- 26 Aralık 2021
- 19
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi Rmysaceyda
-
Evet yaşım küçük ama 1 yildir evli olunca illa bi çocuğum olsn istiyorm doktora gidince öyle ilgilenmeyince çekindim bidaha gitmeyeBaska bi doktora gidin bence,yaşınız küçük dogru ama bu sizin tercihiniz.
Imkaniniz varsa Özel hastaneye de gidebilirsiniz daha çok ilgileniyolar...
Evet yaşın küçük ama bir sorunun varsa bu yaşa bakmaz sonuçta ve tercih seninEvet yaşım küçük ama 1 yildir evli olunca illa bi çocuğum olsn istiyorm doktora gidince öyle ilgilenmeyince çekindim bidaha gitmeye
Güzel haberler alırsın inşallah canımDoğru diyosn çok sağol
Evet bende hiç beklemiyordum bende randevu aldım yarın başka bi doktora gidicem bakalım inşallah ilgilenir de kötü bisi çıkmazEşiniz üroloji bölümüne gitsin sizde farklı bir kadın doğum doktoruna görünün gerekli testleriniz yapılsın yaşınız küçük olsada ilgilenmeleri gerekir
Hayırlısı olsun hakkınızda panik yapmayınEvet bende hiç beklemiyordum bende randevu aldım yarın başka bi doktora gidicem bakalım inşallah ilgilenir de kötü bisi çıkmaz
Bana yazdıysan bu mesajı üzecek bisey yazmadım.Dalga da geçmedim.Dr 19 yaşında olduğun için fazla ilgilenmemis olabilir çünkü yaşın anne olmak için küçük.Ileri de de keşke çocuktan önce bunları yapsaydım diye pişman olma ihtimalin yüksek.Cunku çocuktan sonra hiç bisey eskisi gibi olmaz.Ama yaşamadan görmez kimse.Allah gönlüne göre versin.Ortada komik bişey yok evlimisin bilmiyorm ama evliliğin bi süre sonrasında bi evlat sahibi olmak istiyorsn eşim kamyon şoförü sürekli yolda evde bi ses bi çocuk olmasını istiyorm ailemden çok uzakta yaşıyorm pek çevrem yok çok güzel çok iyi bi anne olacagimda inanıyorm inandığım içn istiyorm biraz üzdün :)
Amin Allah herkesin gönlüne göre versin herkesin hayatı çok farklı yaşam tarzı farkli hayırlısı olsn hakimizdaBana yazdıysan bu mesajı üzecek bisey yazmadım.Dalga da geçmedim.Dr 19 yaşında olduğun için fazla ilgilenmemis olabilir çünkü yaşın anne olmak için küçük.Ileri de de keşke çocuktan önce bunları yapsaydım diye pişman olma ihtimalin yüksek.Cunku çocuktan sonra hiç bisey eskisi gibi olmaz.Ama yaşamadan görmez kimse.Allah gönlüne göre versin.
Haklısın küçük yaşta anne olma taraftarı değilim 18 yaşında evlendim 19 yaşındayım 1 yildir evliyim eşimle gezdikten tozdukta evlenmeyi ben istedim şimdide bi çocuk sahibi olmak istiyorm doktor benimle ilgilenip muane edip ondan Sonra tatlı bi dile konuşabilirdi yasin daha küçük diyip başından saldı başka doktora randevuda aldım zaten yanlış anlamasan sen kaç yaşındasınSenden 1 yaş küçükler zaten daha çocuk oluyor.Bunun savunulacak bir yani yok.Yani anne olmak istemeleri yada olmaları doğru olmuyor.Dr u beğenmediysen de başka dr a gidebilirsin.Ulkemizde
Nerde yaşıyorsun Gaziantep de yaşıyorsan çok iyi bı doktor varKizlar 19 yaşındayım 1 yildir evliyim hamile kalamıyorum doktora gitim yasin küçük dedi hiçbi şekilde bakmadı bi hastalığım olabilir diye korkuyorm tekrar gidicem çekiniyorum napcam gerek lütfen akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?