesine özellikler sordum. doğumdan sonra yapılan tüm işlemler için ilave ücret alıyorlarmış. küvez de dahil buna....

biliyorum ama televizyonda çıkmıştı bide biride konu açmıştı birara herkezde öyle söylüyor ama kimse emin değil fark alndığını biliyorum ben inanamadım o yüzden sordum acabamı diye sanırım bilen yok tkş ederim

evet canım televizyonda çıkmıştı hatta eşimin doktor kuzenide söylemişti artık alınmayacak diye ama neeerdeeeeee
hastenede söylediğimde güldüler bana
televizyonda her söylenene inanma dedi çok bilmişin biri
gııııcccccccıııııııııııııkkkkkkkkkklllaaarrrrrrrrrrrrrr

yeni doğan acil müdahalelerde alınmıyor diye biliyorum bende acil kuveze alınma felan normal doğum için gittiğinde alıyorlar herhangi bit komplikasyonda acil müdahale gerekdiğinde yapılan tedavilerden alınmıyor diye biliyorum.lakin ne kadar uygulamada oda tartısılır neticede türkiyede kurallar çiğnenmek içindir politikası ön planda işliyor.

evet bende duydum ama alıyorlar hastanede aman boşver öylede veriyoruz böylede feda olsun bebeğimeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…