Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba
Benım de sorunum şu;
Ben ewlenmekten korkmuyorum ama dugun ,nısan, söz bu tıp selerı oldum olası hıc sewmıyorum yanı gelınlık bır tek gıyıp nıkahla ewlenmek ıstıyorum
Evlenmeyı dusundugum kısının bu ıkıncı evlılıgı olucak yanı cıddı dusunuyoruz ve ben o korkukucagına ben korkuyorum hanı onu anlamaya calısyorum
Yanı ben garıp mı dusunuyorum sızce
Onu kırmak ıstemıyorum yanı ben onu sewıyorum
Ufffff nikah yeter mi sizce ?
Yanı bılemıyorum ya kafam allak bullak benım aılem bole bır sey ıstemez gıbıme gelıyor yanı nası solemem gerektını bılıyorum ama. Bıntaraf uzulucek ılerde uhte olur mu bu bana
Yanı oldum olası dugun altın hop hop oyun muzık sewmıyorum ama kac zamandır bundusunceler ıcındeyım. Ya ben korkuyorum ya uf
ben de nikahla evlendim. çünkü eşim de ben de düğünlerin kalabalığından, gürültüsünden nefret ediyoruz. hele ki oynamakk!! asla yapmayacağım bir şey. bir tek eşimle ilk dans olayını yaşayamadığımıza üzülüyoruz. ama siz nikahtan hemen sonra öyle bir şey de yapabilirsiniz. ya da kokteyl gibi bir şey. biz öyle planlamıştık da bazı sebeplerden iptal oldu.
canım herkesin düşüncesi farklıdır..illaki düğün yapmak zorunda değilsin..düğün yaparsan da çiftetellili yapmak zorunda değilsin..kokteyl tarzında da yapabilirsin..bu kadar kendini kasmana gerek yok bence..ve evet bi 10 sene sonra içinde ukte olur büyük ihtimalle..hem nişanlının 2. evliliği olucaksa o da çok şatafatlı bişey istemeyebilir..ben de istemiyorum dersin tercihim böyle dersin çok şatafatlı olmaz aynı zamanda herkesin gönlü de olmuş olur yinede ufakta olsa bir organizasyon yapabilirsiniz..hem bunlar işin eğlenceli yanları..bence aç bi araştır internetten kokteyl tarzı düğünleri..hafiften bir müzik çalar..
Ben de nikah, nikah sonrası yakınlarla küçük bir kutlama isteyenlerdenim. Ancak ailede konu açıldı mı ben kızına düğün yapamamış dedirtmem muhabbeti dönüyor:44:![]()
herkes düğün istemezki canım ya..elalem ne diyecek diye düşünürsek ohoooooo....boşver sen ne istediğine bak ama sadece ileride pişman olmamayı düşün..en azından bir ilk dansınız olsun..ondan sonrada hafif müzikle bir kokteyl yaparsınız takı töreni de olur bitti gitti..ailen de senin kişiliğini bilir sonuçta sen ezik ezik düğün yapmıycaz dersen adamın seni ezdiğini düşünürler ama kendinden emin bi şekil de annecim babacım düğün istediğinizi biliyorum ama ben bu şekilde tercih etmiyorum diye kendi düşüncen olduğunu belirtmelisin..nişanlının ağzından o da istemiyomuş gibi konuşursan onun yüzünden istemediğini düşünebilirler..sen önce kendi adına konuş bence...
Kalabalıktan,odak noktası olmaktan,insanların dik dik her hareketini izlemesinden o koşuşturmacadan hiç hoşlanmıyorum
Nişanı aile arası düşünüyorum da düğüne henüz çare bulamadım
Daha dün gece bunla ilgili bi rüya gördüm nişanım oluyordu herkes toplanmış felan ne işgenceydi allahtan rüya imiş![]()
Yanı bende ısterım belkı dugun ama benım karsımdakı kısı evlenmıs bosanmıs oldugu ıcın bılemıyorum
Olsun evlenip boşanınca ne oluyor bir engel teşkil etmiyor ki
canım ben önce sen kendin ne isteiğini iyice düşün karar ver karşındaki adam istermi istemez miyi bi unut..sen ne istiyosun onu düşün..ilk yazdıklarında istemiyorum diyodun şimdi isteyebilirim belki diyosun..kafan karışmış biraz..önce kendi istediklerini bir düşün..
İlle düğün deyince "daracık daracık sokaklar"a gerek yok kiSiz de kokteyl, havuz başı ya da kır düğünü falan yapın ya da ufak bir parti de verebilirsiniz arkadaşlarınızla beraber :)
Yok bır sey olmuyor
Ben onun ıstemıce ı dugun dusunuyorum bellı bı yastan sonra ınsana bunu yasatmak ıkıncı kez bana normal gelmıyor
Ilerde bana kızmıcak ama ya ben bunaltmak ıstemıyorum onu![]()
Yanı onu bunatmak ıstemessem ıstermıydımbılmıyorum
Normalde hıc sewmem
Ikıncınevlılıgınolucak bırı ıcın ona agır bı yuk verıyorum