- 9 Ekim 2020
- 5.885
- 7.888
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana nişanda 2 burma ve yarımlı kolye takmışlardı bana da ucuza gitmişsin diyen bir sürü insan oldu. Çünkü eşimin ailesi Doğulu ve onlarda gelinlere bayağı altın takılıyor adet olarak.Yani az yapıyorlar diyip benim modumu düşürüyorlar. Kastım o. Samimiyet olubca o tarz cümleler de kuruluyor.
nişanımda sadece bi kolye bi küpe takıldı, bi tane de hediyelik bilezik. düğünde 2 tane hediyelik bilezik (eşimin kredi kartıyla almışlar, evlendikten sonra parasını biz ödemiş olduk, üstelik ben o dönem işsizdim, eşim de asgari ücretin az üstüne çalışıyordu), bi tane pırlanta kolye, bi tane pullu kolye takıldı.Merhaba yakın zamanda nişanlandım. Nişanımda 14 ayar 80 bin tl lik set, baget yüzük 1 tane 20 gram adana burması ve saat takıldı. Düğünde de 4 tane daha 20 gram adana burması takılacak.Bu normal mi bahsettiğim bazı kişiler ucuza gitmişsin diyor.
Gayette mantıklı konuşmuş ters konuşan sizsinizNe kadar ters konuşuyorsunuz. Biz de milyarder değiliz alıyoruz zaten yardıma muhtaç kalıyoruz. Herşeyin fiyatı salonlar belli. Benim ailem sürekli yardım teklifi ederken karşı taraftan görmüyorum. Keşke teklif etseler de biz istemesek.
Benimki de kredi çekip bana bilezik almış hala borcunu ödüyoruznişanımda sadece bi kolye bi küpe takıldı, bi tane de hediyelik bilezik. düğünde 2 tane hediyelik bilezik (eşimin kredi kartıyla almışlar, evlendikten sonra parasını biz ödemiş olduk, üstelik ben o dönem işsizdim, eşim de asgari ücretin az üstüne çalışıyordu), bi tane pırlanta kolye, bi tane pullu kolye takıldı.
eşyalara da yardımcı olmadılar, düğüne de yardımcı olmadılar.
ben öleyim bari.
herkes neye gücü yetiyorsa onu hediye etsin.. düğünden sonra gelinle damada borç ödetmek nedir ya, ne kadar anlamsız şeyler.Benimki de kredi çekip bana bilezik almış hala borcunu ödüyoruzböyle olacağına hiç olmasın diyor insan
Böyleyse bende düpedüz bedavaBen direk bedavaya gittim.![]()
eski üye olmasan fake diyecektim.Merhaba yakın zamanda nişanlandım. Nişanımda 14 ayar 80 bin tl lik set, baget yüzük 1 tane 20 gram adana burması ve saat takıldı. Düğünde de 4 tane daha 20 gram adana burması takılacak.Bu normal mi bahsettiğim bazı kişiler ucuza gitmişsin diyor.
Evet huzurumuz var,herşeyinizde var şükür ama yinede bedavaya gittimBöyleyse bende düpedüz bedavahiç umrumda bile değil şuan mutluyum huzurum var o yeterli şahsen
ben de öyle:)Ben direk bedavaya gittim.![]()
e esya fiyatlarini goruyorsunuz altin fiyatlarini goruyorsunuz. karsi taraf milyarder mi?Biz de milyarder değiliz alıyoruz zaten yardıma muhtaç kalıyoruz. Herşeyin fiyatı salonlar belli.
