kayınvalidemler her ay 2 kez 25 30 kişi buluşurlar bu gidecekleri yerdeki kadın sebg getirin yardım etsin. demiş kendi kızı var da çalışıyormuş... ben o toplantıya hiç katılmadım. tek kayınvalidemde oldugunda katıldım. sırf hizmete yardım edecek biri aranıyor diye beni çagırıyormuş. ki iki tane felanda genç var aralarında ama onların çocugu var.. kızdım ayşe var ya o yardım eder dedim indim evime sizce buna sinirlenmekte haklımıyım
eşimin bu olaydan haberi yok daha bugün oldu. geçen gün akşam yemeginden sonra misafir gelecekti bende eşimi kenara çektim evimize inelim dedim bulaşıkları yıkadım eşim hadi aşagı dedi. kaynanam misafir var nere dedi Allah Allah misafir sana dedi eşimde biz indik evimize. kayınvalidem o kadına ne dedi bilmiyorum ama herhalde bana sorduguna göre sorayım demiştir ama gelir de demiş olabilir yani onlara göre benim gelinim yardım sever benim gelinim becerikli demek oluyor ama kesinlikle gitmeyecem ben o ortamdan sıkılıyorum mübarek insan senin kızın var o gitsin çalışsın.. kendi için bende sizler için hizmetmi edeyim.. gitsin hizmetçi tutsun ogün için. sen benim halımı hatrımı birkere sormadın ki kalkıp benden yardımı ne yüzzle istiyorsun... açık açık söylüyorlar zaten sizin hizmetçiniz var ne güzell ohh yeni gelin alması ne iyiymiş diye bende dedim sizde gelin alınca biz otururuz artık başköşeye güldüm. kimseden ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?