Kizlar doktora gitim hamile kalmak icn hic ilgilenmedi tekrar gitmelimiyim

Arkadaşım, yaşıtız. İki ay sonra 19 yaşında olacağım. Bunları söylemek bana düşmez biliyorum ama tekrar mı düşünsen? Kendime bakıyorum bazı konularda o kadar çocuğum ki bir insanın sorumluluğunu alacak durumda görmüyorum kendimi. Sanki yalnızlıktan, içindeki boşluğu doldurmak için bebek istiyorsun. Kendine yoldaş arıyorsun. Biraz daha büyüyüp, kendini yetiştirip, biraz özgürce yaşayıp sonra mı anne olmayı düşünsen?

Çok güzel yazmışın tekrar dusunucem çocuk içn allah nezman nasip ederse ozmn olur artık haklısın aynı şekilde bende bazen çocuk gibiyim zamanı geldiğinde olacaktır

Antep de olsaydın 10 numara bı doktor vardı ama nasip değilmiş ben şunu merak ettim eşin sperm testi verdi mi yada sen tedavi aldın mı 1 yil içinde
Hayır canım eşim girmedi ben bikere gitim 1 ay önce oda hiç ilgilenmedi ondan sonra bıraktım artık zaman ya allah nezman nasip ederse tekrar başka doktora gorunucem ama bişey varmı yokmu diye umarım gideceğim doktor ilgilenir çok teşekür ederim bu arada

30 yaşındayım 2 aylık anneyim. Baba da çoook mühim. Eşim iki günde bir izinli evde. O evdeyken yemek yapıp ev süpürebiliyoruz. O yokken yemeğimi bile zor alıp yiyorum. Ki benim çocuğum masallah gayet uslu. Ama uyumuyor kucaktan bırakılmıyor Kolik molik olursa filan insan tükeniyor tamamen.

Ayrıca kocaman tedaviyle evlat sahibi olan insanlar bile lohusa sendromlarına yakalanabiliyorlar çok çok isteyip bunun için uğraştıkları halde. Velhasıl tekim bana arkadaş olsun dencek bir sey değil pek de. Ciddi sorumluluk.

Bana sevimli geldin yazıyorun uzunca. Haa doktora yine git eşin de gitsin. Birr sorun olmadığindan emin olun.

Yaşınız küçük, henüz gelisiminizi tamamlamadiniz. O sebeple olmuyor olabilir. Yine de anne olmak istiyorum diyorsanız baska bir doktora gidip hormonlarima baktirmak istiyorum deyin. Eşinizin de sperm ornegi vermesi gerek ürolojiye gidip muayene olmasi gerek.

25 yasinda evlendim,28 de anne oldum,Şimdi 31 olacağım.Calisiyorum da bu arada.Mesela kafanı dağıtmak için güzel bir iş bulabilirsen çalışabilirsin de.Hem kendi paranı kazanır rahat rahat harcarsın.

Merviş sling kullaniyor musun? Kimde gorduysem mucize bir sey diyor. Kucak seven bebeklerin hosuna gider diye düşünüyorum.

Merviş sling kullaniyor musun? Kimde gorduysem mucize bir sey diyor. Kucak seven bebeklerin hosuna gider diye düşünüyorum.
Yok ya cok kararsız kaldım sonra etrafı daha cok algılamaya basladı bu ara dısarı bakan kanguru alsam daha iyi olur diyorum. Bakalım su an almadım bir şey.

Canım bu gibi işler tek kadınla bitmiyor sen doktora gidiyorsan kocan da gidecek regl olduğunda 3. Gün bı kadın doğum doktoruna git eşinde 3 gün cinsel perhiz yapsın o da gitsin sperm testi versin belki problem eşinde bilemezsin ki senin regl in düzenli oluyor bı sıkıntın yoksa kocan da gitmeli tek seninle bitmez yani sperm i az , hareketsiz ,yada hiç olmayabilir normal bunlar ona göre de tedavi alir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…