oha 200 gram bilezik, uzun zincir kolye, ucuna reşat 10 tane de ceyrek Ltin takacakmisMillet çocuk evlendirmek için zora giriyor ya şok oluyorum çok istiyorsan kendi ailen de bi 200 gram taksın bilezik fazla olur sadece erkek tarafı takmıyor benim akrabalarımda çok altın takılır maraşlıyım öyle böyle değil benim talebim yok eskiden hayat bu kadar pahalı değilken aileler yardım ederdi ama mesela sen bayramda temizliğe gidecek misin ayda bir kaynana evi temizleyecek misin onlara geleneksel bi gelin olacak mısın? Çok istiyorsan söyle sevgiline az buldum de tamamlasın üstünü erteleyin. Ben de evleneceğim bu eylülde eşimin ailesi altını hazırlamış 200 gram bilezik bir de uzun zincir kolye ucu olarak reşat altın 10 tane de çeyrek altın takacakmış yanına set vs yok ben ekstra istesem giderim sevgilime söylerim o da yapar ki söyledim mesela su yolu set beğeniyorum dedim nişan için o olacak benim için yüzük önemliydi yüzüğüm hoşuma gitti yeter
Tamam da ben bunları talep etmedim bu kadar dedi tamam dedim üstünü istediğimde de sevgilim yapıyor ki benim tarafta çok daha fazlası var herkesin gücü farklıoha 200 gram bilezik, uzun zincir kolye, ucuna reşat 10 tane de ceyrek Ltin takacakmis
hala "yanina set vs yok" diyorsunuz
konunun basiyla sonu arasinda kayboldum gitti
Kazık kadar iki kişisiniz niye insanlar size eşya alsınlar. Çalışıp kazanıp kendiniz alacaksınız madem evlenmeye kalkıyosunuz.Atanmış bi öğretmenim buralara gelmek için inanın çok çabaladım.kendim de kendime alabiliyorum Birşeyleri. Eşya alımında yardım edecek gibi de durmuyorlar çünkü nişanlım tüm hesabı kendi ödeyecek gibi strese giriyor. Öyle olunca ben artık kötü düşünmeye başladım.
200 gram takılacakmış size zaten yorum yapmanız garip geldi yani.Millet çocuk evlendirmek için zora giriyor ya şok oluyorum çok istiyorsan kendi ailen de bi 200 gram taksın bilezik fazla olur sadece erkek tarafı takmıyor benim akrabalarımda çok altın takılır maraşlıyım öyle böyle değil benim talebim yok eskiden hayat bu kadar pahalı değilken aileler yardım ederdi ama mesela sen bayramda temizliğe gidecek misin ayda bir kaynana evi temizleyecek misin onlara geleneksel bi gelin olacak mısın? Çok istiyorsan söyle sevgiline az buldum de tamamlasın üstünü erteleyin. Ben de evleneceğim bu eylülde eşimin ailesi altını hazırlamış 200 gram bilezik bir de uzun zincir kolye ucu olarak reşat altın 10 tane de çeyrek altın takacakmış yanına set vs yok ben ekstra istesem giderim sevgilime söylerim o da yapar ki söyledim mesela su yolu set beğeniyorum dedim nişan için o olacak benim için yüzük önemliydi yüzüğüm hoşuma gitti yeter
Kendi ailem de takıyor zaten kız tarafı normalde bu kadar takmaz 2 burma kolye küpe yaptılar onlar daMillet çocuk evlendirmek için zora giriyor ya şok oluyorum çok istiyorsan kendi ailen de bi 200 gram taksın bilezik fazla olur sadece erkek tarafı takmıyor benim akrabalarımda çok altın takılır maraşlıyım öyle böyle değil benim talebim yok eskiden hayat bu kadar pahalı değilken aileler yardım ederdi ama mesela sen bayramda temizliğe gidecek misin ayda bir kaynana evi temizleyecek misin onlara geleneksel bi gelin olacak mısın? Çok istiyorsan söyle sevgiline az buldum de tamamlasın üstünü erteleyin. Ben de evleneceğim bu eylülde eşimin ailesi altını hazırlamış 200 gram bilezik bir de uzun zincir kolye ucu olarak reşat altın 10 tane de çeyrek altın takacakmış yanına set vs yok ben ekstra istesem giderim sevgilime söylerim o da yapar ki söyledim mesela su yolu set beğeniyorum dedim nişan için o olacak benim için yüzük önemliydi yüzüğüm hoşuma gitti yeter