kızlar durduk yeremi sinirleniyorum

şal yapıyorum suanlık

:) bıtınce fotografını koyda bakalım cnm
uzme kendını ne desekte ıs uygulamya gelınce olmuyor dımı yeme ıcme bır demıssın evın ayrı mutfagını da ayırsan ?

:) bıtınce fotografını koyda bakalım cnm
uzme kendını ne desekte ıs uygulamya gelınce olmuyor dımı yeme ıcme bır demıssın evın ayrı mutfagını da ayırsan ?

tamam koyacagım inş ama önce biraz sayıyı çogaltmam lazım :) evimi ayıracagım ama martta diyor kaynanam eşimde martta olsun vs. diyince üstelemedim ama eşime diyorum şukadar kaldı marta şafak sayıyorum diye. aslında açıkçası evi ayırsamda onların evinde oturdugum sürece onların hizmetini görmek zorundaymışım gibi düşünüyorlar. biran önce gitmemiz lazım.. kpss baglı hayatımız..

ıyıde neden mart ? neden sız onun her dedıgını yapmak zorundasınız? neden ler ne kadar cok degılmı

ah şu kaynanalar ve kankaları kanka gıbı akrabaları hep boyle yaparlar bıraz yuzunu yumusak gordulermı yuklenırler sen dogru olanı yapmıssın hıc dusunme bıle he kaynanan ıllakı laf sokar yada ıcınden gecırır bak bır yardıma bıle gelemedı vs dıye bırak desın sen kımse ıle cennetede cehennemede gırmeyeceksın kendı yaptıklarından mesulsun uzulme

ıyıde neden mart ? neden sız onun her dedıgını yapmak zorundasınız? neden ler ne kadar cok degılmı

her dediğiniyapmak zorunda değilim ama yapmak zorundayım zannediyorlar. dinin emri sanıyorlar ama dinde böyle bir emir yok :):):):) bunu geçen hoca söylemiş kabul etmiyorda biz zorunluyuz sanıyoruz diyor.. her neyse martta olmasının sebebi eşimin işleri açılacak onun için diyorlar bende aslında geçen ayıracaktım evi ama eşimin destegi ni alamayınca oda mart diye söyleyince uzatmak istemedim kavga çıksa bak mart demiştim diyecek onun için marta kadar sabredecegim. ama baktım martta da ayırmıyorlar kavga ile de olsa ayıracagım.. benim düzenim yok... koştur koştur ama birgün koşturma hemen küsüyorlar.

yardım etmek ii birşey ilerde bize de yardım eden olur ama bu yardım değilki enayi yerine konulmak kızım çalışıyor. işe gidiyor yardıma gel. gelinim uzakta yardıma gel.. sen 6 ay boyunca nasılsın demedin de bana şimdi hangi yüzle beni çagrıyorsun. valla kaynanam ne derse desin o açmadan ben açacam zaten konuyu...

sanırım bıraz gerı kafalılar
ıns bıan once duzenıne kavusursun ne dıyelım cnm

valla diğer konumamı yazayım bunamı bilmiyorum gurbete gelin geldim bilen bilir. kendi akrabamdan biri gelecek yaşadgım şehire. kayınvalideminde akrabası gelip kalacakmış ben dedim. benim akrabam gelecek hizmetini sen göreceksen çagır oda madem akraban gidince gelsin dedi. ii dedim. bugün gene ya öle de gelsinmi benim akrabam?? dedi anne dedim. gelirse gelsin. hiçmi çıkamazsın yanımıza ben yaparım yemekleri diyo dedim anne ben akrabamla zaman geçirmek istiyorum. eşim sinirlendi sonra gelsin senin akrabaların dedi kaynanama vallahi... başımdan aşagı kaynar sular döküldü ben 7 aylık evliyim 2. kez geliyor o akrabam evime.. onun sülalesine hizmet ediyorum utanmasa gelmesin diyecek yaaa.. offf çok sinirliyimmmm

ah canım ya nedır senın bu cektıklerın esın annesıne dedı sanırım senın akraban sonra gelsın dıye oyleyse gelısme var sankı
hem sana guvenıp mı cagırıyor akrabasını terbıyesız kadın valla cok sınırlendım ya eltın kacmıs kurtulmus sende gdebılsen keske

yok kaynanam demedi hem senin misafirin gelsin hem benimki.. ben yemekleri yaparım ama benim misafirim yanında otur.. anlamında konuştu.. benim anladıgım su eger anne madem senin misafirin gelecek tabiki yanında otururum benim misafirim olsa ne olur olmasa ne olur dememi bekledi büyük ihtimalle.. bana güvenip çagırmasından çok benle hava atacak valla çok sinir olmaya başladım ama sabır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…